Follow:
gezin, lifestyle, samenwerking

Sturen jullie dit jaar ook extra kerstkaartjes?

Kaartjes sturen is iets wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen. Vroeger schreef ik aan de lopende band brieven naar penvriendinnen en was ik ontzettend blij als er weer iets bij de post zat voor mij. Iedereen merkt dat met de komst van het internet en de mobiele telefoon er veel minder kaarten worden verstuurd. Kreeg je vroeger als kind soms wel 15 kaarten met je verjaardag, ontvangen mijn kinderen er hooguit 2 met de post. Zo jammer! Natuurlijk is een digitale wens ook leuk, een kaartje in de bus is toch iets specialer. Kerstkaarten stuur ik elk jaar. Maar de afgelopen jaren ben ik wel wat selectiever geweest naar wie ik een mooie kerstkaart zou sturen. Het jaar 2020 is een gek jaar, mensen vereenzamen en er hangt bij veel mensen somberheid in de lucht. Juist dit jaar wil ik extra kerstkaarten gaan versturen. Mensen opvrolijken, laten weten dat je aan ze denkt en zo een klein beetje extra liefde rond te sturen. Doe je mee?

De leukste kerstkaarten!

Ik heb altijd een stapeltje kerstkaarten van het jaar ervoor in huis, maar ook dit jaar kom ik natuurlijk weer tekort. Omdat ik niet teveel de winkels wil opzoeken besloot ik een stapeltje gave kerstkaarten online te bestellen bij Kaartje2go. Hier heb ik wel vaker kaarten gekocht en ook kaarten vanuit hun laten versturen, de service vind ik top! En toen ik deze kaart zag was ik op slag verliefd!

Er was nog een mogelijkheid om aan de binnenkant een foto te laten drukken, maar ik had geen geschikte foto dus ik heb het effen gelaten. Zo kan ik een mooi stuk tekst zelf nog in de kaart schrijven alvorens ik hem ga versturen.

Voordelen Kaartje2go

  • makkelijk! Je hoeft echt geen hogere wiskunde te hebben om makkelijk kaarten te bestellen. Heel veel keuze en naar eigen wens te ontwerpen (of, zoals ik, gewoon kant en klaar)
  • gratis rode enveloppen
  • voor een beetje extra geld kan je ook gave gouden enveloppen kiezen (extra ‘kerstig’)
  • heel veel keus
  • mogelijkheid tot het bijkopen van leuke sluitzegels
  • gratis proefdruk van je eigen ontworpen kaart
  • duurzaam – Kaartje2go maakt gebruik van gerecyclede papiersoorten
  • wil je iemand extra verrassen? Dan kan je zelfs een cadeautje meesturen
  • een kaart direct naar de ontvanger laten sturen

Kijk die gave sluitzegels! Meer kerstsfeer kan bijna niet toch?!

Hoe werkt het?

Ga naar de site van Kaartje2go en kies een mooie kerstkaart uit.

Heb je een mooie kaart gevonden? Klik op de kaart en het scherm om de kaart te bewerken wordt geopend.

Je klikt hier op de mogelijkheid tot een enkele kaart of dubbele kaart en het aantal. Ik kies hier voor een dubbele kaart en klik op ‘Kaart bewerken’

Op deze pagina kan je eventueel de voorkant van de kaart bewerken (bijvoorbeeld als je een fotokaart kiest). In dit geval is de voorkant al perfect en klik ik op ‘Naar binnenkant’

Kijk nou hoe leuk de binnenkant links al is! De binnenkant kan je helemaal zelf bewerken. Dit is een voorbeeld en dat kan je aanpassen. Heel makkelijk! Je klikt op het stukje wat je wilt aanpassen/verwijderen en plaatst hier wat je zelf leuk vindt. In mijn geval klik ik op de namen rechts om die aan te passen.

En of dat nog niet genoeg is, kan je zelfs aan de binnenkant ook nog van alles toevoegen. Een achtergrond of bijvoorbeeld extra figuren! Hoe tof?! Hier kan je dus lekker los gaan met je eigen fantasie. Pimp je kaartje helemaal naar jou smaak.

Ik heb dit leuke kerstboompje er nog bijgeplaatst. Schattig toch?

Als je helemaal klaar bent ga je naar de volgende stap.

Kies het formaat dat je van de kaart wilt en rond je bestelling af. Bij het afronden kan je nog kiezen welke kleur enveloppe je wilt, of je er sluitzegels bij wenst en je laat het versturen naar jezelf of de ontvanger. Een kind kan de was doen!

 

 

Inspiratie

Natuurlijk is het leuk om verschillende kerstkaarten in huis te hebben. Zo kan je wat diversiteit aanbrengen in de kaarten die je gaat versturen. Voor de ene persoon is een grappige kerstkaart veel geschikter en voor een ander wellicht een mooie sfeervolle kerstkaart. Gelukkig is er genoeg keuze šŸ˜‰

Kerstkaarten - Leuke uitnodiging kerstborrel op afstand met laptop & foto's

Kerstkaarten - Stijlvolle grote foto kerstkaart en gezonde kerst goudlook

(leuk met een eigen foto op de voorkant)

Kerstkaarten - Kerstkaart stad in winterse sfeer

Kerstkaarten - Kerstkaart santa claws kat boom humor illustratie

Kerstkaarten - Kerstkaart stijlvol illustratie kerstballen winter kus kerst

Kerstkaarten - Kerstkaart dames samenzang

Kerstkaarten - Kerst hertje met groen en rode besjes

Kerstkaarten - Kerstkaart hilarisch grappige rendieren

Kerstkaarten - Kerstkaart k***t - Corona - kerstkusjes omdat ik je mis

Doe je mee?

Zullen we met elkaar deze feestdagen iets mooier maken door elkaar een mooie kerstkaart te sturen? We zullen waarschijnlijk wat geld besparen op etentjes en feestjes die nu niet doorgaan. Dus laten we dan iets investeren in het versturen van een mooie boodschap tijdens deze rare tijden. Mijn stapel kerstkaarten ligt klaar, ik ga binnenkort beginnen met schrijven šŸ˜‰

Liefs Hilde

** In samenwerking met Kaartje2go **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge