Follow:
fashion

Mijn cowboylaarzen wishlist!

 

Onder mijn Tante Betsy jurkjes draag ik graag cowboylaarzen. Als het regent of ik ga naar het bos komen mijn Zoo Adventure laarzen uit de kast, maar vaker draag ik cowboylaarzen. Ik hou er gewoon van. Ik heb zelf één paar Sendra laarzen. Die kreeg ik zo’n 3 jaar geleden van mijn moeder en zijn mijn favoriet. Ook heb ik nog 2 paar suède cowboylaarzen (ook van mijn moeder gekregen trouwens! haha). Maar stiekem heb ik al een tijdje een wensenlijstje met de cowboylaarzen die ik ook ontzettend mooi vind. Welke? Kijk maar snel…

Sendra

Sendra Bartolo Negro 11627 westernlaarzen

Een paar zwarte laarzen mis ik nog in mijn collectie. Ik draag veel Tante Betsy jurkjes met zwart en ik mis dan een paar zwarte laarzen. Ik kan deze eventueel nog pimpen met sporen volgens mij, dan kan je ze nog een beetje extra “aankleden”.

Bij deze outfits zouden zwarte laarzen namelijk top staan!

Tante Betsy Rokje

Hier moeten gewoon zwarte laarzen bij! Verplicht zou ik ze eigenlijk moeten kopen hè? Het Gardenia rokje vraagt gewoon om bijpassende zwarte laarzen. Maar ook bij deze jurk zou ik deze zwarte laarzen vaak dragen. De Dress Sporty Gardenia Black is trouwens één van mijn favoriete zippies van deze collectie.

Tantebetsysporty

Eigenlijk kan zwart gewoon altijd…

sendra

 

Sendra Boots 15822 Flota Chocolate Lavado donkerbruin met hart

Hoe leuk zijn deze?! Het rode hartje maakt het helemaal af. Ook weer gaaf bij mijn rode Tante Betsy jurkjes. Dan komt de kleur mooi terug in een detail op je laars.

“Deze laarzen zijn overduidelijk uit liefde gemaakt! Liefde voor mooie laarzen en chocolade gecombineerd in een handgemaakte unieke laars ontworpen door Boeties en geproduceerd door Sendra. Maak een statement met deze Debora Insa cowboylaars model 15822 in het chocolade bruin met een metallic rood met gouden hart met vuurvlam op de zijkant van de schacht. De Sendra laarzen zijn gemaakt van leder (nubuk) waarbij gebruik is gemaakt van de mooiste materialen. De lederen zool is volledig doorgestikt volgens de Goodyear Welt methode. De pasvorm is normaal, maar twijfel je tussen twee maten? Kies dan de kleinste maat. Schachthoogte 32 cm, hakhoogte 5 cm. De schachtomtrek is 35 cm bij maat 38.”

sendra

Sendra cowboylaarzen ster rood 13104

Ja, en als rood-liefhebber móet ik bij mijn rode Tante Betsy jurkjes (of de jurkjes met rode accenten) een paar rode laarzen hebben! Tante Betsy blogger Susan van 365daysofhappytantebetsydresses heeft ook een paar laarzen met zo’n ster, of het de rode zijn weet ik even niet meer zo zeker. Maar deze heb ik al menig maal in mijn virtuele shopping basket gestopt en er toch weer uitgehaald. haha. Maar dat deze er ooit gaan komen is één ding wat zeker is!

Ok, deze rode laarzen kunnen bij tal van outfits natuurlijk!

Tante Betsy Bobbie Strawberry

Bij de Bobbie Strawberrie zouden ze fantastisch staan gok ik!

Of bij de Cactus als ik het rode vestje erbij aan heb.

Sendra laarzen 13104 donkerblauw met python ster Salvaje Bluete Betun

We blijven even in de sterren sfeer hangen. Een paar donkerblauwe laarzen moet natuurlijk ook in mijn collectie. Eigenlijk van elke kleur één paar toch? 😉

“Een originele American Classic, de Sendra sterren laarzen. De Salvaje Bluete Betun Python 13104 in de kleur blauw is een mooie aanvulling op onze sterren laarzen collectie. Een prachtig uitgesneden donkerblauwe westernlaars (100% leder) met python ster op de schacht. Be a star met deze sterren laars! De lederen zool is volledig doorgestikt volgens de Goodyear Welt methode. De pasvorm is normaal, maar twijfel je tussen twee maten? Kies dan de kleinste maat. Schachthoogte 39 cm, hakhoogte 5 cm. De schachtomtrek is 37 cm bij maat 38.”

Ik zou deze prachtige donkerblauwe laarzen heel gaaf combineren met één van deze Tante Betsy jurkjes:

Tante Betsy Dress Bobbie Strawberry

Bij deze jurk zouden ze zó gaaf staan!! Ik ben verliefd op de verschillende kleuren blauw. De laarzen die hierna op mijn lijstje komen kunnen trouwens ook top bij deze jurk.

Deze rode Sanita laarzen passen super bij de Tante Betsy Gallop Dress, maar de rode Sendra laarzen met de ster kunnen hier ook top bij. Maar ook de donkerblauwe zouden hier tof bij staan. Wat kan je toch veel combineren met al die gave laarzen en Tante Betsy jurkjes hè?

Sendra laarzen debora vlecht 8990 turquoise

Toen deze nieuw in de collectie kwam heb ik er heel vaak bij lopen kwijlen. Wát een prachtige laarzen zijn dit zeg! Een waar kunstwerk toch? En bruine laarzen zijn volgens mij altijd oké. Ik heb nu 3 paar cowboylaarzen, en alle drie zijn ze bruin van kleur. Daar kan best nog een paar bij….;-)

Bij de Zippie Sunny black van afgelopen jaar kunnen de bruine laarzen met het felle turkoois ook mooi. Er zijn veel Tante Betsy jurkjes met dat mooie blauw erin verwerkt, dus eigenlijk alle jurkjes vind ik dan prima met die laarzen te combineren. En met zo’n mooi gevlochten kunstwerk zijn de laarzen eigenlijk altijd perfect toch?

tony mora

Tony Mora 2135 Savoy Antique

Deze laarzen zijn van het merk Tony Mora. Eigenlijk lijken dit voor mij ook net Sendra laarzen. Prachtige leren boots in een mooie roze kleur. Dit zijn wel laarzen voor dames met lef! Maar in combinatie met Tante Betsy zijn deze laarzen eigenlijk een must. Ik zou ze bijvoorbeeld bij deze outfit graag dragen!

Of bij deze 🙂

tony mora

 

Tony Mora boots bruin Rony Totem Celeste 2135

Nóg een paar bruine? Ja, waarom niet? Deze zijn toch weer anders? hahahaha.

De authentieke Tony Mora star boots zijn weer binnen in nieuwe kleuren, exclusief voor Boeties.nl ontworpen en gemaakt. Prachtig uitgesneden bruine western laarzen (100% leder) met lichtblauwe ster op de schacht en neus. De bies is donkerder waardoor het effect extra benadrukt wordt. Elegante Tony Mora laarzen met een schuine lage hak en een fijne neus. De schacht van deze cowboylaarzen heeft een wijdte van 38 centimeter. De lederen zool is volledig doorstikt volgens de Goodyear Welt methode. De pasvorm is normaal. Schachthoogte 30 cm, hakhoogte 5 cm.

Ik heb niet veel jurkjes met lichtblauw, maar eigenlijk kunnen deze laarzen natuurlijk bij veel meer outfits. Al vind ik het vaak wel leuk als ik iets van de kleur van de laarzen in de jurk of rok terug kan herleiden. Met mijn huidige Sendra laarzen is dat niet het geval omdat daar verder geen uitgesproken kleur in voorkomt, vandaar dat ik zo’n grote wishlist heb. 😉

tony mora

 

Tony Mora laarzen Bruin 2640 Palermo Cuero met sierstuds

Deze laarzen ogen weer iets netter. Vind je ook niet? Wellicht door de wat vierkantere hak? Ik vind ze in ieder geval ook prachtig! Die studs en de geborduurde randen maken deze laars weer uniek. Prachtig….zucht….

Ja, en zo heb ik toch weer een flinke wishlist samengesteld. En zie ik dat ik nog niet eens een paar groene laarzen erbij heb zitten! Al met al mag ik van mijzelf elk jaar één paar mooie laarzen erbij kopen. Maar eerst even sparen nu. Amy heeft binnenkort ook haar eerste paar Sendra laarzen bij elkaar gespaard, ik ben benieuwd of die ook met een soort van verslaving blijft zitten. 😉

Al deze geweldige laarzen zijn verkrijgbaar bij Boeties.nl.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Ik ben ook fan en kijk er al jaren naar…
  Pretty boots
  Fijne wishlist

  oktober 10, 2018 at 06:13
 • Reply Sylvia W

  Ohhh, ik snap jou liefde volkomen! Geen zwarte? Ja die moeten er dan echt nog komen hihi. Als ik jou was zou ik voor de zwarte met ster gaan in Sendra’s of Tony Mora’s. Maar ook nu vind ik dat je jou outfits top combineert met je stoere boots, ik hou d’r van de “lieve jurkjes” in combinatie met de stoere boots! Zucht… ik ben benieuwd welke keuze je gaat maken als je een mooi paar bij elkaar gespaard hebt, fijne dag x

  oktober 10, 2018 at 07:14
  • Reply hillybillybeauty

   Inderdaad, geen zwarte! Schandalig toch?! ;-). Dat is ook de eerste die er gaat komen denk ik…;-)

   oktober 10, 2018 at 09:27
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Oh zuchttt wat een heerlijke wishlist! Maak me maar gek whahaha. Ja ik ben een beetje laarzenverslaafd!
  Ik heb ook nog steeds een wishlist op het gebied van cowboylaarzen en zit regelmatig smachtend te kijken naar al dat moois op de site van Boeties.nl.
  Ik wil ook nog steeds een paar zwarte Sendra laarzen hebben en die jij bovenaan in je lijstje hebt staan, staan dus ook bij mij bovenaan mijn lijstje. Ik mis regelmatig een paar zwarte cowboy laarzen en grijp dan maar naar mijn Dr. Martens laarzen of een paar chique laarzen. Maar eigenlijk wil ik een paar zwarte cowboylaarzen! Whahaha

  Ik heb inderdaad wel cowboy laarzen met een ster, maar dat zijn de Tony Mora laarzen in het blauw. Daar ben ik heel blij mee! Maar ik heb ook al vaker zuchtend naar die roze gekeken, die jij hier ook hebt staan, die er nog in mijn maat zijn.

  Ik heb naast een stel Sendra laarzen ook nog wat oudjes van Tante Betsy en ik verwijs dames ook altijd door naar Boeties voor de DWRS laarzen in effen kleuren als ze ernaar vragen. Maar ik weet dat over niet al te lange tijd ook nog andere gave cowboylaarzen komen die er meer op lijken. Daar ben ik stiekem ook wel heel benieuwd naar! De DWRS laarzen zijn mij namelijk te smal qua voetbreedte.

  Vandaag heb ik ook weer een paar Sendra cowboylaarzen aan in een mooie aubergine/pruimen kleur. En ben daar zwaar verliefd op!
  Maar ook ik heb met zo’n 15 paar cowboylaarzen in diverse kleuren nog steeds wensen ;). Whahaha. Dikke knuffels!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…So in love with Tante Betsy Lola dressesMy Profile

  oktober 10, 2018 at 12:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge