Follow:
samenwerking

Van eerste slokjes tot peuter porties

Stel je een culinaire wereldkaart voor, waar elke bestemming een nieuwe smaak of textuur vertegenwoordigt. Je kind staat op het punt om deze kaart te verkennen en net als elke avonturier heeft hij of zij een betrouwbare gids nodig. Kabrita is klaar om jouw kleine avonturier de weg te wijzen.

1. Startpunt

Of het nu borstvoeding is of een flesje, het is de eerste halte op deze smaakreis. Borstvoeding is de beste voeding, maar sommige ouders kiezen voor flesvoeding. Kabrita’s opvolgmelk, met zijn zachte touch van geitenmelk, zorgt ervoor dat dit eerste avontuur zowel voedzaam als comfortabel is.

2. De tussenstop

Als je kleintje aangeeft klaar te zijn voor iets meer dan alleen melk, is het tijd voor een tussenstop. Meng Kabrita’s opvolgmelk met wat granen voor een romige pap of gebruik het als een zachte basis voor de eerste pureetjes.

3. Het grote avontuur

Peuters zijn net kleine culinaire critici, altijd klaar om een nieuwe smaak te beoordelen. Terwijl ze hun smaakpapillen trainen, biedt Kabrita’s peutermelk een voedzame basis om hun smaak avonturen te ondersteunen.

4. De eindbestemming

Naarmate de groei doorgaat, wordt het menu diverser. Kabrita opvolgmelk staat aan je zijde, zorgend voor een evenwichtige voedingsbasis die zowel smaakvol als voedzaam is.

De culinaire reis van je kind is een aaneenschakeling van smaakvolle ontdekkingen en voedingsmijlpalen. Bekijk de website van Kabrita voor meer informatie!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge