Follow:
beauty

Primark Ps Bronze Shadow & Shade palette

Primark

Dat Primark make-up verkocht wist ik wel, maar dat ze zo’n uitgebreid assortiment hadden, dát wist ik dan weer niet! En een mooi oogschaduwpalette voor maar 5 euro, dat kon ik niet laten liggen. Vandaag laat ik het Ps Bronze Shadow & Shade palette zien.

Primark

Achterop het palette staan duidelijk alle ingrediënten. Het palette zit trouwens in stevig karton. Het voelt absoluut goed aan. Het is een beetje te vergelijken met de Zoeva paletten. Het ziet er in mijn ogen ook niet cheap uit, eigenlijk heel netjes! Top!

Primark

Als je het palette openmaakt ( ik heb in de Primark zelf wel even gespiekt of er geen kapotte pans in zaten ) zie je duidelijk de 10 kleurtjes oogschaduw. Netjes bedekt met een plastic sheet met de kleurnamen erop. Dit is heel handig mocht je looks maken en erbij wil vermelden welke kleur je hebt gebruikt. Goed over nagedacht Primark!

Primark

In het palette zitten zowel matte kleuren als glanzende kleuren. Sommige oogschaduw pans zien er wat poederig uit, we gaan eens kijken!

Primark

Primark

Vooral de kleuren met de gouden ondertoon vind ik prachtig! Dit zijn echt mijn favoriete kleuren als ik een neutrale look wil maken.

Swatches

Primark

Het eerste donkere kleurtje is wat poederig, de rest valt best mee. Op zich stellen de swatches mij niet teleur. Sommige zouden wel iets beter gepigmenteerd mogen zijn, maar ik ben best tevreden!

Look

Primark

Ik heb de kleuren gebruikt die een gouden ondertoon hebben. Gewoon een mooie neutrale look die elke dag kan. Excuses voor mijn mascara, ik had een ‘bad-mascara-day’. haha

Primark

Ik ben zeer tevreden! Een palette voor een mooie budgetprijs van 5 euro. Absoluut een palette die ik vaak zal pakken om een ooglook te maken.

Kennen jullie de Primark Ps palettes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Suzanne

  Leuk dat er een ‘vreemde eend’ tussen zit, die blauwe. Ziet er leuk uit en voor 5 euro kan je niet tobben

  mei 14, 2017 at 09:30
 • Reply All About Bertina

  Wauw wat een prachtig palette en dat voor de Primark. Ziet er goed uit voor die prijs als ik zo de swatches zie. Grappig dat er een blauwe kleur tussen de warme tinten zit.

  mei 14, 2017 at 09:52
 • Reply A Fashion Taste

  Ik heb dit palletje net ontvangen om uit te testen. Ben benieuwd, ziet er veelbelovend uit.

  mei 14, 2017 at 10:26
 • Reply Girls-Things

  Mooi palette en mooie look heb je ermee gemaakt !

  mei 14, 2017 at 17:33
 • Reply Lieke

  Het enige wat ik ooit bij de Primark aan make-up gekocht heb is een eyeliner, verder ben ik nog niet bekend met de make-up. Ik vind het een mooi palette en hij valt niet tegen voor zo’n prijsje.

  mei 14, 2017 at 18:58
 • Reply Marjolein

  En dat voor 5€ dat us het proberen waard Leuke kleuren combi Ben benieuwd of het ook wel goed blijft zitten
  Greetz

  mei 14, 2017 at 19:18
 • Reply Natascha

  Dit is best wel een leuk budgetproof palet! 🙂 ik heb nog nooit make up bij Primark gekocht maar ik wil precies wel eens gaan kijken nu!

  mei 14, 2017 at 19:35
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ziet er prima uit voor die prijs!

  mei 14, 2017 at 21:05
 • Reply Carlijn

  Nee, die kende ik nog niet. Heb wel eens make-up zien liggen bij Primark, maar nooit gekocht. Dacht eigenlijk dat de kwaliteit heel erg zou tegenvallen aangezien het zo goedkoop is. Maar na jouw blog zal ik er toch eens over denken wat te kopen daar. Scheelt toch enorm in prijs!

  mei 15, 2017 at 11:18
 • Reply chucky1012

  Goed gepigmenteerde kleuren!
  Prachtige look 😉

  mei 15, 2017 at 12:55
 • Reply Lonneke

  De kleuren zien er mooi uit maar vind het er in de verpakking nogal poederig en rommelig uitzien. Pigmentatie is beter als ik verwacht had.

  mei 15, 2017 at 16:15
 • Reply Irina

  Tof dat er ineens een blauwe tint tussen zit! Toch vind ik het pigment net niet goed genoeg om hem zelf aan te schaffen.

  mei 15, 2017 at 19:23
 • Reply Blog & Beauty

  De kleuren zien er mooi uit, en voor die prijs vind ik de pigmentatie redelijk. Maar de fall-out in het palette is best veel.

  mei 15, 2017 at 22:06
 • Reply Astrid

  Ik heb nog nooit make-up van Primark gekocht, maar zag deze al meerdere keren voorbij komen op Youtube. Ook de highlighters schijnen best ok te zijn! De look staat je goed hoor.
  Astrid onlangs geplaatst…essence Glitter in the Air metallic eyeshadow reviewMy Profile

  mei 17, 2017 at 09:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge