Follow:
beauty

De nummer 1 deodorant van Italië nu ook in Nederland verkrijgbaar!

borotalco

Al aan de kleuren van de verpakking denk je al aan de Italiaanse vlag. Een deodorant die in Italië ontzettend populair is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Al ziet de uitstraling er ietwat mannelijk uit in mijn ogen is deze ook zeer geschikt voor vrouwen. En ik zeg alvast, als je de geur ruikt ben je verkocht! De geur doet mij ontzettend denken aan een beroemde luxe geur die ik veel verkocht in de tijd dat ik bij de parfumerie werkte. Welke geur? Dat zal ik je verklappen…

BOROTALCO DEODORANT BRENGT DE GEUR VAN ITALIË NAAR NEDERLAND

borotalco

KLEIN INGREDIËNT, GROOT EFFECT
Het geheim van Borotalco? Natuurlijke Microtalk! Een fijngemalen poeder afkomstig van een speciaal natuurlijk kleimineraal: talk. De Engelse apotheker Henry Roberts ontdekte al in 1843 in Florence de bijzondere werking van natuurlijke Microtalk en legde daarmee de basis van de Borotalco deodorants.
Natuurlijke Microtalk werkt absorberend op de huid: dankzij de structuur en samenstelling plaatst het zichzelf op de zweetdruppeltjes en helpt het voelbaar het vochtige gevoel dat samenhangt met zweten, te verminderen. Het laat de huidporiën op natuurlijke wijze ademen en is bovendien in staat de huid te kalmeren en beschermen tegen irritatie. Daardoor zijn de deodorants van Borotalco ook geschikt voor de gevoelige huid.

DE GEUR VAN BELLA ITALIA

borotalco

De geur deed mij meteen denken aan Cashmere Mist van Donna Karan. Een warme zoetige bloemengeur, zalig! Als de huid warm is ruik je geuren die je op je huid hebt aangebracht (deodorant, bodylotion, parfum etc) heel subtiel om je heen. Het is daarom wel fijn als je een fijne geur draagt. Met de geur van de Borotalco deo ben je daar verzekerd van!

Het tweede, minstens net zo unieke, ingrediënt van de Borotalco deodorants is de verleidelijke geur. Deze staat in het nostalgische geheugen van elke Italiaan gegrift!
De originele formule van de deodorant ontstond in 1904, eveneens in de bruisende stad Florence. De deodorant is als een echt parfum samengesteld met lichte en natuurlijke geurnoten. De topnoten zijn een bruisende samensmelting van bergamot en citrus, de bloemige kernnoot bevat iris, viooltjes en rozen en in de opwekkende basisnoot vinden we vanille en muskus.

borotalco

Met deze warme dagen kon ik de deodorants meteen goed testen. Ik ben absoluut fan! Niet alleen van de geur maar ook van de werking. Ik heb geen last van “klotsende” oksels gehad en voelde mij de hele dag heerlijk fris. Ook de rest van de gezinsleden zijn zeer te spreken over dit merk. Absoluut een aanrader!

Borotalco deodorants zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
Consumentenadviesprijs voor de sprays en roll -­‐ons: € 4,29

Liefs Hilde

** Ik heb deze deodorants ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Fleur

  Jammer dat de verpakking werkelijk spuuglelijk is en een geurtje heb ik liever van mijn parfum dan van mijn deo, dus deze als ik over.

  juni 5, 2019 at 09:09
 • Reply Debora

  Geur lijkt op Habanita eau de parfum van Molinard

  juli 20, 2020 at 19:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge