Follow:
samenwerking, Sport, voeding

Effe Soep voor een gezonde oppepper tussendoor!

Bij ons thuis is elke doordeweekse avond rommelig rond etenstijd. Ik zal jullie het schema maar besparen, maar eigenlijk kunnen we alleen op maandag gezamenlijk eten. (maar dan wel op tijd want om half 6 moet Thomas alweer naar judo). Voor alle sporters in ons gezin is het dan soms even een dilemma wanneer zij hun avondeten zullen nemen. Vaak wordt dat ná het sporten, want sporten op een volle maag blijkt niet zo’n succes. Maar met een lege maag naar de hockeyclub is ook geen succes. Een oppeppertje voor het sporten is dus een must!

Amy en Fenna trainen twee keer per week precies onder etenstijd. Daarom nemen ze voor dat ze op de fiets stappen altijd even iets te eten. De neiging om snel een stroopwafel of iets anders ongezonds te pakken is natuurlijk verleidelijk, dus ik let er wel altijd op dat dat niet gebeurt. Een stuk fruit, een plak ontbijtkoek of even rond een uur of 4 (als de trek meestal de kop op steekt) een warm soepje, betere keuzes dan een stroopwafel natuurlijk!

Een soepje wat je met heet water aanmaakt is wellicht bij een ieder van jullie bekend. De variant van het merk Effe Soep is alleen in vergelijking met de bekende merken gemaakt van duurzame ingrediënten en bevat een stuk minder zout. Een nóg betere keuze dus!

Het assortiment is uitgebreid zoals je hier boven op de foto kunt zien. Ook voor bedrijven is er de mogelijkheid om een automaat op het werk te plaatsen. Zo kan iedereen af en toe genieten van een oppeppertje!

Bij Groothandel Compliment.nl kan je ook als particulier makkelijk bestellen en is deze lekkere soep te krijgen. (Groothandel Compliment.nlEffe soep)

Omdat ik mijn pubers er op wil wijzen even iets gezonds te eten voor het sporten wat tevens niet te zwaar op de maag ligt, maak ik voortaan maar hun Effe Soep – soepje klaar voor ze. Even een momentje rust voordat ze weer op de fiets springen om al hun energie eruit te slaan. En na de training staat er dan een bord met eten voor ze klaar.

Ook voor mijzelf is dit trouwens rond het middaguur een perfecte oplossing. Ik moet namelijk van mijzelf even een paar kilo kwijt, en ook ik dook heel makkelijk de kast met lekkernijen in rond een uur of 4. Nu maak ik voor mijzelf ook meteen even een soepje om mijn maag te vullen tot het avondeten. En dat helpt!

Mijn favoriet is trouwens de kerrie variant! Super lekker! Amy en Fenna gaan meer voor de kip en de tomaat. Voor allemaal is er dus wel een favoriet!

Voor een doosje met 21 sachets betaal je 5,99. Heb je als bedrijf een automaat? Dan betaal je voor 1kg zak 8,49 (prijzen zijn inclusief BTW). Ook nog eens lekker goedkoop dus!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Klinkt goed

    oktober 10, 2018 at 18:30
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge