Follow:
beauty

Rituals The Ritual of Sakura Flourishing Bed & Body Mist Cherry Blossom

Ritual of sakura

Heerlijk vind ik het om net voor het slapen een bed & body mist te sprayen. Over mijn dekbed, kussen en mijzelf. Ik word er rustig van en val als een blok in slaap. (nou heb ik daar sowieso nooit problemen mee ;-)). Voor Moederdag kreeg ik van Amy een heerlijke bed & body mist van Rituals. Mijn huidige is ook van Rituals en bijna op, dus deze kwam precies op tijd!

Rituals

“Rituals bed & body mist bedekt je huid en linnengoed met een fijne dauw. Geeft de huid een zwierig gevoel met de geur van jonge Kersenbloesem. Bevat vochtinbrengende ingrediënten.”

De geur van kersenbloesem vind ik heerlijk. Bloemig, fris en licht zoetig, echt een geur waar je vrolijk van wordt! Maar het geeft ook zeker een rustgevend gevoel. Zo kan je de spray in de ochtend, als je je bed hebt opgemaakt, je gordijnen hebt opengedaan en je klaar bent voor een nieuwe dag, in je slaapkamer sprayen. Zo ruikt je slaapkamer meteen heerlijk fris! En in de avond spray ik hem ook over mijzelf en mijn bed om heerlijk in slaap te vallen. Ik vind dat echt zalig.

Rituals

Ingrediënten

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, GLYCERIN, BETAINE, FARNESOL, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.

rituals

Kersenbloesem

“De fragiele bloesems van de ‘sakura’ (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als ‘lente-sneeuw’. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate geur is heerlijk ontspannend.”

rituals

De hele Ritual of Sakura lijn ziet er trouwens prachtig uit. Lief zachtroze en chique. De bed & body mist staat in ieder geval sinds Moederdag mooi op mijn nachtkastje om heerlijk elke dag gebruikt te worden. Amy heeft dat heel goed gekozen!

De Rituals Ritual of Sakura flourishing bed & body mist is verkrijgbaar voor 16,50 bij alle Rituals filialen en verkooppunten en ook online bij oa Bol.com (klik hier).

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliatelink, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Klinkt goed!

  mei 28, 2018 at 08:45
 • Reply Jessica J.

  Ik heb Chakra Water staan, die heet tegenwoordig The Ritual of Ayurveda. Op zich ben ik geen gigantisch grote fan van die spray – ik vind hem iets te zoet, terwijl die geurlijn normaal gezien mijn favoriet is –, maar gebruik hem ’s ochtends wel om m’n lakens te verfrissen. 🙂 Binnenkort maar eens een ander geurtje proberen, want het product an sich is erg fijn!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 2My Profile

  mei 29, 2018 at 09:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge