Follow:
beauty

Mineral Care Bio Active Care Nourishing Vitamin Capsules

bioactivecare

Een weekend met je moeder en zus shoppen in Engeland is ontzettend gaaf, maar ook erg vermoeiend. We hebben 3 dagen non-stop gewinkeld, gegeten en gelopen. Ook sliepen we niet heel lang omdat we tot laat lagen te kletsen en mijn zusje een ingebouwde wekker heeft en om 6 uur (of zelfs nog vroeger) wakker werd. En ja, dan ga je natuurlijk niet rustig even in bed blijven liggen om de anderen nog even te laten slapen, nee, dan ga je rond stuiteren in de hotelkamer omdat je al zo’n zin hebt in de nieuwe dag.

Jullie kunnen je voorstellen dat mijn huid hierdoor nogal afgemat eruit zag. Andries vond het maar raar dat ik vermoeider terugkwam na een weekend zonder kinderen, maar ik was echt moe! Mijn huid kon dus een flinke oppepper gebruiken.

Mineral Care Bio Active Care

bioactivecare

Ik heb al eens eerder een kuur gebruikt voor mijn huid en je merkt echt dat dit soort producten de huid echt een boost geven. De Nourishing Vitamin Capsules kan je op verschillende manieren gebruiken. De pot bevat 21 capsules en je zou bijvoorbeeld 3 x een week in het jaar een kuur kunnen doen. Een week lang kan je één capsule gebruiken in de avond als vervanging van je nachtcrème. Je huid krijgt een intense hydratatie en wordt in een week lang voorzien van een vitamineboost. Even een reset voor je huid. Ik heb het op deze manier ook gebruikt en na een week voelt mijn huid echt heerlijk aan!

Je kan ook één keer per week je nachtcrème vervangen voor een capsule en dit 21 weken gebruiken. Op deze manier geef je je huid continue een vitamineshot.

Nourishing Vitamin Capsules

bioactivecare

De capsules bevatten een mix van de vitamines A en E in combinatie met Omega-3 vetzuren en ginseng. Dit zorgt voor elasticiteit, hydratatie, voeding en bescherming. Daarnaast zorgen de capsules voor de vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Hierdoor krijg je een meer gladde en stralende huid! En ja, dat wil iedereen wel.

Ervaring

bioactivecare

Mijn huid heeft het serum uit de capsules opgeslurpt en is er zeker van opgeknapt. Droogtelijntjes waren verdwenen (rimpels helaas nog niet) en mijn huid zag er minder vermoeid uit. En het comfortabele gevoel dat mijn huid weer kreeg na deze kuur is onbetaalbaar. Een soort luxe schoonheidsbehandeling aan huis.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Bio Active Care Nourishing Vitamin Capsules zijn online verkrijgbaar bij mineralskincosmetics voor €54,50. Als je je huid een keer extra wil verwennen dan is dít de pot om in huis te halen! En ik vind het ook een heerlijk idee dat ik nog twee keer zo’n kuurtje kan doen dit jaar (er staat natuurlijk in november nog een tripje naar Engeland in de planning, dus kom maar op!)

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge