Follow:
beauty

Catrice Luminous Lips Wood Rose Lipstick

Ik heb nog een doosje met producten die ik ontving bij het Essence & Catrice Event die ik moet reviewen. Van de week ging ik even door het doosje heen en pakte deze lipstick. Had ik veel eerder moeten doen! Wat een mooie kleur! Ik laat het zien, kijk je mee?

In deze lipsticks zit hyaluronzuur wat de lippen er voller laat uitzien en heerlijk laat aanvoelen. Wie wil dat nou niet? De lipstick geeft een mooie glans en een medium dekking. Ik verwacht van deze lipstick geen uren houdbaarheid, maar dat maakt mij niet uit, ik pak hem er net zo makkelijk bij om even bij te werken, no problemo!

De kleur, zo uit de huls, ziet er mooi uit. Diep roze met een toch wat bruine tint erdoorheen. Op de site is het kleurtje dat matcht met deze kleur een beetje lila achtig, hmmm, daar lijkt het zo niet echt op.

Roze bruin, als je de swatch zo ziet snap je denk ik wel wat ik bedoel met die omschrijving.

Zo op de lippen zie je wat een mooie glans deze lipstick geeft. Een prachtige nude tint die bij mij perfect past. Door de koele ondertoon vind ik hem extra mooi. Warme kleuren staan mij vaak niet zo.

De lipstick voelt inderdaad heerlijk aan. Het voelt bijna als een soort lipbalm, zo comfortabel.

Toen ik deze foto ging bewerken zag ik dat ik een heel raar mondje trek, zie je dat? Beetje vreemd, alsof de helft van mijn lippen zijn opgespoten en de andere helft niet. Geen idee hoe dat komt, maar ok, ik had geen reserve foto dus dan maar deze. Het gaat uiteindelijk ook om de kleur natuurlijk. 😉

Ik vind de lipstick super fijn! Mooie kleur, zit heerlijk en blijft een uurtje of 2 prima zitten.

De lipsticks zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 3,99, nog een mooie prijs ook!

Ken jij deze Catrice Lipsticks?

Liefs Hilde

** ik heb dit product gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Femke

  De kleur is lichter dan ik dacht. Ik ben gek op de lipsticks van Catrice. Wat een mooi kleurtje is dit.
  Femke onlangs geplaatst…Review: No7 Intelligent Colour FoundationMy Profile

  januari 18, 2017 at 06:21
 • Reply Romy

  Wauw, prachtig kleurtje en hij heeft ook een mooie glans. Dit klinkt echt als een aanrader!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn favoriete verzorgingsproducten voor gezicht & lichaamMy Profile

  januari 18, 2017 at 06:46
 • Reply Yvonne

  Dit lijkt me een fijne lipstick als je droge lippen hebt. Ik houd wel van die verzorgende lipsticks. 🙂 Mac lipsticks met een cremesheen of luster finish hebben dat ook, maar een budget alternatief is dan wel zo leuk. 🙂

  januari 18, 2017 at 06:58
 • Reply Bianca

  Ziet er zeker goed uit! Ik moet eigenlijk de lipsticks van Catrice eens wat vaker erbij gaan pakken x

  januari 18, 2017 at 07:28
 • Reply Natascha

  Wat een prachtige kleur is dit zeg, dit is nu mijn favoriete kleur! Zou deze nog te koop zijn? Als ik bij Kruidvat ben ga ik snel even kijken, die had je er eerder bij moeten pakken hihi. Hij is prachtig, een mooie basic.

  januari 18, 2017 at 07:45
 • Reply Susan

  Prachtige kleur zeg! En dat voor die paar euro.

  januari 18, 2017 at 08:24
 • Reply Linda

  Ik heb van deze lijn twee lippenstiften, ik vind ze niet erg fijn want deze trekken bij mij in de lijntjes. Deze kleur staat jouw erg goed, een echte Hilde kleur 😉 De prijzen voor Catrice lippenstiften zijn super fijn!

  januari 18, 2017 at 08:35
 • Reply jeapiebel

  Je foto valt echt mee en ziet er prima uit. De kleur van de lipstick is zeker mooi.

  januari 18, 2017 at 08:40
 • Reply Lonneke

  Wat een mooi kleurtje die echt jouw erg mooi staat!

  januari 18, 2017 at 08:54
 • Reply Irina

  Zeker een heel mooi kleurtje zeg! Doet me ergens wel wat denken aan MAC Twig, al is die net wat bruin/roder.

  januari 18, 2017 at 09:01
 • Reply Eva

  Wat een fijn kleurtje! Het ziet er prima uit!

  januari 18, 2017 at 09:23
 • Reply Beautyjuf

  Wat een tof kleurtje! Deze oogt heel natuurlijk wat ik ontzettend mooi vind. Ik ga eens rondsnuffelen bij Kruidvat. Dankjewel voor de tip!
  Beautyjuf onlangs geplaatst…Etos Color Care Lipstick Juicy GossipMy Profile

  januari 18, 2017 at 12:09
 • Reply Jolanda

  Ik vind hem ook zo fijn. Voelt echt top aan, heel comfy! Haha en je lippen, het is dat je het zelf zegt anders was het me niet opgevallen.

  januari 18, 2017 at 12:27
 • Reply Annette

  Goed kleurtje. Ik moet zeggen dat ik van Catrice niet veel lipsticks heb, wel van Essence die vind ik heel fijn. Ik ga toch eens kijken.

  januari 18, 2017 at 13:16
 • Reply Hanne

  Ik hou echt van Catrice lipsticks! Je kan er geen andere vinden in mijn makeup tas, denk ik. Dit is wel een leuk licht kleurtje. Mijn lichte lipstick is net op, dus ik denk dat ik deze misschien wel een kans geef.

  januari 18, 2017 at 16:00
 • Reply Deb

  Mooie kleur! En er is niks mis met je mond Hilde! je hebt mooie volle lippen. Maar ik snap heel goed wat je bedoelt.. ik kijk ook altijd heel kritisch naar mezelf en zo’n camera is onverbiddelijk, je ziet alles 😉 .

  Ik vind de lipsticks van Catrice geweldig, maken voor mij persoonlijk de aanschaf van high-end lipsticks overbodig. Ik kan nog wel heel af en toe overstag gaan voor de mooie verpakkingen van duurdere lipsticks…

  januari 18, 2017 at 16:01
 • Reply Tania

  Mooi kleurtje. Staat je ook heel goed

  januari 18, 2017 at 16:08
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wow mooi kleurtje! Staat goed. Ik heb eigenlijk nog helemaal geen lipsticks van Catrice 🙂

  januari 18, 2017 at 16:44
 • Reply Anna Gerrie

  Wat een mooie basic kleur! Deze kan iedere dag wel op 🙂

  januari 18, 2017 at 16:55
 • Reply Danielle

  Prachtige lipkleur ! Heel subtiel, lekker voor alledaags 🙂 !

  januari 18, 2017 at 17:32
 • Reply YuSt

  Mooi kleurtje, ik ben meer van de wat minder glimmende kleurtjes. Toch voor ff snel vind ik dit weer prettig, omdat het dicht bij je eigen kleur ligt.

  januari 18, 2017 at 18:51
 • Reply Jouvence

  Wat een mooie kleur, hij staat je goed. xx

  januari 18, 2017 at 19:19
 • Reply Vanessa

  Wat een mooi kleurtje en de glans is inderdaad prachtig!

  januari 20, 2017 at 14:20
 • Reply Romy

  Ik vind hem mooi! Heb zelf ook twee luminous lips liggen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Ziaja Cosmetics Cucumber Cleansing Milk reviewMy Profile

  januari 26, 2017 at 19:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge