Follow:
beauty, samenwerking

Mooiere wimpers dankzij Revitalash

revitalash

We willen het allemaal, die mooie lange wimpers. Maar helaas hebben we niet allemaal zoveel geluk… Er zijn natuurlijk ook wimperextensions, maar die moet je ook laten bijvullen om de zoveel weken en deze tasten je eigen wimpers aan. Een andere oplossing is een wimperserum die na 6 weken gebruik de wimpers zichtbaar langer maakt en houdt. 

Revitalash staat bekend om haar Advanced wimper serum. Hiermee creëer je natuurlijke, vollere en langere wimpers. Het wimperserum verzorgt de wimpers door haar gezonde en verzorgende ingrediënten.

Het verhaal achter Revitalash

Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als een speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden Gayle’s mooie wimpers beschadigd, waardoor haar wimpers breekbaar, dun en minder vol eruit zagen. Dr. Brinkenhoff had volle vertrouwen in zichzelf voor het ontwikkelen van een formule om de wimpers van Gayle er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Na intensief onderzoek hadden Dr. Brinkenhoff en een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers, een product gecreëerd dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van Gayle. Haar wimpers zien er sindsdien mooier uit dan dat ze ooit had durven dromen.

revitalash

Maar verder…

Het is dierproefvrij, niet-irriterend, hypoallergeen, dermatologisch getest, klinisch getest en door oogartsen beoordeeld. Er zijn verschillende maten 2 ml en 3,5 ml. De 2 ml gaat tot 3 maanden mee en de 3,5 ml tot 4,5 maand mee. De collectie heeft ook nog een serum voor de wenkbrauwen. Voor de dames die hun wenkbrauwen net even wat voller willen hebben. 

Makkelijk in gebruik 

Maak eerst je ogen schoon met een oogreiniger en droog je gezicht weer af. Breng het in de avond aan als een eyeliner op je oogleden. Let er wel op dat het niet in je ogen terecht komt. De eerste 6 weken moet je het wel elke dag consequent gebruiken. Daarna kan je het 2 tot 4 keer per week aanbrengen. Het is ook in combinatie met wimperextensions te gebruiken aangezien het op waterbasis is. 

Het resultaat 

Hoewel de resultaten per persoon kunnen verschillen, zullen je wimpers er binnen enkele weken voller en gezonder uitzien. Een onweerstaanbare oogopslag gegarandeerd! Je wimpers worden voller, versterkt en zachter. Ze zullen minder breekbaar en broos zijn. Dit is toch wat iedereen wil?

Bekijk op de webshop van Cotton Spa om de gehele collectie van Revitalash te bekijken.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge