Follow:
beauty

Orly Nagellakjes

Nog nooit had ik lakjes van Orly gebruikt. Ik zag ze weleens op blogs voorbij komen, maar het was er nog nooit van gekomen ze te kopen. Een tijdje geleden won ik een hele gave collectie van deze Orly lakjes op de blog van Beautygoddess, en vandaag laat ik er 2 zien!

Orly Makeup to Breakup

Een mooie blauwtint! Ik heb verschillende blauwe lakjes en deze komt zeker in mijn top 3. Ik hou van deze kleur blauw, een beetje navy. Het lakje dekte goed in 2 laagjes. Ik heb er wel een basecoat onder gedaan, blauwe lakjes hebben nogal de neiging om in je nagels te trekken, met als resultaat dat je bij het verwijderen van de nagellak blauwe nagels houdt.

Orly Gossip Girl

orly

Wat een feestelijk lakje! Dit lakje kan natuurlijk ook op een “kale” nagel voor een mooi subtiel goud-koperen glittertje, maar zo over de blauwe lak geeft het ook een mooi effect. Ik heb maar 1 laagje nodig gehad om al zoveel effect te krijgen. Ook beschermt het meteen de blauwe lak, al zie je een klein ‘missertje’ in de blauwe lak nu nauwelijks. Voordeel van een leuk laagje eroverheen!

Het kwastje

De nagellakken van Orly hebben een smal kwastje. Dit werkt prima. Ik was een beetje gewend geraakt aan de brede kwastjes die een hoop nagellakken hebben, maar een smal kwastje werkt ook nog steeds prima.

De nagellakken van Orly zijn via internet in diverse webshops te krijgen à 12,95.

Heb jij het merk Orly al weleens gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Linda

  Ik heb één nagellak van Orly. Ik vind de rubberen dop die deze lakjes hebben erg fijn. En kwalitatief zijn ze erg goed, maar wel aan de prijs.

  maart 16, 2017 at 10:15
 • Reply Amy

  Ik hou echt van Orly. Kwalitatief is het zeker een van de beste merken die ik al geprobeerd heb! Ze hebben ook altijd leuke collecties.

  maart 16, 2017 at 10:49
 • Reply chucky1012

  Erg mooi en ik ken dit merk niet.

  maart 16, 2017 at 12:00
 • Reply Deb

  Fijn merk is het he! En een mooie combinatie heb je er ook van gemaakt.

  maart 16, 2017 at 18:21
 • Reply Babs

  Ziet er mooi uit! Orly ken ik verder niet. Ik ben wel benieuwd want ik lees dat het echt een geweldig merk is.. beter dan essie?

  maart 17, 2017 at 13:19
 • Reply Mariska

  Ik heb ook nog nooit iets van Orly geprobeerd, maar vind ze wel altijd erg mooi. Deze ook!
  Mariska onlangs geplaatst…Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)My Profile

  maart 18, 2017 at 14:29
 • Reply Eva

  Mooi lakjes! Ik heb nog nooit iets van Orly gebruikt! Wel benieuwd naar!

  maart 20, 2017 at 13:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge