Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Button Down Birds Green

Tante Betsy Dress Button Down Birds

Whoohoooo, de tweede lichting van de nieuwe collectie is verkrijgbaar! Met deze lichting krijg ik steeds meer zin in het mooie lenteweer. Al is het nu buiten nog steeds ontzettend koud, ik heb zin in vrolijke kleuren! Al draag ik die eigenlijk elke dag natuurlijk, de vogeltjes op de Tante Betsy Dress Button Down Birds zorgen voor nóg meer vrolijkheid.

Tante Betsy Dress Button Down Birds

Afgelopen donderdag kreeg ik natuurlijk niet zulk leuk nieuws. (dit kan je lezen in mijn diary van vanmorgen). Ik voelde mij na dat telefoontje gewoon “blèh”, ken je dat gevoel? Ik besloot dus dat het geen kwaad kon mijzelf even te verwennen. En ik had mazzel dat precies die week bij de verkooppunten van Tante Betsy de nieuwe collectie binnendruppelde. Bij 38dresses bestelde ik de Tante Betsy Dress Button Down Birds.

Zaterdag kwam het jurkje al binnen (supersnelle service!) en vandaag wilde ik hem uiteraard meteen aan. Ik kom net terug van ziekenbezoek bij mijn broer en met mijn Tante Betsy bracht ik meteen wat vrolijkheid met mij mee. 😉

Tante Betsy Dress Button Down Birds

Ik merk bij mijzelf ook echt dat als ik mij een beetje down voel, het helpt om mij te focussen op kleur en vrolijkheid. Je straalt toch altijd meer in een vrolijke jurk dan in een saai kledingstuk toch?

Ook ben ik blij dat er bij deze lichting veel doorknoopjurkjes zijn. Ik ben echt verliefd op dat model. De plooitjes bij de boezem vind ik ontzettend mooi, ik hou van kraagjes en ook ben ik super blij met de wat langere mouwtjes, dit camoufleert de kipfiletjes mooi 😉

De stof is anders dan ik gewend ben van Tante Betsy. Het is een mooi stretch stofje met een fotoprint. Echt super mooi! Het jurkje rekt weer mooi mee en sluit prachtig aan.

Tante Betsy Dress Button Down Birds

Dit is zo’n jurkje waarvan ik hem in alle kleuren wil hebben. Ik heb een beetje een tik namelijk. Als ik een model/printje super tof vind, dan wil ik hem in elke verkrijgbare kleur. De andere kleuren die er zijn:

Kijk dan, hoe gaaf!! Hier word je toch vrolijk van? Ik heb mijn roze panty al klaarliggen om bij de zwarte versie te dragen. Deze print is ook in het overslag model jurkje en er zijn ook rokjes van. Absoluut weer een topper van Tante Betsy!

Welke jurkjes ik van deze lichting nog meer op mijn wishlist heb?

De Dress Betsy Bloms! (en ja, dan ook in alle kleuren). Wat een geweldig retro printje is dat!! En met gave pofmouwtjes! Hoe tof!!

En dit sweatjacket. Heerlijk voor het voorjaar om over je jurkjes te dragen. Ik denk dat mijn meiden hier zelfs ook wel een beetje verliefd op kunnen worden!

En uiteraard de zippie! Deze schijnt ietsje kleiner te vallen. Ik ben verliefd op de streepjes bovenaan het jurkje. En dat hartje maakt het helemaal af!

De Stars dresses zijn ook heel mooi, maar ik kan niet aan de gang blijven hè?

Voor nu maak ik er een hele mooie dag van in mijn nieuwe jurkje. Ik geniet van het leven en ben blij dat ik gezond ben. Ik koester alle mooie momenten met mijn gezin en familie en bid dat het met mijn broer ook allemaal goed komt.

Dikke kus van mij!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Saskia

  Oooh, de zwarte versie van de button down birds!

  maart 19, 2018 at 17:55
 • Reply Corine Boon

  Ja prachtige collectie, de auntie blossom is helemaal mijn model, en dir gaat er ook in drie kleuren komen!

  maart 19, 2018 at 17:59
 • Reply chucky1012

  Het staat jou zo mooi!
  Fijn dat een TB dress iemand zo op kan peppen….

  Xoxo

  maart 19, 2018 at 20:04
 • Reply Syl’s leven

  Staat je superleuk Hilde!
  Ik vind die blauwe ook heel mooi!
  Syl’s leven onlangs geplaatst…Boek: “The Whole 30 – The 30-day guide to total health and food freedom”My Profile

  maart 20, 2018 at 19:37
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd ben ik wel bij je op bezoek geweest en zelfs al deze foto gedeeld op mijn blog, maar nog geen reactie achtergelaten. Nu even tijd maken om dat wel te doen en bij te gaan lezen.
  Ik hoop echt dat het allemaal goed komt met je broer lieverd, want dat gaat je niet in je koude kleren zitten hè.
  Je ziet er weer prachtig uit in je mooie button down birds blossom jurk. Ik ben uiteindelijk voor een maatje kleiner gegaan omdat die me dan toch weer wat korter valt en ik nog wat kilo’s kwijt wil ;).
  Deze groene kleur is ook heel gaaf, maar het Auntie Birds Blossom model is ook wel weer heel gaaf dus ik ben nog in dubio en denk dat ik voor de groene in het overslag model ga. Die heeft zo’n leuke roze band ;). Wat een heerlijke wishlist weer lieverd. Geniet van de voorpret en geniet van je jurkjes! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy shops and girlsMy Profile

  maart 24, 2018 at 07:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge