Follow:
fashion, samenwerking

Ken jij de najaarscollectie van Anine Bing al?

Soms kom je in aanraking met merken waar je nog niet zo heel erg bekend mee bent. Ik vind dat altijd ontzettend leuk! Mijn kledingstijl is door de jaren heen weleens veranderd. Dat vind ik ook niet zo gek, je verandert als persoon ook nog weleens. Maar ook met het nieuwe herfstseizoen heb ik vaak een soort make-over en ga ik door mijn kledingkast heen om die helemaal herfst/winterproof te maken. Heerlijk weer om de vesten, jasjes, truien en blazers tevoorschijn te halen. Ik hou van dit jaargetijde! Zo kwam ik het merk Anine Bing tegen. Een prachtig kwalitatief merk met items om verliefd op te worden. In deze blog laat ik je er een aantal zien!

Blazers

Ik heb echt een liefde ontwikkeld voor dit type kledingstuk. En ik niet alleen, mijn dochter Amy heeft inmiddels een hele collectie aan blazers. Je hebt in de herfst nog flink wat dagen die niet extreem koud zijn en ik het toch nog best snel warm krijg. Dan is een mooie blazer het ideale kledingstuk. Het staat netjes en is niet meteen super warm. En je kan het casual en chique dragen. De kleur groen is echt een trend dit najaar!

Maar een mooie zwarte blazer in je garderobe is altijd goed. Een zwarte blazer is volgens mijn moeder één van de items die je standaard in je kast moet hebben hangen. En ja, als mijn moeder dat zegt 😉

Een sweater

Bij het uitmesten van mijn kast kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal geen sweaters heb. Ik heb een paar truien, maar dat zijn niet de echte leuke casual sweaters. En wanneer ik een dag vrij heb, en het is buiten guur en koud, wil je toch eigenlijk gewoon een lekkere sweater aan? Daar waar mijn dochters een soort hoarders zijn van sweaters is het mij nog niet gelukt om de perfecte sweater te vinden. Maar soms moet je gewoon even wat verder kijken dan de standaard merken 😉

Hier een paar leuke van Anine Bing!

(Ik hou van die wijde mouwen!)

Wat mij vooral opvalt bij het merk Anine Bing is dat het heel divers is. Je kan er terecht voor een casual outfit, maar ook voor een zakelijke outfit hoef je eigenlijk niet verder te kijken. Tijdloze en stijlvolle kleding voor de moderne vrouw! De Scandinavische eenvoud zie ik er ook wel in terug. Anine Bing komt namelijk oorspronkelijk uit Denemarken. Kledingstukken die heel goed te combineren zijn met items die je wellicht al in je kledingkast hebt liggen. Ideaal!

Mijn favoriet blijft toch wel de geruite blazer van bovenaan deze blog. Wat een prachtig item! Anine Bing is zeker een merk om te blijven volgen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge