Follow:
beauty

Zeg “Nee” tegen Maskne met de nieuwe Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit!

Nou hoor ik je denken, ‘maskne’? Wat is dat? Nou, ik kan je vertellen dat ik ook geen idee had. Het blijkt de benaming te zijn van een onzuivere huid verkregen door het veelvuldig dragen van een mondmasker. En ja, daar kan ik mij wel in vinden! Ook ik heb door het veelvuldig dragen van een mondkapje op mijn werk meer last van grovere poriën en mee eters. Niets aan te doen dacht ik ! Nou, blijkbaar kan je daar dus zeker wel wat aan doen. Qua huidverzorging is er dus volop keus om dit aan te pakken. Louis Widmer heeft een heel handig setje met 3 producten die prima helpen bij een onzuivere huid. Dus niet alleen voor de jeugd, maar ook voor mensen die last hebben van maskne 😉

Skin Appeal Lijn van Louis Widmer

Het belangrijkste is dat je je huid goed reinigt en verzorgt. Zowel in de ochtend als in de avond. Dit is al meer dan het halve werk om een mooie en stralende huid te creëren.

Easy Come…Easy Go! Puistjes en mee-eters zijn er vaak opeens, maar ze kunnen ook weer eenvoudig weg met een juiste én vooral doelgerichte aanpak.

Een onzuivere huid komt voor op elke leeftijd en is dus niet persé gebonden aan slechts de jonge huid van tieners. Ook door het veelvuldig dragen van mondmaskers ontstaat de zogeheten ‘maskne’.

 De Skin Appeal Lijn van Louis Widmer is dan een effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die ongeacht de leeftijd last heeft van een gemengde of vette huid met onzuiverheden.

Nieuw is de compacte Starter Kit van deze lijn met daarin 3 perfect op elkaar afgestemde producten. De kit bevat een reiniging, een lotion en een verzorging. In mooie kleine maatjes om de producten eens goed en uitgebreid te testen. Ook ideaal om mee te nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg.

Producten in de Starter Kit

Stap 1: Skin Appeal Lipo Sol Mousse voor een grondige reiniging (50 ml)

Het Louis Widmer Skin Appeal-ritueel begint met een grondige reiniging met de Lipo Sol Mousse. De alcoholvrije formule van dit frisse reinigende schuim verwijdert overtollig talg en reinigt de onzuivere huid diepgaand. De samenstelling bevat salicylzuur dat een verhoornde huid weer zacht, dunner en mooi gaaf maakt. Dit alles zonder de pH-waarde en de natuurlijke huidflora te verstoren. De toegevoegde panthenol en allantoïne verzorgen en kalmeren de onrustige huid. Deze mousse reguleert de talgafscheiding, houdt de toename van schadelijke bacteriën onder controle, voorkomt irritaties en gaat het ontstaan van nieuwe onzuiverheden tegen.

Stap 2: Skin Appeal Lipo Sol Tonic voor een extra zuivere huid (50 ml)

Na het reinigen met de Skin Appeal Lipo Sol Mousse wordt de huid extra gezuiverd met de Skin Appeal Lipo Sol Tonic. Deze verwijdert ook overtollig talg, helpt perfect tegen verstopte poriën en om de vorming van nieuwe onzuiverheden te voorkomen. Het geeft de huid een heel aangenaam verfrist, diepgaand schoon en zuiver gevoel. Deze milde formule bevat ook kalmerende en verzachtende panthenol en allantoïne. De toegevoegde arginine helpt om zichtbare huidbeschadigingen (bijvoorbeeld door het knijpen aan puistjes of mee-eters) sneller te herstellen.

Stap 3: Verzorgen en kalmeren met Skin Appeal Sebo Fluid (10 ml)

Nadat de huid optimaal gereinigd én gezuiverd is, wordt als derde stap van dit effectieve ritueel voor de onzuivere huid de Skin Appeal Sebo Fluid aangebracht. Dit is een talgregulerende en hydraterende fluide (een soort dunne crème) die kan worden gebruikt voor zowel overdag als ‘s nachts. De werkstof Butyl avocadate helpt de talgproductie weer in balans te krijgen en vermindert ook de jeuk van een onrustige huid. De toegevoegde panthenol en allantoïne zorgen ervoor dat het vocht beter in de huid wordt vastgehouden, verzachten en beschermen de huid tegen irritaties. Een glimmende huid wordt dankzij de Skin Appeal Sebo Fluid mooi gematteerd. Dit komt door de toevoeging van dizetmeelfosfaat en saffloerolie. Deze werkzame stoffen hebben beide een matterende werking en zorgen er bovendien voor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt en een mooie zijdeachtige teint krijgt.

Benieuwd geworden naar deze lijn van Louis Widmer? Voor €9,50 kan je de set aanschaffen bij Louis Widmer verkooppunten.

Liefs Hilde

** Ik heb deze set ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge