Follow:
diary

Hillybilly’s Dairy #188

hillybillybeauty.nl

Nog een weekje vakantiegevoel, zalig! Het weer was prachtig, dus af en toe even lekker op de fiets eruit. Ook werd er deze week behangen in twee slaapkamers in het nieuwe huis. Kreeg ik mooie canvassen van de kinderen binnen en was het moederdag. Deze week is echt als een malle voorbij gevlogen! Alle updates vind je weer in mijn diary.

Maandag

Wat een stralend weer vandaag! Uiteraard even lekker naar buiten om daarvan te genieten.

Ahhh, hier konden we wel uren naar kijken. Zo schattig!

Fenna ging gezellig met een vriendin varen. Ik was stiekem wel een beetje jaloers, dat zag er wel heerlijk uit!

In de middag stond de buurvrouw opeens aan de deur. Die kwam heel lief een bloemetje brengen om ons te feliciteren met ons nieuwe huis. Super lief!

Dinsdag

Andries is vandaag begonnen met het leggen van de vloer in Fenna haar kamer. Het gaat steeds mooier worden!

Ook werd er vandaag door Thomas weer gefietst. Hij doet het zonder blikken of blozen…haha

Ook vond ik tijdens het inpakken alle vriendenboekjes van Amy en Fenna. We hebben er twee avonden erg veel lol mee gehad. Er stonden ook zulke maffe dingen in! Zo schreef één van mijn broers als jongetje dit als zijn grootste wens (en Tim is dus zijn oudere broer)

Woensdag

Vandaag trok ik er even op uit om te gaan fietsen. Ik wilde even wat tijd voor mijzelf en van het mooie weer genieten. Een fietstochtje naar de drogist moest gemaakt worden, dus dat deed ik even. Lekker even neuzen bij de make-upjes. Voor Amy nam ik een nieuwe concealer mee, klein cadeautje omdat ze zo goed bezig is met haar laatste examenopdrachten.

Ook zag ik deze super leuke Nivea douchemousses liggen, die moesten natuurlijk ook mee!

Eenmaal thuis zag ik dat er allemaal kinderen in de wijk liepen met papiertjes. Er bleek een speurtocht voor kinderen te zijn georganiseerd vanuit de wijkvereniging. Ik heb Thomas even moeten aansturen om gezellig mee te doen. Hij is altijd wat afwachtend daarin. Maar uiteindelijk heeft hij lekker een uur buiten in het zonnetje meegedaan met een vriendje. En dat leverde hem nog een mooie beloning op ook!

Donderdag

Vandaag kwamen de canvassen van de kids binnen! Super blij mee!! Deze week komt er een blog online met daarin een kortingscode die je kunt gebruiken om met een leuke korting een gave canvas te bestellen!

Vandaag kwam ook de behanger! En wat is het gaaf geworden! Thomas heeft een mooie muur en Amy is helemaal verliefd op haar kamer.

Wat kunnen twee behangen muurtjes zo een verschil maken hè?

Ook kregen we onze eerste verhuiskaart binnen op het nieuwe adres. Alleen zonder afzender, hahaha. Nog steeds een raadsel van wie de kaart is.

Vrijdag

Vandaag ging ik verder met inpakken. Het weer was best warm, dus dat ging gepaard met een hoop gezweet…haha.

Ik kwam vakantiedagboeken van mij tegen. Schriften die ik vol schreef tijdens onze vakanties in Engeland. Ontzettend leuk om te lezen en in te kijken aangezien ik er ook altijd van alles inplakte.

Zaterdag

Vandaag moest Andries werken en moest ik met de kids een tijdje in het huis doorbrengen omdat er een pakket bezorgd zou worden. Zo konden we wel mooi even kijken hoe Amy haar vloer geworden was.

Wow, in één woord wow….wat een gave kamer is het al zeg!

Ook maakte we even een foto van de canvassen en de plek waar ze gaan hangen. Ik kan niet wachten!

In de avond keken we natuurlijk weer naar Lego Masters. Een gezellige vaste prik op de zaterdagavond.

Zondag

Moederdag! Mijn laatste moederdag in dit huis. Het was een beetje een rommelige dag. In de ochtend kreeg ik van Amy een heel mooi nieuwe Harry Potter Pandora bedeltje namens haar en Thomas. Super blij mee.

Fenna haar cadeautje was nog niet binnen, dus ik heb nog iets in het verschiet.

Daarna moest ik met Amy naar de Hornbach voor verf. Het was de bedoeling dat Amy zelf haar kleur mocht uitkiezen, maar je mocht dus maar met 1 persoon naar binnen. Amy moest dus in de auto blijven wachten…

Gelukkig leven we in de tijd van de mobieltjes dus kon ik dmv foto’s Amy vragen welke kleur ze graag wilde.

Daarna door naar Nootdorp om de verf bij Andries te brengen. Hij was bezig met de plinten in de kamer.

Ik ben benieuwd wat aankomende week weer voor veranderingen zal brengen. We willen over een week of 2 verhuizen, dus het komt nu wel heel dichtbij. Spannend!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge