Follow:
Uncategorized

Tastea Energy Boost Thee

De losse thee van Tastea heb ik al eens eerder mogen testen ( lees review hier ) en ik heb vooral nog heel veel profijt van de handige beker. Toen ik een mailtje ontving of het mij leuk leek nog eens een theesoort te testen besloot ik er eentje voor mijn man te kiezen. Mijn man dronk tot voorheen nooit thee maar onlangs is hij toch overstag gegaan. Omdat hij onregelmatig werkt ontbreekt het hem weleens aan energie, dus ik koos de Energy Boost!

Vooral met het omschakelen van nachtdienst naar dagdienst heeft hij soms best last. Dan valt ie overdag op de bank opeens in slaap en komt hij echt in een soort energieloos-dipje. Op die dagen zou deze thee echt een uitkomst zijn als het zou werken natuurlijk!

Over Tastea

Tastea theesoorten zijn 100% natuurlijk. Tastea is nog een vrij nieuw merk dat is opgericht in 2016 door mensen die zich al interesseerden voor de heilzame werking van thee. De theeblaadjes worden handmatig geplukt en zijn daarom van perfecte kwaliteit. Aan de theesoorten wordt een natuurlijke smaak toegevoegd door bijvoorbeeld sinaasappelschillen toe te voegen. Alle theesoorten die door Tastea worden aangeboden hebben bewezen te werken. Pas alleen als minstens 65% van de testers heeft ervaren dat de thee werkt wordt het in het assortiment opgenomen.

Tastea Energy Boost

Voor mijn man heb ik dus de Energy Boost thee gekozen en ik kreeg er voor hem ook nog de ideale Tastea Beker bij. Top! ( kan hij het ook mooi mee naar zijn werk nemen ).

Wat doet de Energy Boost thee?

Wat ik vooral aantrekkelijk vond is dat de thee meer energie geeft. Mijn man begint ook weer met hockeyen en dan is het toch prettig als hij in de avond nog even wat energie overheeft om te sporten. Ook geeft deze thee een vitamine boost en laat het je goed omgaan met stress en helpt het bij ontspannen. ( dit vind ik een beetje tegenstrijdig klinken, maar misschien heeft het ermee te maken dat je je energie goed kan doseren?). Ook zal de thee je mentale gezondheid bevorderen. Ik denk dat dit ook meer zal komen door het sporten waar je wellicht meer energie voor hebt.

Ingrediƫnten

Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.

De test

Mijn man heeft de thee getest in de week dat hij nachtdienst had. Hoe heeft hij het ervaren? Hij heeft aangegeven dat hij tijdens de eerste 2 nachten in de nachtdienst minder “wegtrekkertjes” had ( zoals hij dat noemt šŸ˜‰ ). Hij sliep overdag ook langer door voor zijn gevoel en werd niet brak wakker. Hij heeft dus wel het idee dat de thee positief heeft bijgedragen aan het omschakelen van zijn diensten.

Wat betreft het omgaan met stress en het bevorderen van je mentale gezondheid kon hij geen verschil ervaren.

Mijn man is positief over de thee en vindt de thee ook lekker. ( hij ruikt overigens ook erg lekker!).

De Tastea Energy Boost thee is verkrijgbaar in een blik van 125 gram en kost 35,95. Hij is hier te bestellen.

Drink jij graag kruidenthee?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan

  Ik heb deze ook en vind hem erg lekker. Ik drink hem graag!
  Susan onlangs geplaatst…Gelnagellak laten zetten bij Studio Mint in HengeloMy Profile

  februari 25, 2017 at 09:28
 • Reply MariĆ«lle

  Ik heb de thee ook geprobeerd, gebruik hem nu een paar maanden en ik vind het echt een fijn product!

  februari 25, 2017 at 09:42
 • Reply chucky1012

  Diverse verse soorten thee wordt er hier gedronken.
  Dus hier ben ik erg benieuwd naar.

  februari 25, 2017 at 10:17
 • Reply Irina

  Klinkt goed! Deze moet ik misschien ook maar eens gaan proberen!

  februari 25, 2017 at 16:29
 • Reply Annette

  Ik heb het blik van deze inmiddels leeg. Vond hem heel lekker.

  februari 25, 2017 at 17:09
 • Reply Jessica J.

  Klinkt erg goed! Ik kan ook wel wat extra energie gebruiken; ik slaap namelijk erg slecht en ben altijd moe… Ik hou van kruidenthee! En losse thee ziet er altijd zo mooi uit. ā™„
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #43 ā€¢ Nieuwe Yankee Candle-geuren en cadeautjes!My Profile

  februari 27, 2017 at 12:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge