Follow:
boeken, review, winactie

Blogtour & winactie!! Spellslinger serie Schaduwzwart (deel 2) – Sebastien de Castell

Vertelde ik van de week nog over deel 1 Vogelvrij, is het vandaag alweer tijd voor mijn review van deel 2 Schaduwzwart! Ik werd uitgenodigd door uitgeverij Meis & Maas om mee te doen aan de blogtour van dit boek uit de geweldige Spellslinger serie. Nou dat wilde ik wel! Vandaag is de verschijningsdatum van Schaduwzwart en kan je dus naar de winkel rennen om dit tweede deel te bemachtigen. Twijfel je nog? Lees dan mijn review en ik weet bijna zeker dat je het boek wilt lezen. 😉

In dit tweede deel van de Spellslinger serie volgen we wederom Kellen. Hij gaat samen met Ferius Parfax op reis om eigenlijk zichzelf te ontdekken. Wat moet hij nu met zijn leven aangezien hij amper magie heeft? In dit deel is ook weer de eekhoornkat Reichis van de partij. Wát een geweldig personage is dit, zo vol humor! Absoluut een geweldige toevoeging aan deze serie!

Om niet al teveel te spoileren ga ik niet al te uitgebreid in op het verhaal. In dit deel reizen Ferius en Kellen naar een gebied waar de vloek Schaduwzwart lijkt te zijn uitgebroken. Omdat Kellen hier zelf ook mee “besmet” is hoopt hij meer te weten te komen over Schaduwzwart. Hij ontmoet onderweg Seneira, een meisje die eveneens Schaduwzwart blijkt te hebben. Door deze verbintenis ontstaat er een vriendschap die Kellen nog voor moeilijke beslissingen laat staan.

Uiteraard gaat de zoektocht naar het ontstaan van het Schaduwzwart niet over rozen……

In dit deel staan magie, vriendschap, liefde, trouw en spanning weer centraal. Stiekem vind ik deel 2 beter dan het eerste deel. Dit komt denk ik ook omdat je al meer over de wereld van Kellen en de magie weet en je daarom dit deel ook makkelijker leest. Spannende plotwendingen, humor en bijzondere manieren van magie maakt deze serie tot een absolute topper!

En ook de cover is weer een pareltje! Wát een prachtig boek!

Ik had Schaduwzwart binnen 2 dagen uit en ben al reuze benieuwd wat deel 3 ons zal brengen!

“Schaduwzwart laat zien dat wanneer je in de ogen van anderen zwak lijkt, je juist sterker uit de strijd komt”

Van mij krijgt Schaduwzwart 4,5 ster!

Winactie!

Omdat ik jullie kennis wil laten maken met deze geweldige serie mag ik namens uitgeverij Meis & Maas deel 1 Vogelvrij weggeven aan één van mijn lezers!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • laat een reactie achter onder deze blogpost (met geldig emailadres)
 • like mijn YouTube kanaal: klik hier

Je kan meedoen t/m 27 maart!

Informatie Schaduwzwart

Schaduwzwart – Sebastien de Castell

Uitgeverij Meis & Maas

Hardcover, 336 pagina’s

ISBN: 9789030503668

Prijs: 16,99

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij de stenen boekhandels of te bestellen bij oa Bol.com (klik hier)

Andere deelnemers aan de blogtour!

Deze hele maand kan je op verschillende blogs/YouTube kanalen recensies lezen over Schaduwzwart. Gisteren is op het blog van Chantal ook een winactie online gekomen. Doe je mee? http://www.magicofbooks.nl/

Liefs Hilde

**Dit artikel bevat een affiliatelink, zie mijn disclaimer**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk en ik doe heel graag mee….
  Ben heel benieuwd naar dit verhaal.
  Op je y.t.k. ben ik geabonneerd en hier is mijn reactie.
  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Fijne dag Xoxo

  maart 20, 2018 at 08:28
 • Reply Jessica J.

  De covers zijn inderdaad heel erg mooi! Het verhaal lijkt me ook wel wat. Ik koop geen fysieke boeken meer en schakel langzaamaan over op m’n e-reader, maar ga deze wel onthouden. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 1My Profile

  maart 20, 2018 at 08:58
 • Reply Tamara S

  Dat lijkt me een tof boek, dus ik doe heel graag mee.
  Tamara S onlangs geplaatst…Hoe goed kennen mijn vrienden mij?My Profile

  maart 21, 2018 at 00:27
 • Reply Kayla

  Superleuk. Je hebt me overtuigd, ik wil het boek nu heel graag lezen!

  maart 21, 2018 at 08:41
 • Reply Dionne

  Heel graag! Boek 1 was ook geweldig dus ik doe zeker mee voor deel 2 🙂

  maart 21, 2018 at 15:42
 • Reply Miekske Dingens

  Super! Heel graag een kansje! <3
  YT: Bubbelicious Mieke 🙂

  maart 22, 2018 at 16:43
 • Reply Fiza

  Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar deze serie en de covers zijn echt supermooi!
  Ik volg je nu op Youtube ^_^

  maart 24, 2018 at 13:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge