Follow:
beauty

Makeup Revolution Forever Flawless Allure Eyeshadow Palette

revolution

Soms zie je op YouTube een oogschaduw palette voorbij komen die je aandacht meteen trekt. En als dat palette dan ook in de categorie ‘budget’ valt is de keuze snel gemaakt. Dan wil je dat palette hebben toch? Ik had dat onlangs met het Makeup Revolution Forever Flawless Allure Eyeshadow Palette. Deze werd door een grote YouTube-ster omschreven als een ‘fantastisch divers palette’ waarbij de kwaliteit ook nog eens top was. Nou, die wilde ik dus ook testen!

Makeup Revolution Forever Flawless Allure Eyeshadow Palette

revolution

Dit palette heeft zoveel diversiteit dat je er eindeloos mee kan combineren. Je kan kiezen voor een vrij neutrale look, een intensere look, wel glans, geen glans…. Met maar liefst 18 kleuren is dit palette eigenlijk voor iedereen wel geschikt. Ik word vooral erg blij van alle roze en paars tinten in het palette. Ik hou van die tinten en pak die kleuren ook altijd heel snel als ik zin heb in een ‘easy look’.

revolution

De oogschaduws van Revolution zijn vrijwel altijd zeer goed gepigmenteerd. Je hebt weinig nodig om al een mooi effect op je oogleden te krijgen. Probeer juist laagje voor laagje te werken om fallout te voorkomen. De oogschaduws blenden ook heel goed, dus je kan op je oogleden makkelijk kleuren met elkaar laten overlopen.

Ik vergat de eerste keer mijn kwastje even af te tikken waardoor er bij mij dus al wat poeder op mijn wangen terecht kwam. Ik had dus blijkbaar teveel gebruikt, en dit is niet nodig. De oogschaduws geven al bij een klein beetje druk van je kwastje heel veel poeder af.

Swatches Makeup Revolution Forever Flawless Allure Eyeshadow Palette

Voor het swatchen gebruik ik nu elke keer Amy als hulpje, ideaal…haha

Makeup Revolution Forever Flawless Allure Eyeshadow Palette

Die glanzende kleuren zijn echt zo ontzettend mooi! In de pan lijken die oogschaduws veel minder glimmend dan op de huid. Bij het swatchen werden we steeds enthousiaster!

De middelste rij hebben we met de foto even het zonlicht er goed op laten vallen. Zo kunnen jullie nóg beter zien hoe heftig de oogschaduws glanzen. Wow!

 

Hou je van glanzende oogschaduws, dan kan je met dit palette echt zoveel prachtige looks maken. Bij de onderste rij hadden we met swatchen bij twee kleuren wat ‘korreligheid’. Maar wellicht dat Amy iets te hard heeft gedrukt op de pan.

 

De recensies over dit palette zijn ook veelal positief. Voor de prijs van €15,95 heb je een heel divers en kwalitatief prima oogschaduwpalette in handen. Absoluut een aanrader!

revolution

Ik heb met dit palette al hele mooie diverse ooglooks gemaakt en juist de glanzende kleuren maken je look extra intens. Wanneer je dit palette Googled of op YouTube opzoekt kan je nog heel veel inspiratie opdoen.

Je kan het palette oa bij Bol.com bestellen.

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge