Follow:
beauty

Veilig in het zonnetje met Lovea!

Lovea

Er zijn al een aantal prachtige zomerse dagen geweest dit jaar, en het wordt waarschijnlijk alleen maar mooier. Tijd dus om jezelf goed te beschermen. Ons hele gezin heeft een lichte huid en verbranden ook snel. Thomas heeft daarbij ook nog zonneallergie dus smeren wij er op los met die mooie zonovergoten dagen.

Lovea

Zelf smeer ik minimaal factor 30, maar liever nóg hoger. Ik verbrand zó snel dat bij het smeren van een lagere factor het vragen is om problemen. De kinderen krijgen standaard factor 50. Zeker Amy en Fenna, die soms in de volle zon op het hockeyveld staan, moet ik heel goed insmeren. (al is langs de lijn tijdens het hockeyen nét zó gevaarlijk als het om verbranden gaat. Ik spreek uit ervaring ;-)).

Lovea

“UV-straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij goed niet is beschermd. Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze.”

“Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnelijn op basis van minerale zonnefilters die recentelijk nog verder werden verbeterd. De vernieuwde zonnefilters blijven in een dun laagje op de huid liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters van veel andere producten worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is met Lovea BIO Suncare dus niet nodig.”

Met de factor 50 heb je nog steeds wel een kans op een witte waas. Het heeft even tijd nodig om goed in te trekken, maar dan ben je ook héél goed beschermd. De geur van de Lovea doet mij meteen denken aan een heerlijke zomervakantie met zon, water en tijd om te ontspannen. Een heerlijke zomerse geur!

Lovea

De factor 50 komt in een handige spray. Zo kun je de zonnebrand makkelijk doseren en goed verdelen. Wist je trouwens dat Lovea niet terugloopt in werking nadat de verpakkingen een tijdje in de kast staan? Lovea blijft tot 3 jaar goed en houdt de SPF waarde! (daar waar veel andere merken niet meer betrouwbaar zijn omdat de werking afneemt). Ook is Lovea niet op dieren getest en kunnen de meest gevoelige huidtypes Lovea zonder problemen gebruiken. Thomas reageert ook heel goed op Lovea!

Lovea

Na een dag zon is het verstandig de huid in te smeren met aftersun. Vaak denken mensen dat dit alleen nodig is als de huid ook daadwerkelijk verbrand is. Nope! Je huid verzorgen na een dag zon is sowieso een must. De aftersun hydrateert de huid weer optimaal en heeft ook een verzorgende werking. Gebruik een aftersun gedurende de zomerse periode gewoon als een bodylotion bijvoorbeeld.

Lovea

Ben je nog op zoek naar een fijne zonnebrand die eco-vriendelijk is en niet op dieren getest? Ik weet zeker dat Lovea dan een prima keuze is. De collectie bestaat uit 8 producten en is oa verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

De prijs van de Sun Spray factor 50 is 18,99. De aftersun kost 9,99.

Liefs Hilde

** Ik heb deze artikelen gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Klinkt goed!
  Ik bescherm mezelf ook graag goed….
  Met een geteinte huid kan men ook verbranden.

  Xoxo

  mei 30, 2018 at 06:24
 • Reply Jessica J.

  Ik wist niet dat je deze zo lang kan bewaren! Interessant. Ik geef toe dat ik me vrijwel nooit insmeer. Niet gezond, I know, maar ik verbrand niet gemakkelijk. Slecht excuus, eigenlijk. 😛
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 2My Profile

  mei 30, 2018 at 08:47
 • Reply miss M

  Deze zonnebrand is 2 dagen geleden heel slecht in het nieuws geweest, hij schijnt helemaal niet goed te zijn en haalde bij de test het slechtste resultaat, vooral omdat ie niet beschermt tegen schadelijke uva en factor 30 is in werkelijkheid niet meer dan factor 15.

  mei 30, 2018 at 22:35
  • Reply hillybillybeauty

   Die test heb ik gemist, ik test de producten vaak ook liever zelf omdat het zo persoonlijk kan zijn. Bij ons beschermt hij gelukkig prima. Mijn zoontje is héél licht qua huid, maar nog niet verbrand met Lovea gelukkig. Fijn dat er gelukkig heel veel keuze is voor de consument.

   mei 31, 2018 at 07:31
 • Reply miss M

  Gelukkig wel, en fijn dat er veel keuze is zoals je zegt.
  Complimenten met je leuke video’s , altijd leuk om te volgen!!:-)

  mei 31, 2018 at 09:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge