Follow:
Sport

Musthave voor een sportieve familie: BackBeat FIT 500!

BackBeat FIT 500

Bij ons in huis was het tot voor kort constant stress om oortjes. “Heeft iemand mijn oortjes gezien?”, “Mam, waar zijn mijn oortjes?”. Of ik vond voor de zoveelste keer een paar oortjes in mijn wasmachine. (ik gok dat er zeker 4 stuks op die manier de prullenbak in konden). Inmiddels heerst er stress om iets anders bij ons in huis; wie mag als eerste met de nieuwe koptelefoon? De BackBeat FIT 500 is het meest gewilde item bij ons in huis op dit moment!

https://www.plantronics.com/nl/nl/product/backbeat-fit-500

Het grootste voordeel is natuurlijk het feit dat er geen vervelend snoer aan hangt. Zodra de koptelefoon is opgeladen gaat hij tot wel 18 uur mee. Hij is makkelijk verstelbaar zodat elk gezinslid hem goed kan dragen. Mijn man sport elke dag en heeft hem getest tijdens het sporten.

“De BackBeat FIT 500 zit ontzettend fijn en sluit zich mooi om mijn oren heen. Het geluid is zeer goed en door de oordoppen van traagschuim wordt ander geluid buiten gesloten. Dit vond ik zeker in de fitness erg prettig. Hoeveel je ook zweet, je hebt er totaal geen last van met deze koptelefoon. Hij blijft prima op zijn plek zitten.”

BackBeat FIT 500

Na het sporten kan je de koptelefoon met een doekje even afnemen en is hij weer als nieuw. Ook de uitstraling van de koptelefoon is helemaal top. Mooi strak design.

Je koppelt de koptelefoon door middel van bluetooth aan je telefoon. Mijn dochters hadden dit ook al snel in de gaten en luisteren nu muziek via hun mobiel op de BackBeat FIT. Ze zijn het er beiden over eens dat het geluid zoveel beter is dan met de oortjes die ze normaal gebruikten. (vandaar ook de dagelijkse ruzie wie hem als eerste mag gebruiken ;-))

Ook zit er een knopje op de koptelefoon om de telefoon op te nemen. Mocht je tijdens het sporten gebeld worden dan kan je het gesprek via de BackBeat FIT voeren want in de koptelefoon zit een microfoontje. Super handig!

BackBeat FIT 500

Mijn man is altijd erg kritisch als het gaat om dit soort items. Maar hij heeft letterlijk geen enkel negatief puntje kunnen benoemen. Hij vindt de kwaliteit van het geluid echt bijzonder goed. Vooral de bass is bij veel koptelefoons die hij heeft geporbeerd in de loop der jaren minder van kwaliteit. Bij de BackBeat FIT 500 is de bass echt ontzettend goed! Het draagcomfort is super en ook de duur van de batterij is ontzettend fijn. Een perfecte koptelefoon voor tijdens het sporten maar ook om heerlijk mee te ontspannen met een muziekje aan.

BackBeat FIT 500

De BackBeat FIT 500 is met recht een top koptelefoon. Ook al ben je geen sporter, maar wil je toch graag een koptelefoon van uitstekende kwaliteit, dan is dit absoluut een goede keuze. Het feit dat er dagelijks om gevochten wordt bij ons thuis bewijst maar hoe fijn hij is. Ik gok dat er bij ons binnenkort een tweede exemplaar zal komen 😉

De BackBeat FIT 500 is voor 99,99 te bestellen bij Plantronics.

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Fijne review!
  Eindelijk een perfecte headphone die goed op de oren blijft als men aan het sporten is.
  Ik ga meteen even kijken in de webshop….

  Xoxo

  maart 21, 2018 at 10:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge