Follow:
beauty

Verzorg je haar met de kracht van Afrikaanse ingrediënten!

africa organic

De Hair Care lijnen van het Zuid-Afrikaanse merk Africa Organics ontlenen hun kracht aan inheemse gewassen als Baobab, Marula en Mongongo. De drie lijnen voor verschillende haartypen bieden alles wat je nodig hebt voor mooi, gezond en glanzend haar! Ideaal voor
iedereen die op zoek is naar oprechte, natuurlijke haarverzorging.

Africa Organics

Verzorg je haar met de liefde die het ethische merk Africa Organics heeft voor natuurlijke ingrediënten uit planten en bomen die in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten ze hogere concentraties aan werkstoffen dan wanneer ze worden gekweekt. De formules zijn 100% natuurlijk, uiterst mild voor haar en hoofdhuid en bevatten geen conserveringsmiddelen. Omdat de shampoos en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimen zij minder intensief dan we gewend zijn. Het kost ook iets langer om de textuur uit te spoelen, maar het effect op de kwaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid zijn verbluffend!

africa organic

 

Marula Shampoo: vederlichte formule voor normaal tot vet haar

africa organic

De Marula Shampoo heeft een lichte, milde textuur en is gebaseerd op Marula-olie uit de zaden van de Marulavrucht. De formule is zacht verzorgend en versterkt het haar zodat het minder snel afbreekt. De formule is rijk aan antioxidanten uit Rooibosextract die zorgen dat het haar en de hoofdhuid worden beschermd tegen schade van buitenaf. Een vleugje muntolie zorgt voor een fijne, frisse geur.

Marula Conditioner: verzorgt, maar verzwaart het haar niet

africa organic

Deze lichte conditioner voor dagelijks gebruik is ideaal om fijn haar te verzorgen, zonder het te verzwaren. Marula-olie zorgt ervoor dat het haar mooi soepel valt en maakt het haar niet vet. Met de prettige, frisse geur van kokos en mint.
NB: De conditioner laat zich niet zo gemakkelijk door het haar verdelen als standaard conditioners, maar het resultaat is fantastisch.

Ethisch merk

Behalve 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd (Ecocert) is Africa Organics vegan en cruelty free (PETA). Bovendien is het merk goedgekeurd door Phytotrade Africa dat Fair Trade gemeenschapsprojecten in Zuidelijk Afrika ondersteunt. Africa Organics is vrij van schadelijke chemicaliën waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere door Ecocert ‘red flagged’ stoffen. Ook biologische afbreekbaarheid en duurzame productieprocessen behoren tot de aandachtspunten. Alle kennis omtrent huid- en haarverzorging ontleent Africa Organics aan de producenten van zusterbedrijf Esse, het wereldwijd bekende salonmerk op basis van probiotica. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit van alle producten van Africa Organics.

Voor productinformatie, consumentenadviesprijzen en verkrijgbaarheid: Africaorganics.n

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge