Follow:
huidverzorging, samenwerking

Prachtige producten voor een gevoelige huid

Met 3 vrouwen in huis staan onze planken in de badkamer vol met huidverzorgingsproducten. Heerlijke crèmes, serums en maskertjes om je huid mee te verwennen. Wanneer dan ook een dochter in de branche werkt waar al die heerlijke producten verkocht worden en ikzelf een verleden heb met het werken in een parfumerie, is het niet meer dan logisch dat huidverzorging bij ons belangrijk is. Alleen heeft niet iedereen dezelfde huid natuurlijk. Mijn oudste dochter is voor veel merken gevoelig. Onlangs kwam zij in aanraking met het merk Dermalogica. En hier heeft zij heel veel baat bij. Een merk dat dus even in de spotlight mag!

Dermalogica

Het merk Dermalogica gaat terug naar 1983. Oprichtster Jane Wurwand was op jonge leeftijd al zeer geïnteresseerd in de wereld van huidverzorging. In Engeland haalde zij haar vergunning huidtherapie. Nadat zij emigreerde naar de VS kwam zij tot de ontdekking dat de opleidingen daar niet te vergelijken waren met haar opleiding in Engeland. Zij richtte met haar man de International Dermal Institute op. Haar school was voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun kennis wilden vergroten en zo beter konden concurreren met andere schoonheidsspecialisten.

Het merk Dermalogica ontstond in 1986. Oprichtster Jane wilde graag een huidverzorgingslijn die niet per se op ‘beauty’ gericht was maar meer op een gezonde huid. Zo ontstond het merk Dermalogica. Haar visie was duidelijk: ze wilde producten die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken. Ook mochten de producten niet getest zijn op dieren. Ook introduceerde Dermalogica het begrip van de professionele huidexperts. Educatie en onderzoek zorgen voor veel kennis en de producten worden ook verkocht door specialisten op het gebied van dit merk. Zodat elke klant goed wordt geïnformeerd en zo de juiste producten zal gaan gebruiken.

Een aantal producttips van mijn dochter

Breakout Clearing Foaming Wash

Geen enkele tiener is blij met een onzuivere huid. Je wil zo min mogelijk onzuiverheden en een glimmend gezicht is ook geen pretje. Wanneer je elke ochtend en avond je gezicht reinigt (dit is al een hele belangrijke eerste stap om te starten voor de jeugd), zal je huid hier al heel erg van opknappen. Reinigen is zo belangrijk! De huid zal heerlijke fris en schoon aanvoelen na het gebruik van dit fijne product.

AGE Bright Clearing Serum

De liefde voor serums hebben mijn dochters van mij. Ik ben lichtelijk serum verslaafd en heb dan ook een flinke collectie in huis. Mijn dochters mogen ook weleens wat van mij gebruiken en dit serum is toch wel een favoriet van mijn oudste dochter. Dit mooie serum hydrateert, verheldert en verzacht. Maar bovenal zorgt dit serum ook voor een zuivere huid. Dit 2-in-1 actief zuiverend serum vermindert én voorkomt onzuiverheden. Ideaal om elke ochtend en avond te gebruiken na je reiniging en voor je verzorgingsproduct.

Sebum Clearing Masque

Jezelf helemaal verwennen doe je natuurlijk met een lekker masker!

Verzachtend kleimasker helpt puistjes te verwijderen en voortijdige tekenen van huidveroudering te minimaliseren. Olie-absorberende klei helpt de huid te ontgiften, aangezien salicylzuur de verstopte poriën verwijdert. Kalmerende plantenextracten zoals haver en bisabolol helpen verergering veroorzaakt door puistjes te verzachten. Saffloerolie helpt fijne uitdrogingslijntjes tegen te gaan. Dit masker, dat zoethout en niacinamide bevat, helpt ook de teint egaler te maken.

Meestal plannen we met z’n drietjes een avondje waarbij we lekker gaan tutten en een masker nemen. Mijn dochters vaak het zuiverende masker van Dermalogica en ik een voedend masker. Heerlijk om even zo’n momentje in te plannen.

Om kennis te maken: Intensive Moisture Trio Kit

Ongeacht je huidconditie, hydratatie kan elk huidtype gebruiken. Daarom is deze set een heel leuk pakketje om kennis te maken met het merk Dermalogica. In deze set zit een reiniging, een oil-serum en een verzorging. Handig in kleine formaten om de producten te testen. Op deze manier kan je mooi de producten ervaren en zien hoe je huid reageert. Grote kans dat je meteen verliefd wordt op dit merk!

Dermalogica kopen?

Je kan het merk Dermalogica online kopen met vaak mooie aanbiedingen. Ook staat er bij elk product uitgebreide informatie zodat je zeker weet of het product voor jou geschikt is. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Op de site kan je vragen stellen over het merk en dan zal je deskundig advies krijgen zodat je het juiste product in bezit zal krijgen.

Hier in huis wordt het merk al met veel liefde gebruikt. Wie weet binnenkort ook bij jou!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge