Follow:
beauty

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

louiswidmer

Over de huidverzorgingsproducten van Louis Widmer ben ik altijd enthousiast. Vroeger verkocht ik dit merk al in de parfumerie waar ik werkte en toen gebruikte ik af en toe ook al wat producten van dit merk. Destijds was ik nog niet toe aan een ant-ageing product, inmiddels kan ik dat niet meer links laten liggen. Een goed product om ouderdomstekenen te vervagen en/of uit te stellen is dan ook zeer welkom.

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

louiswidmer

De huid verliest met de jaren aan elasticiteit, doordat zij steeds minder vocht kan vasthouden én door de afname van huideigen collageen en elastine. Met de factor tijd kunnen ook steeds meer pigmentvlekken ontstaan. De Intensief Anti-Ageing verzorgingsproducten van Louis Widmer vertragen dit proces dankzij hooggedoseerde bestanddelen, die een ultrakrachtige aanpak vormen tegen de tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken.

Wanneer je huid elasticiteit verliest en de eerste rimpeltjes tevoorschijn komen is het belangrijk om je huidverzorging daarop aan te passen. Zelf gebruik ik al vanaf mijn tienerjaren huidverzorging en naarmate ik ouder werd paste ik het soort huidverzorging aan. Zo gebruik ik al vanaf de leeftijd van 20 jaar een serum. Ik merk dat mijn huid door het goed verzorgen er toch beter uitziet. De lijn van Louis Widmer is weer een stapje hoger en is geschikt voor vrouwen die ouderdomstekenen tegen willen gaan.

Louis Widmer Extrait Liposomal

louiswidmer

Louis Widmer Extrait Liposomal is een uitzonderlijk krachtig, liposomaal anti-ageing serum op basis van hyaluronzuur en biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex). De samenstelling bevat tevens het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000. Deze effectieve natuurlijke werkzame stof op basis van peptiden zorgt voor een toename van de collageenaanmaak, alsmede voor een toename van het huideigen hyaluronzuur. De liposomale samenstelling zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen moeiteloos tot in de diepste laag van de epidermis worden gebracht om daar hun anti-ageing werking te voldoen. Rimpels en onregelmatigheden worden van binnenuit opgevuld en daardoor zichtbaar verminderd.

louiswidmer

Dit serum werkt heel diep in de huid. Het trekt snel in zodat je je crème daarna prima kan aanbrengen. Het voordeel van een serum is dat het veel dieper in de huidlagen kan werken. Daarom werkt een serum ook intensiever dan een ‘standaard’ verzorging. Een serum kan de huid alleen niet altijd comfort bieden en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Gebruik daarom altijd een crème over een serum heen.

Louis Widmer Rijke Nachtcrème

louiswidmer

De Rijke Nachtcrème van Louis Widmer is een intensief hydraterende, regenererende en
voedende crème. In deze crème combineert Louis Widmer hyaluronzuur met een korte keten en een lange keten. Hyaluronzuur met een korte keten zorgt als collageenversterker in de huid voor meer veerkracht en verbetert de elasticiteit en de vochtbalans. Hyaluronzuur met een lange keten vormt een beschermende film en zorgt ervoor dat de huid weer zijdezacht aanvoelt. Biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), peptiden, ceramiden, panthenol en vitamine E stimuleren de aanmaak van huideigen collageen en helpen vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De huid voelt bij ieder nieuw ontwaken opvallend stevig en glad aan, heeft een mooie natuurlijke glans en een stralende teint.

louiswidmer

Deze nachtcrème is zo ontzettend fijn! De geur is zalig, het potje ziet er mooi uit en met het bijgeleverde spateltje kan je de crème ook hygiënisch aanbrengen. Mijn huid voelt na het aanbrengen meteen comfortabel aan en in de ochtend heb ik een ware glow op mijn gezicht. Deze crème is echt een pareltje!

louiswidmer

Uiteraard is er in de collectie ook nog een crème voor de dag en voor de ogen. Ook is er een serum speciaal tegen pigmentvlekken.

Prijs en verkrijgbaarheid

Louis Widmer Extrait Liposomal€ 39,50/30 ml.
Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex€ 36,70/30 ml.
Louis Widmer Pigmacare® Skin Tone Balance€ 33,20/30 ml.
Louis Widmer Rijke Nachtcrème€ 34,50/50 ml.
Louis Widmer Oogomtrekcrème€ 27,70/30 ml.

Wil je weten waar een Louis Widmer verkooppunt bij jou in de buurt zit? Kijk dan hier.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge