Follow:
beauty

The Berries by Juvia’s oogschaduw palette

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een oogschaduwpalette op mijn blog voorbij liet komen. Terwijl ik er toch een aantal nog heb klaarliggen (samen met wat andere make-up producten). Ik heb het op het moment misschien te druk met andere dingen dat ik veel met make-up bezig ben. En dat soort periodes hoort erbij. Maar onlangs kreeg ik toch weer even zin om een oogschaduwpalette te testen. En in dit geval werd dat er eentje van Juvia’s Place!

The Berries

Juvia’s Place is een merk waar ik inmiddels het meeste palettes van bezit. Het is betaalbaar (ook al moet je het in het buitenland bestellen) en het is kwalitatief ontzettend goed. Vooral de glanzende oogschaduw is van zeer hoge kwaliteit. Vaak heeft Juvia’s Place een mega sale en kan je, zonder je druk te maken om douane kosten, een mooi palette scoren.

Het enige nadeel is natuurlijk dat je het moet kiezen nav van foto’s of video’s op internet. Maar ik weet dat ik vooral voor de glitter/glanzende oogschaduw een zwak heb, dus ik kies vaak aan de hand van wat ik daarvan in het palette zie. Zo spotte ik in het Berries palette 2 prachtige tinten met glans/glitter. Tja, dan ben ik verkocht. Dat de andere kleuren wellicht iets te fel voor mij zijn laat ik op dat moment even voor wat het is 😉

In dit palette zitten 4 matte tinten roze/paars en twee prachtige glanzende roze/paars tinten. Om verliefd op te worden!

Swatches

Zoals je kan zien zijn de twee glanzende kleuren het meest intens. Die dekken in één keer en zijn ook meteen ‘Bam!’ perfect aangebracht. Ik gebruik deze tinten eigenlijk het meest in combinatie met oogschaduw uit een ander palette. De fel roze kleur viel mij tegen qua dekking, maar die gebruik ik toch niet. En de paarse had ik iets dieper van intensiteit verwacht, maar in combinatie met een primer zou dat wellicht nog wel moeten lukken.

Een knallende oogschaduwlook leek mij leuk om te proberen. Het was al wat later op de dag toen ik dit aanbracht, vandaar ook de zwarte mascara stipjes denk ik..haha.

Ik gebruikte de 2 linkse kleuren uit het palette. Maar ik merk dat ik er nog even mee moet stoeien om met alleen dit palette een look te maken die mij ook bevalt. Maar wellicht hou ik het gewoon bij het combineren van palettes. Gelukkig mag ik dat zelf bepalen 😉

Je kan alle Juvia’s Place make-up vinden op hun site.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge