Follow:
beauty, kids

Veilig in het zonnetje met Dermasence

dermasence

We hebben al wat prachtige zonnige dagen in Nederland gehad en ook deze periode is weer stralend. En met dit weer wil je toch lekker even naar buiten. Een stukje fietsen, in de tuin vertoeven of even een stuk wandelen (uiteraard veilig volgens de normen). Wij hebben in het gezin allemaal een wat lichte huid en verbranden snel. Een goede zonbescherming is dus ontzettend belangrijk. Zeker Amy, Thomas en ik zijn na een korte tijd in de zon zonder bescherming al super snel verbrand. Daarom smeren wij ons suf om dat te voorkomen!

Dermasence Solvinea

dermasence

 

Dermasence is een merk waar ik al vele producten van gebruikt heb. Het merk is ook voor Thomas zijn huid perfect. Thomas heeft in ons gezin de lastigste huid. Hij heeft snel last van zonneallergie, eczeem en roodheid. Bij hem moet ik altijd goed opletten dat hij niet te lang in de zon gaat en altijd heel goed beschermd is. Lager dan een factor 50 ga ik bij hem ook nooit gebruiken. En ook met zo’n hoge factor, en niet al te lang in de zon, had hij vorige zomer toch echt een lekker kleurtje!

Ik ontving twee fijne producten die wij inmiddels al ruimschoots hebben kunnen testen. Het ene product wat eigenlijk uit de baby lijn komt, heb ik alleen voor Thomas zijn gezicht gebruikt. De handige spray konden we met het hele gezin gebruiken. Ideaal!

Dermasence Solvinea Baby LSF 50 – €15,39

dermasence

De Dermasence Solvinea Baby LSF 50 smeert gemakkelijk en biedt een zeer hoge bescherming. De tube bevat 75ml en gebruik ik alleen voor Thomas zijn gezicht. Omdat het product ook parfumvrij is zal er niet snel een allergische reactie ontstaan, aangezien Dermasence een perfect merk is voor mensen met een gevoelige huid.

Deze tube is voor Thomas onmisbaar geworden. Ook bij korte afstanden fietsen smeer ik zijn gezicht in. Het is bij de vaste routine gaan horen. Mijn eigen gezicht heb ik er ook al een aantal keren mee ingesmeerd aangezien ik ook graag dagelijks een factor 50 draag. Deze emulsie is niet zo dik en vettig waardoor ik makkelijk mijn make-up eroverheen kan dragen. Ideaal!

Dermasence Solvinea Spray LSF 50+ – €27,40

dermasence

“Zonnebrandspray met zeer hoge UV-A- en UV-B- bescherming voor het hele gezin, met name geschikt voor de gevoelige huid en kinderen. Beschermt ook in de diepere huidlagen. Als spray gemakkelijk aan te brengen, de lichte parfumvrije textuur trekt snel in, kleeft niet en kleurt de huid niet wit.”

Een 250ml spray voor het hele gezin met een zeer hoge bescherming, bring it on! Het is niet dat we het alleen al nodig hebben om niet te verbranden, ik vind het ook een veilig idee dat we goed beschermd zijn. Met mijn melanoom-geschiedenis ben ik toch een stuk angstiger geworden met de zon. Mijn gezin wil ik daarom zo goed mogelijk beschermen. Met deze spray weet ik dat ik dat ook absoluut doe!

Beide producten hebben bewezen dat ze onze huid goed hebben beschermd tegen de schadelijke zonnestralen. Op deze manier kan je veilig van het zonnetje genieten zonder later last te hebben van een verbrande huid.

Dermasence vind je bij diverse apotheken.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge