Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #96

Deze week ben ik jarig! Ik mag 39 kaarsjes uitblazen deze week. Feest dus! Ik was deze week alleen niet helemaal fit, dus ik hoopte dat ik op mijn verjaardag weer fris en fruitig zou zijn om een huis vol visite te ontvangen.

Maandag

Ik begon deze week met een keelontsteking. Super vervelend natuurlijk. Een hoop drinken, Strepsils en mij niet al te druk houden, hoopte ik dat het vanzelf over zou gaan. Anders is de kans groot dat ik mijn amandelen eruit moet laten halen. En dat zie ik op dit moment niet zo zitten.

In de avond kreeg ik via de app deze foto van Andries. Bleek ik het oude judo pak van Thomas mee te hebben gegeven, veel te klein! hahaha.

Hij staat er wel wat beteuterd bij zo….De mouwen zijn veel te kort. Maar ja, voor één keer is het even niet anders. Sorry Thomas!

Dinsdag

Tweede dag met keelpijn. Wederom niet zo heel veel ondernomen. Logopedie ging gelukkig niet door, dus ik kon een rustig dagje houden onder schooltijd. In de middag werd het al flink donker buiten en toen Andries en Fenna net onderweg waren naar hockey kregen we het bericht dat door het onweer de training was afgelast. Dus ze konden weer naar huis…..helaas eerst achteraan sluiten in de file 😉

Woensdag

Keelpijn over, maar ik ga deze ochtend door mijn rug! Hoe krijg ik het voor elkaar?! De hele dag stond best vol met afspraken, dus ik heb mij overal strompelend doorheen moeten slaan. Hoe ongelukkig kan ik mij voelen als ik niet kan doen wat ik wil doen! Onder schooltijd voornamelijk op een rechte stoel doorgebracht. Maar ik moest met Fenna toch écht naar de opticien in de middag.

Waar Thomas zichtbaar ook heel veel zin in had. 😉

Verder keken Andries en ik voor de zomervakantie online. Engeland gaat dit jaar niet lukken voor 3 weken in de zomer, dat wordt volgend jaar het plan. Maar we gaan nu een week naar België en twee weken Frankrijk, yeah!

In de avond wel naar karate gegaan, daar kon ik gelukkig zitten op een hele luxe bureaustoel. In de avond ging ik op tijd naar bed, ik was gesloopt door de pijn in mijn rug.

Donderdag

Tweede dag met rugpijn. Ik slik Voltaren pilletjes en dat neemt van de pijn iets van scherpte af. Maar echt happy voel ik mij nog niet. Amy was heel vroeg uit omdat zij naar een fysio afspraak moest om voor het eerst te gaan spinnen. Dit vond ze niet ontzettend leuk, maar ja, alles om weer fit te worden.

En ik werd blij verrast door de dames van Tante Betsy! Ik kreeg één van mijn wishlist jurkjes opgestuurd als verjaardagscadeau!! Zo super gaaf!!

Ik ben echt een Lucky girl!!

Vrijdag

Pijnvrij! Oh, zo blij dat mijn rug weer normaal aanvoelt. Ik kon onder schooltijd dus heerlijk het huis weer een beetje aan kant maken. Twee dagen behelpen geeft ontzettend veel troep merk ik! haha.

Thomas haar zit weer goed voor de schooldag. 😉

Amy had sportdag, dus die moest ik in de loop van de ochtend wegbrengen. Ik deed meteen boodschappen en thuis kon ik heerlijk aan de slag, met af en toe een pauze met mijn boek op de bank.

En ik kreeg vandaag weer gave post!

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Thomas op zijn nieuwe fiets! Beetje spannend blijf ik het vinden, zo’n stuk met hem fietsen, maar hij deed het hartstikke goed!

Zaterdag

Vandaag weer hockeywedstrijden. Van Amy de laatste, dus ik besloot met haar mee te gaan vandaag. Hele spannende wedstrijd die in een gelijkspel eindigde.

Het werd een latertje in de middag, dus ik had niet zo’n zin meer om te koken. En omdat ik morgen jarig ben, zijn we gezellig bij de MAC gaan eten!

Daarna naar huis en een heerlijk rustige avond. Werd wel een latertje. Nu de meiden ook later naar bed gaan heb je amper meer een avond samen. We gingen dus vrij laat nog een film kijken samen, ik lag pas om half 1 in bed. Voor mijn doen echt héél uitzonderlijk. Maar het was wel gezellig.

Zondag – mijn verjaardag!

Vandaag alweer 39 jaar! Weer een jaar voorbij. Het gaat zo ontzettend snel. Ik mocht lekker uitslapen vandaag, gelukkig maar, anders was het een hele zware dag geworden. Ik ben natuurlijk ook geen 20 meer, haha.

Van Andries en de kids kreeg ik deze twee gave boeken. We doen dit jaar maar een kleinigheidje voor elkaar omdat wij zoveel mogelijk willen sparen voor de zomervakantie. (lekker uit eten daar, naar een grote outlet….dus veel centjes nodig). Maar ik ben dolblij met deze twee mooie boeken!

In de loop van de ochtend kwamen mijn vader, (bonus)moeder en broer (die vandaag ook jarig is en 36 werd).

De taart was voor in de middag, maar deze schaal ging ook rap leeg…haha.

In de middag kwam Andries’ hele familie. Met een hele schare nichtjes en neefjes. Super gezellig, en druk haha.

Kleine neefje David vond zijn grote neef wel interessant 😉

En wat is nou een leuker verjaardagscadeautje dan een nieuw nichtje of neefje?! Eén van mijn schoonzusjes bracht vandaag wel heel leuk nieuws mee, ik word weer tante!

In de avond was ik wel ontzettend moe, maar het was genieten. Op naar de 40!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd
  Vervelend dat je Zij veel keelpijn had en rugpijn.

  Xoxo

  juni 4, 2018 at 07:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge