Follow:
beauty

Lavera Anti-ageing moisturising cream

lavera

Een crème die een metamorfose heeft gekregen, dat is de Lavera Basis Sensitiv Anti-Ageing Moisturising Cream. Met een nieuwe innovatieve formule tegen veroudering is de Basis Sensitiv lijn in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijke ingrediënten zijn gecombineerd met het co-enzym Q10 om de huid nieuwe energie te geven. Ik ben benieuwd!

Lavera

Als je naar het doosje kijkt zie je meteen wat deze crème oa geeft; vocht! Dat vind ik wel slim bedacht. Ook straalt de verpakking uit dat het een natuurlijk merk betreft en prima gebruikt kan worden door personen met een gevoelige huid. Helemaal duidelijk aangegeven is het Q10 ingrediënt. Rechts op de verpakking in opvallend geel. Ik denk dat heel veel mensen Q10 inmiddels wel kennen. Het is een natuurlijk co-enzym dat in alle cellen in ons lichaam aanwezig is. Onze huid heeft Q10 nodig om zichzelf te herstellen en om goed te functioneren. Ook beschermt Q10 de huid tegen vrije radicalen die onze huid beschadigen. Naarmate wij ouder worden neemt de hoeveelheid lichaamseigen Q10 af, onze huid zal hierdoor minder snel herstellen. Extra Q10 in een potje is dan wel fijn!

lavera

lavera

In de crème zijn ook krachtige natuurlijk ingrediënten toegevoegd. Olijfolie, Abyssinian olie, plantensterolen, lecithine. Deze zeer sterke combinatie gaat de strijd aan met rimpels en zorgt voor het herstellend vermogen van de huid.

lavera

De crème ziet er lekker romig uit. De geur is niet meteen een geur waar ik voor zou vallen, maar dit is natuurlijk erg persoonlijk. Ik vind de geur nét iets te sterk. Mijn huid is in dit jaargetijde erg droog en heeft een volle, voedende crème nodig. Ik merkte dat de crème voor de avond voor mij te weinig voeding gaf. Mijn huid werd trekkerig en dit voelde niet comfortabel aan helaas. (zelfs in combinatie met een serum/olie). Ik heb de crème daarom een tijdje als dagcrème gebruikt. Totdat ik merkte dat ik ook overdag last kreeg van een trekkerig gevoel. Deze crème is dus voor mij helaas niet voedend genoeg gebleken. (in ieder geval tijdens de wintermaanden. Wellicht dat het in de zomer had volstaan).

lavera

Ik vind het merk Lavera absoluut een fijn merk. Helaas is deze crème het alleen niet voor mijn huid. Heb jij een gecombineerde tot vette huid en wil je graag een goede anti-ageing crème? Dan is deze crème waarschijnlijk perfect voor jou!

Heb jij weleens een crème met Q10 gebruikt?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Fijne review!
  Dit klinkt beautybyfaar g goe.
  Ik hou van verzorgingscreme’s die dik en romig zijn.
  Nu ik dit artikel gelezen heb ben ik er zo benieuwd naar….

  Xoxo

  december 24, 2017 at 06:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge