Follow:
beauty, Outfit

Pink Pewter haaraccessoires

Pink Pewter is een merk wat je look nét dat extra geeft. Die extra touch, die extra flair, look amazing met Pink Pewter!

Pink pewter

Dit prachtige haaraccessoire lag al een tijdje klaar om te reviewen en ik wist al dat ik één van mijn dochters als model zou gebruiken. Zelf zou ik een haaraccessoire alleen gebruiken bij een feestje of iets dergelijks. Maar mijn meiden hebben de leeftijd dat ze dit “gewoon” naar school dragen. En zeg nou zelf, hoe gaaf!

Pink Pewter

Het haaraccessoire is al een haarbandje. Het past prima en is heel mooi afgewerkt. Je kan het dragen zoals Fenna het draagt, maar uiteraard ook als een haarband. Be creative!

Pink Pewter

Ik vind het echt een prachtig, niet over the top, haaraccessoire. Niet te opzichtig.

Op de site van Pink Pewter vind je voor elke gelegenheid wel een mooi accessoire. Ook voor bijvoorbeeld een bruiloft hebben ze prachtige items.

Ik heb ook ontzettend gave armbanden online gezien! In September heb ik een bruiloft en ik ga eens kijken of ik een gave accessoire kan scoren voor die bijzondere dag!

Pink Pewter

Fenna maakt in ieder geval de blits op school ( is dit trouwens een vreselijk ouderwetse uitdrukking? Ik voel mij zó oud….haha ). Je ziet niet iedere dag meiden met een tikkeltje eigenwijsheid in hun stijl, ik hou ervan!

Hou jij van aparte accessoires?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariska

  Staat echt heel mooi, tof! Knappe dame ook 😀

  april 9, 2017 at 07:57
 • Reply Babs

  Staat haar super leuk! Ik ken Pink Pewter, die hebben echt heel mooie spullen!

  april 9, 2017 at 14:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge