Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #31

Bijna vakantie!! Wat ben ik daar aan toe zeg. Die proefwerkweek van Amy heeft mij ook een soort opgeslokt, en nog een hoop afspraken zo nét voor de vakantie maakt het ook niet relaxter. Maar nú kan de vakantie beginnen! Maar eerst laat ik jullie afgelopen week nog even zien.

Maandag

Vandaag had Amy weer 2 proefwerken, spannend! Ik hoop echt zo dat het allemaal goed gaat komen. Mijn moeder appte mij nog een schattige brief die ze tegenkwam. Een brief van mij aan haar waarin ik opbiechte dat ik weleens rookte. ( eerlijke tiener was ik hè? hihi )

Ik rook trouwens al héél lang niet meer gelukkig. Blijkbaar heb ik toen al het licht gezien 😉

Toen Amy na haar proefwerken thuis kwam mocht ze even chillen, maar daarna toch echt weer aan de slag om te leren voor de laatste 2 proefwerken.

Thomas nam een vriendje mee uit school. Wat hebben ze heerlijk gespeeld!

Andries ging met de meiden naar hockey zodat ik rustig kon koken. Amy mocht meetrainen met de D1, en dat deed ze super. Ze kon natuurlijk even lekker haar energie kwijt na al dat leren elke dag. Zij had daarna nog een team etentje op de club, wat een gezelligheid!

Dinsdag

Vandaag was een race-dag! Amy had haar laatste 2 proefwerken vandaag, de vlag kan uit! ( over het feit dat het afgelopen is, de cijfers zijn natuurlijk nog niet bekend ). Uit school kwam Amy met 2 vriendinnetjes thuis. Ze gingen met de klas karten en lasergamen, en ik zou ze even brengen naar Zoetermeer. Heerlijk die pubers in huis, haha.

Ik zou ze ook weer ophalen, maar bij hun liep het uit en ik moest Thomas weer uit school halen, paniek! Gelukkig heb ik een hele lieve broer die de meiden in Zoetermeer ging ophalen. Zo kon ik Thomas oppikken uit school.

check mij heerlijk vermoeide uitdrukking. Ik hoopte met een filtertje dat ik het iets kon verbloemen. Failure! haha

Uit school was het huis bomvol, Fenna nam een vriendinnetje mee, Amy kwam met mijn broer Jaap en de 2 vriendinnen binnen en Thomas en ik. Nou hebben wij geen grote woonkamer, dus het was een gezellige boel. Amy ging weer op pad naar de fysio en ik was werkelijk gesloopt. Dus….

Niet koken: PIZZA! Heerlijk!

Fenna is voor mij Tea Tree producten aan het testen, dus ze nam lekker een maskertje in de avond.

In de avond keek ik lekker languit tv. Ik was gesloopt.

Woensdag

Regen, de hele dag regen! In de ochtend werden de krantjes voor deze dag alweer gebracht.

In de middag ging ik in de zeikregen met de meiden heel stoer de krantjes lopen. Na nog geen 5 minuten waren we compleet doorweekt!

Maar we blijven lachen! hihi.

Daarna ging Andries met Thomas naar judo en konden wij om beurten douchen ( lees: opwarmen! ) en daarna lekker onderuit op de bank met elkaar.

Zo lief!

Donderdag

Storm vandaag! Overdag ging het nog redelijk. Fenna en Thomas waren al vrij, dus we gingen even naar Leidsenhage. Thomas is volgende maand jarig en we gingen even oriënteren wat hij voor zijn verjaardag zou willen hebben.

Pokémon!

Naast de vele lego die hij erg mooi vond zag hij nog véél meer moois!

Ik ging stiekem nog even langs bij The Body Shop, 30% korting!! Ik heb mij goed ingehouden.

Honeymania gaat eruit ( baal baal ), dus ik kocht nog even een body butter voor mijn stash.

Toen de storm flink ging oplaaien moest ik in de auto om Amy uit school te halen. Ik was de wijk nog niet uit of ik stond vast! Overal politie, ME busjes. What’s gebeurt?

Later zag ik op het nieuws dat het met de voetbalwedstrijd te maken had. Sjonge jonge, hele verkeer een puinhoop door supporters bussen (?) die vanaf het ADO stadion naar Amsterdam gingen. Belachelijk.

Hockey werd afgelast en daar was ik niet rouwig om. In de avond lekker Sherlock Holmes gekeken terwijl buiten de storm raasde. Thomas sliep bij mijn vader en (bonus)moeder, dus ik kon vrijdag lekker uitslapen.

Vrijdag

Ik kon in de ochtend uitslapen. Thomas was natuurlijk uit logeren en Fenna sliep ook uit. Amy moest wel naar school, maar Andries was in de ochtend thuis uit zijn nachtdienst dus die bleef even met Amy beneden totdat zij naar school moest, heerlijk!

Om 11 uur pikte ik Thomas op bij mijn vader. Thuis ging hij heerlijk met de Lego spelen.

Fenna was lekker op haar kamertje bezig en ik werkte wat aan mijn blog. Ik kwijlde ondertussen bij de foto’s die op Social Media binnendruppelen van de nieuwe collectie van Tante Betsy!

Een giga wishlist als gevolg! Haha, nou ja, we mogen best wat wensen toch?

Ook appte ik met de klusjesman van mijn moeder. Hij komt binnenkort eens naar onze prehistorische badkamer kijken om een offerte te maken wat een verbouwing zou gaan kosten. Dan hebben we een beetje een doel om naartoe te werken.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles en keek ik met de meisjes de Voice kids. Daarna ging het lampje bij mij uit en viel ik in een diepe slaap. ( klinkt als een soort sprookje, haha ).

Zaterdag

Vandaag begon ik met het opnemen van 2 video’s voor mijn YouTube kanaal.

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=09o9VSJL0Uo

( abonneer je gratis op mijn kanaal evt ).

Ook maakte ik met mijn dochters een plannetje om deze week wat te gaan “ontspullen”. Vandaag zijn we begonnen en moeten we ieder 1 product weggooien/weggeven. Morgen 2, maandag 3 etc. Dat gaat lekker opruimen!

We aten ‘de-diepvries-leeg’ gewoon lekker makkelijk. In de avond keken we uiteraard Wie is de Mol!! What!! Geen exit? Wéér een week wachten 🙁

Vandaag kwam nog wel mijn Tante Betsy Wishlist online, ik kan niet wachten!

Zondag

In de ochtend gingen we naar de kerk. We bleven dit keer niet lang “plakken” omdat mijn zwager en schoonzusje gezellig langskwamen. Amy en Fenna gingen heerlijk met hun nichtje Sara spelen. En dat vond ze maar al te leuk!

Het was een gezellige middag! We gingen om half 5 richting mijn vader. Thomas mocht daar nog een nachtje slapen ( yes, morgen uitslapen! ).

In de kamer staan een paar fitness apparaten voor mijn jongere broer. Fenna ging ook even “trainen”, haha.

We bleven lekker eten en uiteraard het bekende “opa toetje” toe!

In de avond keek ik met de meisjes Alice Through The Looking Glass op Netflix. Gezellig meidenavondje.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat een lekker druk weekje. Folders lopen in de regen sucks! Maar wat een bikkels

  februari 27, 2017 at 08:34
 • Reply Maaike

  Wat een drukke week zeg! Kan me goed voorstellen dat je zo moe was. Gelukkig nu vakantie, kun je hopelijk lekker bijtanken. Dat is iig wat ik ga doen.
  Maaike onlangs geplaatst…Catrice Highlighter Merry Cherry BlossomMy Profile

  februari 27, 2017 at 09:22
 • Reply Irina

  Aah wat was het ook rotweer afgelopen week!

  februari 27, 2017 at 09:33
 • Reply Jessica J.

  Druk weekje! Lopen door de regen, yuk! Goed dat jullie bleven lachen! Je hebt je inderdaad ingehouden bij The Body Shop. 😉 Geniet van je vakantie!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #43 • Nieuwe Yankee Candle-geuren en cadeautjes!My Profile

  februari 27, 2017 at 10:39
 • Reply Babs

  Wow, dat jij nog tijd en energie hebt om te bloggen! Wat een drukke, maar ook leuke week! Maar ik denk dat jonge kinderen je gewoon jong houdt, althans, dat had ik ook altijd.

  februari 27, 2017 at 11:19
 • Reply Jouvence

  Wat een drukke, maar leuke week! Hopelijk kun je nu even lekker bijtanken in de vakantie. xx

  februari 27, 2017 at 22:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge