Follow:
interieur, lifestyle, samenwerking

Klussen waar we mee bezig zijn in ons huis

Ook in ons nieuwe huis zijn we weer bezig met iets grotere klussen. Zo worden onze twee wc’s aangepakt. In dit huis hebben wij 2 wc’s die beide wat gedateerd zijn. Toen we dit huis kochten vonden we het niet een klus die meteen gedaan moest worden, maar nu we er bijna 2 jaar wonen begon het toch te kriebelen. Dus de aannemer staat ingeroosterd en de meeste spullen zijn in huis. En wat ben ik blij met de ideetjes!

Gave tegelvloeren

Op Pinterest heb ik uren lopen speuren naar gave wc interieurs. En iets wat ik altijd bij mijn favorieten zag terugkomen was de gave tegelvloer. Ik wilde gewoon een tegel met print in de wc’s. Mijn eerste doel was dus om mijn man zover te krijgen dat hij in ging zien dat een printje op de tegelvloer een must was. Hij was niet meteen enthousiast, maar uiteindelijk kreeg ik hem zover. Gelukkig! Ik wilde dit eigenlijk al in het oude huis toen we daar gingen verbouwen. Toen lukte het me helaas niet šŸ˜‰

We besloten om bij het toilet beneden voor een ‘groene look’ te gaan. We hebben een tegelvloer met een tegel zoals hierboven is afgebeeld. Een crĆØme kleurige tegel tot halverwege de muur en daarboven hebben we een turkoois kleurige verf om het af te maken. Het zoeken naar de juiste toilet en wastafel was nog wel even een speurtocht op zich. Je wil natuurlijk dat alles een beetje bij elkaar pas qua stijl en je moet ook rekening houden met de ruimte. We hebben een iets klassiekere kraan voor bij de wastafel gekozen. Ik kan niet wachten om het resultaat te zien!

Voor boven gaan we voor donkerblauw. Ook dit zagen we voorbij komen op Pinterest en vonden we ook een hele gave look. Uiteindelijk willen we met het toevoegen van mooie posters en wellicht wat plantjes een hele gezellige sfeer creƫren in de toiletten. Want ook daar mag je best een leuk sfeertje hebben toch?

Ook bij de toilet boven hebben we een tegel met printje gekozen. Dezelfde crĆØmekleurige muurtegels en dan een donkerblauwe verf. Ook hebben we net zoals op de foto hierboven een plankje in de toilet waar we geurkaarsen en plantjes neer kunnen zetten. Ik heb al zin in het decoreren van de toiletten straks!

Opbergruimte

Wanneer jullie mij volgen op YouTube dan weten jullie dat ik vrij veel boeken heb. En door mijn werk bij Paagman komen daar maandelijks nog flink wat bij. Uiteraard verkoop ik ook weleens wat, maar ik merk dat de ruimte in mijn slaapkamer, waar mijn boekenkasten staan, een beetje aan de krappe kant aan het worden is. Eigenlijk wil ik boven nog ergens een mooie vitrinekast waar ik mijn mooiste special editions in kan uitstallen.

Uiteraard willen we dit in de industriĆ«le stijl zoals de rest van onze meubels zijn. Het zal dan een kast worden waar mijn mooie Penguin Clothbound klassiekers in komen te staan. En ook mijn Special Editions met mooie kaften. Een soort uitstalling van mijn pareltjes šŸ˜‰

Met als doel om iets meer ruimte te creƫren in de kasten op onze slaapkamer. Uiteraard om daar dan weer nieuwe mooie boeken voor aan te schaffen, hahaha. En ik denk dat mijn man erg blij zou zijn met de plek om wijnflessen in kwijt te kunnen. Dat staat ook nog eens leuk!

De laatste klus waar we mee bezig zijn is het plaatsen van zonnepanelen. Dit is iets wat mijn man al wilde sinds wij dit huis kochten. Inmiddels is de knoop doorgehakt en worden over een aantal weken de panelen geplaatst. Stukje bij beetje kunnen we klussen afstrepen van ons lijstje. En nu maar hopen dat er niet telkens weer klussen bijkomen šŸ˜‰

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge