Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #95

Wat een stralend weer! Ondanks het feit dat ik niet zo goed tegen de warmte kan, maakt het mij wel vrolijk. Deze week waren er schoolfoto’s, uitjes en een verjaardag!

Maandag

Vandaag is het Tweede Pinkersterdag. Andries is eigenlijk morgen pas jarig, maar omdat bijna iedereen wel vrij is vandaag hebben we het vieren naar vandaag verschoven. Een hele drukke dag met heel veel familie. En ik heerlijk in één van mijn favoriete Tante Betsy jurkjes!

In de avond waren we allemaal moe van de gezellige dag!

Dinsdag

Woensdag zijn de schoolfoto’s, dus vandaag werd er nog even een bezoekje aan de kapper gebracht. Heerlijk koppie weer zo! En meteen een mooi koppie voor papa’s verjaardag! 😉

Woensdag

Ze zijn inmiddels al 4 maanden bezig in onze straat. En nog steeds heb ik niet het gevoel dat het ontzettend opschiet.

In de avond ging ik met Thomas naar karate. Ik vind het erg leuk hem zo enthousiast te zien, al krijg ik wel constant last in mijn rug van het zitten op die onhandige lage gymbankjes.

Vandaag kreeg ik trouwens nog een prachtig Babor pakket voor mijn blog. Ik lijk wel jarig!

Donderdag

Een warme dag vandaag! Ik heb deze dag niet heel veel gedaan. 😉

Vrijdag

Een rumoerige dag vandaag. Halverwege de dag werd ik door school gebeld of ik Fenna kon ophalen. Die had tijdens het buitenspelen een bal heel hard op haar oog gekregen. Dus ik kon een paar keer op en neer naar school. Gelukkig ging het met haar later in de avond weer beter en zag ze niet meer wazig.

Ik ging met Thomas op de fiets naar zwemles en was wat vroeg. Dan is er altijd tijd om nog even op zoek te gaan naar beestjes…haha

Mijn vader en bonusmoeder kwamen ook nog even kijken bij zwemles gezellig. In de avond ben ik heerlijk op bed een boek gaan lezen. De warmte put mij sneller uit dan normaal. Herkenbaar?

Zaterdag

In de ochtend kon ik op en neer naar Zoetermeer om Amy weg te brengen. Zij ging met haar tienergroep naar de EO jongerendag in het Gelredome.

En ze heeft genoten! Gedurende de hele dag kregen we foto’s doorgestuurd.

Andries ging met Thomas een vogelhuisje maken. Thomas wilde heel graag een keer iets bouwen met echt gereedschap. Echte mannenklus vond ik!

In de avond moest Fenna een wedstrijd spelen. 17:45 in Alphen, niet de meest ideale tijd. En het was nog zó ontzettend heet! Afzien! Maar wel gewonnen… (en eindelijk scoorde ze een keer in mijn aanwezigheid. Wel via de keep, maar ok, we tellen hem gewoon).

Om 23:00 kon ik nog met de auto naar Zoetermeer om Amy op te halen. Ik denk dat ik vandaag nog nooit zoveel ritjes op en neer heb gemaakt. Daarna dook ik dan ook meteen mijn bed in!

Zondag

In de ochtend ging ik met Thomas naar de kerk, ik had namelijk kidsclub leiding. En door een opdragingsdienst was het superdruk! Ik had, met nog 2 leiding, 23 kids!!  (schoolleeftijd groep 1-2). Een pittig ochtendje dus.

Daarna kon ik naar Den Haag om Thomas naar een feestje te brengen. Inderdaad, taxibedrijf-mama was de hele dag weer op pad.

Een sportfeestje! Hij kwam helemaal bezweet thuis. haha.

Ik deed nog wat boodschappen en rommelde wat aan in huis. Te warm om nog meer te doen. We keken hockey op tv, en ik las verder in mijn boek. Beetje hoofdpijn van de warmte, dus ik dook er lekker op tijd in!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Hihihi leuke naam voor het taxibedrijf
  Hoop dat het goed gaat met dochters zere oog.

  Xoxo

  mei 28, 2018 at 08:44
 • Reply jane

  Gezellig weekje had je ,Het warme weer kan ik ook slecht tegen word er ook snel moe van ik merk dat ik minder actief ben ,Leuk de EO jongerendag onze dochters gingen er ook graag heen
  maar die zijn nu de leeftijd jongeren te boven 🙂 goede plek voor je kinderen om te zijn

  mei 28, 2018 at 08:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge