Follow:
boeken, kids

Bakken met Jill!

bakkenmetjill

Al een paar weken zien jullie rechts op mijn blog de tip staan, namelijk dit overheerlijke boek van Jill; Bakken met Jill! Een boek voor iedereen die het leuk vindt om af en toe eens iets lekkers te bakken/maken. Dit prachtige boek met prachtige foto’s en heerlijke recepten mag dan echt niet ontbreken in je boekenkast. Het is alleen al een lust voor het oog om door dit boek heen te bladeren. 36 Overheerlijke recepten voor allemaal lekkernijen en handig stap voor stap uitgelegd. 

Iedereen dit het programma Jill kent van tv weet dat er altijd een lekker baksel voorbij komt. En uiteraard altijd helemaal mooi versierd in Jill stijl. Vooral veel glitters, parels, roze en suikerzoete kleuren. Voor Amy haar verjaardag wilden we iets uit het boek maken. Aangezien Amy en ik allebei even op een gezondere toer zijn besloten we voor de banaantjes te gaan!

bakkenmetjill

Fenna ging ermee aan de slag! In het boek zijn alle recepten heel duidelijk beschreven en zeker ook voor kinderen daarom ideaal. Dit in combinatie met alle leuke illustraties maakt het echt een prachtig kookboek!

bakkenmetjill

En natuurlijk zijn de ‘Jill-banaantjes’ rijkelijk versierd. Echt super cute! De banaantjes van Fenna zijn iets minder versierd, maar niet minder lekker!

bakkenmetjill

Maar je kan met dit recept natuurlijk zo ‘uit je pan’ gaan met versieren als je zelf wilt. Maar om het teveel aan suiker te beperken besloot Fenna het een beetje simpel te houden.

Amy en ik hebben wel afgesproken dat als we ons streefgewicht hebben behaald, we een recept gaan maken uit dit boek als een soort ‘cheat meal’. Maar ja, wat gaan we dan kiezen?

bakkenmetjill

Gaan we voor deze ‘oh-zo-geweldige’ cupcakes? Wow, dit zijn toch ware kunstwerkjes?!

bakkenmetjill

Of gaan we meteen voor een 10-12 persoons taart?! Dan hebben we meteen extra veel om te eten. Deze taart ziet er in ieder geval waanzinnig lekker uit.

bakkenmetjill

En dit zijn echt geweldige koekjes om uit te delen op school. Dit ziet er toch ook ontzettend schattig uit? En alle sjabloontjes voor bepaalde recepten staan ook allemaal achterin het boek. Dus je kan echt het recept precies zo maken zoals het op de foto staat.

Ga je toevallig vandaag nog wat bakken? Of heb je foto’s gemaakt van je prachtige baksels? Doe dan nog mee met de Jill bak-challenge! Je maakt dan kans op een high tea met Jill! Plaats je foto vandaag nog (laatste dag vandaag) op Instagram en tag #bakkenmetJill en tag @jillyrocket. 

bakkenmetjill

Dit boek is ook echt een super tip voor de decembermaand! Voor iedere bakliefhebber en Jill-fan.

Informatie

Bakken met Jill – Jill Schirnhofer

Karakter Uitgevers

Hardcover, 128 pagina’s

ISBN: 9789045215594

Prijs: 17,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

**Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliatelink **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manuela

    Wat een leuk boek zeg!! Ik heb voor mijn nichtje een Unicorn kookboek gekocht. Ook erg leuk!
    Manuela onlangs geplaatst…Dankzij Villa Pardoes kunnen ernstig zieke kinderen ook op vakantieMy Profile

    oktober 26, 2018 at 10:12
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge