Follow:
beauty

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser

Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Stukje bij beetje begin ik steeds meer verliefd te raken op het merk Beauty Kitchen. De filosofie achter het merk en de bekende uitspraak van eigenaresse Jo-Anne Chidley “I may not be perfect, but at least I’m not fake!” vind ik geweldig! Daarom maakte ik een klein dansje toen ik een aantal Beauty Kitchen producten ontving waaronder de Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser.

Beauty Kitchen Seahorse

Ik ben van oorsprong Scheveningse en ging af en toe naar het schelpenmuseum. ( ik weet niet of het museum zo heette, maar zo noemde ik het als kind ). Daar kreeg ik ooit een gedroogd (?) zeepaardje. Ik heb deze “schat” heel lang in een doosje bewaard, zo bijzonder vond ik het diertje. De verpakking trekt mij daarom misschien nog wel extra, ik word er blij van!

Beauty Kitchen Seahorse

Wat is Seahorse Plankton?

100% natuurlijk, biologisch bewezen microalgen voor duurzame schoonheid. Microalgen zijn ontzettend belangrijk voor de voeding van zeepaardjes. Ze beschermen zichzelf tegen milieustress door een unieke mix aan anti-oxidanten, omega 3, lipiden, sterolen, carotenoïden en vitaminen te produceren. Deze krachtige biologische verbindingen werken binnen 24 uur aan:

 • Het langer vasthouden van je natuurlijke, jeugdige uitstraling
 • Het verfijnen en verzachten van de probleemhuid (ontgiftend)
 • Het verbeteren van de elasticiteit van je huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Het hydrateren en beschermen van je huid tegen de schadelijk invloeden van buitenaf, o.a. luchtvervuiling
 • Het optimaliseren van je collageenproductie

Ontzettend veel fantastische eigenschappen, een top ingrediënt dus!

Beauty Kitchen Seahorse

Ingrediënten

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Coco Caprylate, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwoord), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Sodium Stearoyl Lactylate, Carrageenan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils.

Beauty Kitchen Seahorse

In het potje zit 60ml, dit is al 10ml dan in een gemiddeld potje verzorging. Door het blauw krijg ik een heus maritiem-gevoel. Met het zonnetje nog eens buiten verandert dat in een vakantiegevoel. Ok, nu draaf ik misschien een beetje door, maar ik ben gewoon enthousiast over het leuke potje 😉

Beauty Kitchen

De crème zelf is ook lichtblauw en vraagt erom om lekker gesmeerd te worden als je het zo in het potje ziet zitten. De geur is erg prettig. Niet de standaard crème-geur ( snap je wat ik bedoel? ), maar een uniek geurtje wat mij wederom aan het strand en de zee doet denken. ( maar misschien komt dat ook omdat ik alles al associeer met het strand en de zee met dit product 😉 )

Beauty Kitchen Seahorse

De crème brengt heerlijk aan en trekt goed in. Mijn huid reageert ontzettend goed op de crème en is goed gehydrateerd. Ik gebruik de crème op dit moment in de avond en mijn huid ziet er in de ochtend gezond uit met een mooie gloed. Doordat de crème ervoor zorgt dat huideigen cellen gestimuleerd worden om zichzelf te vernieuwen zal je huid ook niet dof ogen.

Conclusie

Ik ben fan! Ik vind ook dit product van Beauty Kitchen ontzettend fijn. Ik kan niet ontdekken of mijn huid steviger is geworden, maar dat ik een stralende teint heb is absoluut waar!

De producten van Beauty Kitchen zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett. De Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser komt in een ptje met 60ml en kost 24,99

Hoe vind jij het potje eruit zien?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Romy

  Dit klinkt als een superfijn product! Heerlijk om met zo’n mooie gloed wakker te worden ’s ochtends! En de verpakking is inderdaad ook al prachtig!
  Romy onlangs geplaatst…Favorieten in de spotlights | juni 2017My Profile

  juni 4, 2017 at 08:38
 • Reply Roelien

  Klinkt super en ziet er goed uit! Is het een idee voor hun om het per 10ml voor vijf euro te promoten? Ik ben altijd van het eerst uitproberen hihihi.
  Groetjes Roelien

  juni 4, 2017 at 10:23
 • Reply chucky1012

  Wat klinkt dit goed!
  Ik ken het niet.
  Het lijkt me zo heerlijk om eens met een gladde en zeer zachte huid van het gezicht goed uitgeslapen wakker te kunnen worden….
  Zeker nu ik van middelbare leeftijd ben 😉
  Ik ga meteen een kijken op de website waar dit verkocht wordt.

  Een fijne dag Xoxo

  juni 4, 2017 at 11:01
 • Reply Mariska

  Heb het nog steeds niet geprobeerd, zou ik eens moeten doen! Het klinkt ook elke keer weer goed 😀

  juni 5, 2017 at 15:50
 • Reply Gea

  ik heb hem ook mogen proberen, heerlijk
  doet echt wat met mijn ouder wordende huid.
  ik had de hele lijn! echt fantastisch
  er gaat ook bij aankoop van dit product, geld naar de zeepaardjes

  juni 5, 2017 at 19:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge