Follow:
beauty

O’right Natural & Pure Green Hair Care

O'Right

Toen ik het pakketje met de O’Right producten ontving ben ik meteen aandachtig in het boekje gaan lezen wat erbij zat. Ik had namelijk gehoord dat de verpakkingen van O’right te planten zijn en dat daar dan weer “nieuw leven” uit kan groeien. Fantastisch! Ik ga het allemaal uitleggen hoe dat in zijn werk gaat.

O'Right

O’right

De producten van O’right worden ontwikkeld om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van de mens en milieu. Het groene rondje, de ‘O’ in O’right, symboliseert onze planeet, de Aarde en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling. O’right is ook uniek in de wereld, zij zijn het eerste cosmeticabedrijf dat GMP-gecertificeerd is als duurzaam productiebedrijf.

Recoffee Volumizing ‘Tree-in-the-Bottle’ Shampoo

O'Right

Toen ik deze shampoo de eerste paar keer gebruikte kon ik even niet plaatsen wát ik nou rook. Ja koffie, maar het deed mij aan iets denken. Pas na een paar keer schoot het mij te binnen: een mokka gebakje! Ja, daar ruikt het naar. Super lekker. ( al krijg ik er wel trek door 😉 ).

O'Right

Deze shampoo geeft UV-bescherming, anti-aging en anti-hairloss. In het boekje staat:

“Recoffee volumizing en Moisturizing Shampoo bevatten Recoffee Oil dat zorgt voor een natuurlijke UV-bescherming en anti-aging. Tevens heeft het een positieve werking op de ionische verbinding van kleurpigmenten, waardoor de Recoffee producten uitermate geschikt zijn voor gekleurd haar.”

O'Right

De shampoo is kleurloos, ruikt dus zalig en schuimt lekker. Mijn haar krijgt een mooie luchtige manier van vallen en zit prima.

O'Right

Je kan de flacon natuurlijk recyclen, maar je kan er ook iets heel anders nuttigs mee doen! Planten!

Afbeeldingsresultaat voor O'right package

De kunststof fles bestaat volledig uit organisch materiaal. Hoe tof!

De verpakking die om de Goji Berry Scalp Spray zit kan je ook planten aangezien er een zaadmatje in zit. Hieruit zal dus ook een plant groeien.

O’right Goji Berry Scalp Spray

Voor fijn en futloos haar

“De natuurlijke Goji Berry-extracten reguleren en verzorgen de hoofdhuid. De zoethout-en Ginseng-extracten zorgen voor een versteviging van de haarwortel, waardoor het haar weer steviger en voller aanvoelt.”

Deze spray had ik in de vakantie mee naar het hotel. We hadden daar gezwommen en na het douchen en mijn haren wassen heb ik deze spray voor het eerst gebruikt in handdoekdroog haar. Ik heb het aan de lucht laten drogen en waar mijn haar normaal vrij slap hangt, kreeg ik het in de avond veel beter in model. Er zit niet echt een geur aan de spray, dat vind ik wel prettig.

Ik heb écht het idee dat mijn haar beter in model gaat met deze spray. Ik ben van nature geen type die flink in de weer gaat met een föhn ( of een pistoolverwarming zoals mijn zoontje Thomas het noemt 😉 ), maar doordat mijn haar meer volume lijkt te krijgen vind ik het nu wel leuk om wat te experimenteren hiermee. Absoluut een fijn product!

De producten van O’right zijn verkrijgbaar bij kapsalons die duurzaam werken en via de webshop hairoright.nl

Wat vind jij van het idee van de plantbare verpakkingen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Isabelle

  Wat? Hoe grappig is dit! Nooit van gehoord dat je een fles kan planten! super leuk!

  mei 13, 2017 at 14:26
 • Reply Milja

  Fijn idee hè? Ik ga al een paar jaar naar een duurzame kapper en koop dit merk daar ook. Is erg zuinig in gebruik, doe ruim een half jaar met de fles. Is wat duurder maar als je het in verhouding bekijkt is het net zo duur als de (chemische) shampoo uit de drogist

  mei 13, 2017 at 18:46
 • Reply Annette

  Ik heb deze shampoo ook in gebruik (gekregen bij de lancering) ik heb de paarse variant. Heel fijn en top dat ik geen conditioner meer nodig heb. Dat had ik nog nooit meegemaakt want mijn haar klit enorm.

  mei 13, 2017 at 18:55
 • Reply chucky1012

  Mooi en zeer interessant concept.

  mei 13, 2017 at 19:12
 • Reply Natascha

  Wat een leuk concept! Die spray lijkt mij erg handig!

  mei 15, 2017 at 08:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge