Follow:
boeken, kids

Kleine Karels Tekenclub – Dav Pilkey

Wanneer Dav Pilkey met een nieuw boek uitkomt is Thomas meteen enthousiast. Dit keer heeft een personage uit de beroemde Dog Man series een eigen boek. Kleine Karel is één van de bekende personages uit Dog Man en Dav Pilkey heeft Kleine Karel nu een eigen spin-offserie. Super gaaf! Ook deze nieuwe serie is weer in een graphic novel vorm en leest dus heel fijn. Zeker voor kinderen die nog niet zo dol zijn op lezen. Thomas is door de Dog Man serie echt heel veel meer gaan lezen. Dus een perfecte start om kinderen aan het lezen te krijgen.

Over ‘Kleine Karels tekenclub’

Ontdek nu deze serie van Dav Pilkey – de maker van Dog Man! Kleine Karel geeft tekenles aan een groep kikkertjes. Daarbij krijgt hij hulp van kikkervis Mollie en de vis Flippie. De kikkertjes gaan aan de slag met potloden, klei, foto’s en actiefiguren. Ze maken de gekste verhalen over tandenborstels, dino’s en dappere kikkers. Maar of iedereen nou zo blij is met hun kunstwerken…

Omschrijving

Ook dit boek nodigt weer uit tot lezen en creatief zijn. De vrolijke tekeningen, foto’s en korte teksten zitten volop humor en vermaak.

Kleine Karels tekenclub is een creatief, sprankelend en hilarisch avontuur dat kinderen inspireert om zelf te gaan schrijven, tekenen en knutselen. Kleine Karels belangrijkste les? Ga aan de slag en maak iets waar je blij van wordt!

Thomas vliegt altijd door de boeken van Dav Pilkey heen. Hij herleest ze ook regelmatig. Gewoon weer even duiken in de wereld die Dav Pilkey zo goed kan creëren. Vooral de humor in de boeken, en ook weer in dit boek, zorgt voor een grote glimlach op zijn gezicht. Heerlijk om te zien!

Boektrailer

Een fantastisch verhaal voor alle Dog Man-fans, vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Informatie

Kleine Karels tekenclub – Dav Pilkey

Uitgeverij Condor

Hardcover, 176 pagina’s

ISBN: 9789493189294

Prijs: €14,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge