Follow:
fashion, samenwerking

Kledinginspiratie voor dames

open32

Nu ik naast mijn Tante Betsy jurkjes ook af en toe een broek ben ik zelf constant op zoek naar inspiratie. Want ik heb vaak een soort van blackout als ik in een kledingwinkel rondloop. Ik ben jaloers op mijn moeder en zusje die doelgericht een winkel inlopen en direct leuke setjes bij elkaar kunnen vinden. Ik heb daar minder oog voor blijkt. Wat mij dan helpt is van te voren online naar inspiratie te zoeken. Op die manier heb ik een beetje in mijn hoofd waarvoor ik zou willen kijken. En aangezien er in maart weer een shopweekend gepland staat, heb ik voor mijzelf al wat inspiratie op een rijtje gezet.

Lekkere comfy dameskleding

open32

Comfy dameskleding vind ik heerlijk om te dragen. Als ik vrijwel de hele dag thuis ben draag ik niets liever dan iets wat lekker comfy zit. Of dit nou een jurkje is of, zoals op de foto hierboven, een goed zittende jeans met een lekkere trui. Zeker nu het buiten een stuk kouder is vind ik het heerlijk om een leuke trui te dragen. Dots zijn natuurlijk nog steeds populair, dus deze trui zou ik zeker in mijn kledingkast willen hebben hangen!

Casual maar tóch ook feestelijk en chique!

open32

Ik heb in Engeland één feestelijk blousje gekocht en daar heb ik al zoveel profijt van gehad. Tijdens de Kerst had ik hem aan, maar ook met Oud & Nieuw. Een mooie feestelijke blouse kan je zowel dagelijks dragen of tijdens een feestje. In combinatie met een jeans of een pantalon kan een blouse een hele andere uitstraling krijgen. Deze gave zilveren blouse vind ik vooral erg mooi door de strik bij de halslijn. Super gaaf! Absoluut een geweldige blouse om in je kast te hebben hangen. (staat ook fantastisch onder een colbertje ;-))

Uit je comfortzone

open32

Oké, toen ik deze foto zag werd ik meteen verliefd op dit geweldige pak. Of ik het ooit zou dragen? Wellicht een keer op een feestje. Maar zeg nou zelf, dit pak is wel fantastisch! Dit is een pak dat je voor speciale gelegenheden perfect zou kunnen dragen. En ik weet zeker dat je een ware blikvanger zal zijn op een feestje!

Cool casual look

open32

De kleuren van de blouse vind ik prachtig voor de herfst en de winter. Mooie warme kleuren en wederom met zo’n gave strik als detail. (wat ook een beetje optisch camouflerend werkt omdat het de aandacht afleid van bijvoorbeeld een buikje). Bloemenpatroon gecombineerd met een streepjespatroon werkt prima zoals je kunt zien bij deze look. Een nette pantalon is natuurlijk ook een must als basis artikel in je kast. Met flatjes of hakken, je kan een pantalon zo casual of zo chique dragen als je zelf wilt. Ik vind deze look in ieder geval fantastisch!

Lookbook

Ben je net als ik een beetje een chaoot in het uitzoeken van de juiste look? Dan is het maken van een lookbook wellicht voor jou ook een idee. Struin het internet af naar afbeeldingen met kledingstijlen en outfits die jou aanspreken en sla ze op op je telefoon. Tijdens het winkelen helpt mij dit om minder chaotisch door een winkel te banjeren en gerichter een leuke outfit te vinden. Op deze manier vind je vast een geweldige outfit die bij je past!

Shop de looks van de afbeeldingen in deze blog op open32.nl

Maak jij weleens een lookbook?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge