Follow:
beauty, opgemaakt

Mijn opgemaakt producten van Februari 2017!

Ondanks een korte maand heb ik weer mega veel spullen opgemaakt! Benieuwd hoeveel Body Butters er deze maand doorheen gegaan zijn?

Welke Body Butter lijkt jouw het lekkerste?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Irina

  Ik blijf me verbazen over hoe veel jullie opmaken in huis, hihi.

  februari 28, 2017 at 07:42
 • Reply Maaike

  Wat veel weer! Ik stop mijn puffs btw gewoon in de was 😉 Gaan ze misschien wat langer mee. Oh en ik heb je genomineerd voor de blogger recognition award, dus als je leuk vindt om hem in te vullen en uit te delen…
  Maaike onlangs geplaatst…Blogger recognition awardMy Profile

  februari 28, 2017 at 10:29
 • Reply Vanessa

  Dit blijft mijn favoriete video op jouw blog! Ik vind het elke maand superleuk om te zien hoeveel je hebt opgemaakt. Heerlijk, al die producten van The Body Shop. Ik hou vooral van de geuren blueberry, papaya en passievrucht.

  februari 28, 2017 at 12:17
 • Reply Annette

  hahaha wat een berg en wat een hoop bodybutter waar laat je dat 🙂 als je dochters straks meer gaan gebruiken heb je elke maand een vuilniszak vol. Ik heb ook best veel opgemaakt ondanks de korte maand 🙂

  februari 28, 2017 at 20:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge