Follow:
beauty

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Soms vind ik het leuk om weer eens een nieuwe mascara te testen. Ik gebruik al een hele tijd met veel plezier mascara’s van essence en Catrice, lekker budget en prima resultaat. Soms, bij een aanbieding, verwen ik mijzelf met een luxe mascara bij Douglas of Ici Paris XL. Een mascara in het midden segment is deze van L’Oréal, de Paradise Extatic mascara. Volgens mijn dochter flink gehyped op Social Media. Ik ga het testen!

De verpakking is prima in orde. Mooi rosé goud en stevige kwaliteit. Als ik de plaatjes op de verpakking moet geloven geeft deze mascara intense volume, spectaculaire lange wimpers en is de mascara makkelijk aan te brengen. Ik ben benieuwd.

Het borsteltje vind ik op het oog prima eruitzien. Ik hou niet van die dunne plastic borsteltjes, geef mij maar zo’n lekker dik borsteltje. En dat heeft deze Paradise Extatic mascara zeker. Ik heb geen last van klontjes als ik de borstel uit de huls haal. Top!

En dan nu de test!

Tja, ik denk dat de foto wel voor zich spreekt? Ik ben niet heel erg enthousiast over deze mascara. Van ver af is het nog wel ok, maar zoals je van dichtbij kan zien plakken veel wimpers aan elkaar. Ook merk ik dat mijn wimpers later op de dag best hard zijn geworden en er soms wimpers uitvielen. Erg jammer!

Mijn dochter is nog wel erg te spreken over deze mascara. Zij heeft iets minder lange wimpers dan dat ik heb, wellicht dat het “probleem” daarin zit. I don’t know.

Ik blijf mijn zoektocht naar dé beste mascara voortzetten, wellicht is het mijn nieuwe Dior mascara die ik kocht op de boot, binnenkort ga ik die testen. To be continued!

De L’Oréal Paradise Extatic Mascara is verkrijgbaar bij de drogist voor 15,49.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat een dure mascara die niet het gewenste resultaat geeft!
  Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe van jouw.

  Xoxo

  juni 5, 2018 at 08:02
 • Reply Nienke

  Wat jammer dat ze zo aan elkaar plakken! Ik had hier helemaal geen problemen mee, nadat ik mijn wimpers krulde en ze met een spoelie had verspreid kreeg ik super mooie lange en volle wimpers. Beautyproducten kunnen zo verschillen per persoon.

  juni 5, 2018 at 11:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge