Follow:
fashion

De perfecte casual outfit!

myjewellery

Nu het wat frisser wordt buiten is het weer heerlijk truien weer! Vooral Amy en Fenna zijn op dit moment al hun kleedgeld kwijt aan truien. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen, er is ook zoveel keuze! De perfecte casual outfit is dan ook een goede jeans in combinatie met een gave trui én de leukste kettingen als accessoire!

Black sweater la femme

myjewellery

Amy werd op slag verliefd op deze gave My Jewellery trui. Een makkelijk te combineren zwarte trui met een simpele, maar fleurige, tekst er op. Vooral truien met pakkende (korte) teksten zie je veel in het modebeeld voorbij komen. Of dit nou de merknaam is of een andere leuke pakkende tekst, dat maakt niet uit. Mijn meiden hebben hierin nou niet echt een voorkeur volgens mij. (ik had als tiener een shirt met de tekst ‘La Bitch’ … tja, misschien was ik niet zo’n brave puber als ik altijd dacht ;-))

myjewellery

My Jewellery kettingen

Mijn meiden zijn ook verzot op sieraden. Ze hebben er inmiddels nog meer dan hun moeder! Naast de vele oorbellen die Amy draagt zijn de kettingen van My Jewellery ook erg in trek. Ze heeft inmiddels al een aantal in haar collectie en combineert ze ook graag.

myjewellery

Zoals hierboven bij een zwarte blouse met een v-halsje. Dan kan je makkelijk twee kettingen onder elkaar dragen. Geeft een heel leuk effect!

Stylingtip voor de winter: de trui!

myjewellery

Wil je in de winter dus goed voor de dag komen, casual maar toch stijlvol? Kies dan voor een gave trui op een mooie, goede jeans. De truien van My Jewellery zitten heerlijk en zijn van goede kwaliteit. My Jewellery heeft een ruim assortiment aan gave truien en zijn nét wat unieker dan de truien van bepaalde grote winkelketens. En ik zag ook dat er een aantal leuke kortingen zijn op dit moment. 😉

Liefs Hilde

** Ik heb deze trui en kettingen ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bea

  Leuke trui! Jeej, wat lijkt Amy ontzettend veel op jou! Leuk om te zien.

  december 22, 2018 at 17:09
 • Reply chucky1012

  Prachtig trui

  december 23, 2018 at 20:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge