Follow:
beauty

Reinigingsproducten van bijzondere merken

Als ik een pakketje ontvang voor mijn blog met producten waar ik de merken niet van ken is mijn interesse extra gewekt. Ik heb best wat ervaring door mijn banen bij het Kruidvat en een parfumerie in het verleden, en ook door mijn blog leer ik ontzettend veel merken kennen. Ik was dus extra verrast in totaal 4 merken te ontdekken die ik niet kende! En vanaf vandaag dus ook geen onbekende merken meer voor jullie. 

Ik ontving deze producten van de online Apotheek Newpharma die een ontzettend groot assortiment voert. En dus ook een groot aantal merken die ik nog niet kende.

Ik ontving een cleansing crème van het merk Uriage, een gezichtsscrub van het merk Caudalie en een Cleansing Water van Topicrem. Ook ontving ik een heerlijk verkwikkende showergel van het merk Bodysol. ( bij dit merk ging er wel een lampje branden overigens 😉 )

Inmiddels heb ik de producten uitvoerig getest en zal ik er wat over vertellen.

uriage

Uriage Cleansing Cream

Je kan deze reiniging gebruiken voor het gezicht en de ogen. Uiteraard met een wattenschijfje òf aanbrengen op een droge huid, inmasseren en afspoelen. Ik vind het product erg prettig in gebruik. Op de verpakking staat ook dat het voor lichaam en haar gebruikt kan worden, maar dat heb ik niet geprobeerd. ( dan was het tubetje zo op 😉 ). Als ik foundation gebruikt had moest ik wel twee keer reinigen om mijn gezicht goed schoon te krijgen, maar dat vond ik geen straf.

Door het Thermaal Water wat erin verwerkt zit voelt het product erg zacht aan. Heb je een gevoelige huid? Dan is dit wellicht een perfect product!

Caudalie deep cleansing exfoliator

Scrubs zijn altijd fijn! De Caudalie deep cleansing exfoliator is hier geen uitzondering op. Geschikt voor alle huidtypen en je huid voelt na gebruik heerlijk schoon en zacht aan.

“De slagroomtextuur met toetsen van pompelmoes, munt en zoete sinaasappel maakt van uw verzorging een moment van ontspanning en welzijn.”

Ik gebruikte de scrub 2 x per week en mijn huid reageerde er erg goed op. Ook de geur is zalig!

Topicrem Gentle Cleansing Water

Doordeweeks is mijn ochtendritueel vooral gericht op zoveel mogelijk doen in zo min mogelijk tijd. Tóch wil ik wel mijn gezicht goed reinigen en verzorgen. Een product als de Topicrem Gentle Cleansing Water is dan ideaal. Op een watje, even over je gezicht en ogen en je kan je serum en crème aanbrengen! Ook voor mijn dochters is dit product erg prettig. Vooral Fenna is nogal gemakkelijk met het reinigen van haar gezicht. Ik heb haar deze flacon ook laten zien en elke ochtend en avond reinigt ze nu braaf haar gezicht! Jong geleerd….

Bodysol Douchegel Detox

En dan een tube voor het hele gezin! Heerlijk verkwikkende detox showergel! Heerlijk geurend naar groene thee. En die leuke bolletjes zijn Vitamine E bolletjes die zorgen voor extra hydratatie. Andries heeft deze showergel inmiddels stiekem in zijn sporttas gestopt. 😉

Vind je het dus handig om online te kopen op het gebied van beauty en gezondheid? Bij Newpharma kan je terecht voor ongelooflijk veel merken.

Was jij al bekend met deze merken?

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dit ziet er heel goed uit.
  Ik ga meteen een kijkje nemen op de website.
  Ben niet bekend met dit merk.

  Xoxo

  november 26, 2017 at 10:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge