Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #75

Vakantie! Deze laatste week was nog vol kerstdiners, gala, laatste boodschappen en gezelligheid. Ik las heerlijke veel, ontving nog leuke pakketjes en genoot van mijn kids. We waaiden uit in Scheveningen met een windkracht van heb ik jou daar! Maar het was genieten!

Maandag

Vandaag kon ik al echt merken dat de kinderen toe zijn aan vakantie. Thomas was in de middag zo moe dat we judo even hebben gelaten voor was het is.

Dinsdag

Vandaag kreeg ik een leuke mail dat ik mee mag doen aan een bloggersactie. Ik mag dit boek, Blokkenjongen, al lezen 3 maanden voordat het uitkomt. Uiteraard volgt er dan een uitgebreide review op mijn blog. Zo tof!

Uit school nam Thomas een vriendje mee. Fenna is over het overlijden van hamster Dobby heen en wilde even kijken bij de vissen. Dus we gingen even met elkaar naar de dierenwinkel. De papegaai die daar al jaren woont werd ook nog even vriendelijk begroet.

Woensdag

Thomas had vandaag kerstatelier op school. Hij kwam trots thuis met dit kerststukje, zo schattig! Vooral de plaatsing van de kaarsen vond ik geniaal. 😉

Mijn moeder vond het zo leuk dat wij aan het puzzelen waren geslagen, dat ze mij ook een foto stuurde van een puzzel waar zij mee gaat starten. Heerlijk tijdens de wintermaanden hoor, dat puzzelen!

In de avond ging ik met Thomas naar karate. Ik had heerlijk een boek meegenomen. Deze is inmiddels uit, echt fantastisch! Review volgt deze week.

Donderdag

Vandaag had ik een heerlijk relaxed dagje. Ik had de hele week al wat last van mijn blaas dus ik zorgde dat ik vandaag niet al te veel deed. Ik had mijn boek Robijnrood uitgelezen en begon aan een nieuw boek die ik ontving van een uitgever.

In de avond hadden Fenna en Thomas kerstdiner op school en Amy een gala. Drukke avond dus! Ik bracht Amy in de loop van de middag naar een vriendinnetje waarvandaan ze naar het gala zou gaan. Fenna en Thomas bracht ik naar school, super spannend vond Thomas het!

Daarna bleef ik in bed lezen en wachten totdat ik Andries en Amy thuis hoorde komen (láát!). Nog één ochtendje school voor Thomas, de meiden zijn al vrij, en dan is het vakantie!

Vrijdag

Thomas hoefde alleen in de ochtend naar school. Uit school nam hij een vriendje mee, ze hebben de hele middag super lief gespeeld. Flinke fantasie hebben die knulletjes toch, echt zó leuk.

Ik leek ook nog eens jarig. Ik ontving een heerlijk pakketje van Etos en nog een super gaaf en dik boek!

Ik kom de komende weken wel door met al mijn gave boeken! Zalig!

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles, kletste daar gezellig bij met 2 vriendinnen waarvan de kids ook op zwemles zitten, en in de avond keek ik met de meiden naar The Voice. Vakantie!

Zaterdag

Thomas had helaas niet zo’n lekkere nacht. Zijn kiezen komen door en daar heeft hij erg veel last van helaas. Ik begon de eerste vakantiedag dus best gaar….Gelukkig heb ik in de middag nog even een beetje kunnen bijslapen.

Ik ging nog even naar het winkelcentrum voor wat boodschappen, er was een koor kerstliedjes aan het zingen, zo gezellig!

Helaas hebben wij last van muizen. We hebben gif gestrooid onder de bank en onder de kasten de afgelopen week, vandaag gingen we maar even onder de bank checken of er niet een dode muis onder lag. Flinke operatie met zo’n kolossale bank. Helaas geen dode muizen gevonden. ;-(

Wel vonden we 13 pennen, 7 losse lego stukjes, 40 cent, 12 haarelastiekjes, een kleurboek, een vork, 2 opladers en een boel muizenkeutels…lol.

In de avond keken we gezellig naar de Frozen singalong, Amy werkte verder aan de puzzel en ik las ondertussen heerlijk verder in mijn boek.

Zondag

In de ochtend gingen we niet naar de kerk. Er is namelijk een kerstnachtdienst waar Andries en de meiden heen gaan, en 1e Kerstdag ook nog een gezinsdienst. Ik sliep heerlijk uit en we kwamen allemaal lekker rustig op gang. Ik fietste nog even naar de supermarkt voor wat laatste dingetjes, heerlijk even alleen een stukje op de fiets.

Ook las ik heerlijk veel vandaag en gingen we in de middag spontaan naar Scheveningen strand! Hieronder een sfeerimpressie 😉

Op het strand stond echt zo’n gigantische wind! Niet normaal! Maar heerlijk uitgewaaid en we sloten af met een bezoekje aan de Mc Donalds. Heerlijk even ontspannen en gezellig met elkaar. Het was genieten! Ook leuk om altijd weer even wat dingen aan te wijzen aan de kinderen waar ik als klein meisje heb gewoond en geboren ben. (al horen ze dat elke keer als we in Scheveningen zijn). Het was een heerlijke dag!

Terwijl ik dit typ is Andries net de deur uit naar de kerk met de meisjes. Thomas slaapt bijna en ik ga lekker onderuit met een boek en de tv op de achtergrond. Laat de feestdagen maar komen! Fijne kerst allemaal!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Hele fijne kerstdagen

    december 25, 2017 at 07:38
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge