Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #131

Normaal schrijf ik mijn diary op de zondagavond. Vandaag even wat eerder, ik moet namelijk vanavond weg voor mijn twee daagse training in Duitsland. Deze week was weer een wee die voorbij vloog. Thomas mocht uitdelen, hij was jarig en ik had een beetje een kater na mijn heerlijke weekend in Engeland.

Maandag

Iedereen naar school en naar het werk en ik thuis. Ok Thomas bleef thuis met een verstuikte enkel. Maar die had mij zo gemist, dus we konden er een gezellig dagje van maken. Genieten van de rust om mijn koffer uit te pakken. Alle dingen die ik kocht en kreeg in Engeland laat ik weer door mijn handen gaan en geven weer mooie herinneringen. Ondertussen appjes sturen naar mijn moeder en zusje.

Voorlopig heb ik weer genoeg lekkere handcrèmes. 😉

Ik kreeg ook nog een mooi boek binnen vandaag. Ik ben al benieuwd naar het verhaal!

Door de verstuikte enkel kon Thomas niet naar judo. Dus we hadden een heerlijk rustig avondje.

Dinsdag

Thomas moest nog een dagje thuis blijven, het gaat gelukkig wel iets beter. Vandaag trok ik een nieuw shirtje aan die ik in Engeland kreeg. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe kleding!

Woensdag

Thomas kon vandaag weer naar school gelukkig. In de middag ging ik stemmen. Een vader van Thomas zijn hockeyteam is lijsttrekker bij een partij voor de waterschappen, dus daar ging mijn stem sowieso naar toe. 😉

In de middag had Thomas training en daarna ook nog keeperstraining. Hij vond het geweldig!

Donderdag

Thomas kwam uit school met uitnodiging voor de dochter van de zandtovenaar. Hij ging er ook meteen zelf mee aan de slag.

Vrijdag

Thomas mocht vandaag uitdelen op school. Hij heeft er zo van genoten! Ik had snoepjes mee uit Engeland, die vielen goed in de smaak!

Bij de supermarkt is het al volop Pasen. Voor de kids nam ik even wat lekkers mee…

Bij het vouwen van de was kwam ik mijn nieuwe theedoeken van Cath Kidston tegen. Ze zijn zó leuk!

In de avond ging ik naar zwemles met Thomas. Bijna zijn laatste keer, hij mag volgende week afzwemmen voor zijn B diploma!

Zaterdag

We moesten al super vroeg in de ochtend in Rotterdam zijn voor Thomas zijn wedstrijd. Hij mocht keepen. Ze wonnen niet, maar wat heeft hij geweldig gekeept! Met duiken op de bal als absoluut hoogtepunt. Trots op Thomas!

Mijn moeder, zusje en ik zijn echte boekenwurmen. We sturen elkaar af en toe tips en dit soort quotes..

In de avond moesten zowel Amy als Fenna hockeyen. Andries ging met Fenna mee en ik met Thomas bij Amy. Thomas vermaakte zich in het clubhuis terwijl ik langs de kant de wedstrijd bekeek. Amy won met haar team met 4-0! (en 3 goals van Amy vanuit een strafcorner, topper)

Zondag

Thomas is 8 jaar!! Een dag vol cadeautjes en taart. We vieren het vandaag klein omdat ik om 18:00 al weg moet. Volgende week de verjaardag met Andries’ zijn familie. Maar dat hij zich jarig voelde spreekt voor zich!

Een heerlijke week weer met mijn gezin om mij heen. Nu weer even 2 dagen van huis, en dan is het voorlopig klaar met de uitstapjes.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Yvonne

    Ik kom hier pas net neuzen, leuk om je week te zien zo! Gefeliciteerd nog met je zoon 🙂
    Yvonne onlangs geplaatst…Project Bounce Back: op naar herstel (en meer!)My Profile

    maart 26, 2019 at 13:12
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge