Follow:
Sport

Klaar voor het nieuwe hockeyseizoen?

Volgers van mijn blog weten inmiddels dat wij een echt hockey-gezin zijn. Amy en Fenna hockeyen al vanaf een jaar of 7 en Andries traint al een aantal jaren diverse hockeyteams. Hij is zelf vorig jaar begonnen met hockey en Thomas is inmiddels ingeschreven om ook te starten. (nee mensen, ik blijf gewoon een hockeymoeder ;-).

Rond deze periode spelen de meiden hun laatste wedstrijden en worden de nieuwe teams voor aankomend seizoen weer bekend gemaakt. Altijd reuze spannend! Gedurende het hele seizoen wordt er alleen het hoognodige aangeschaft qua kleding, schoeisel en bitjes, maar als het nieuwe seizoen in aantocht is komen de eerste slinkse opmerkingen al.

“Mam, mijn hockeytas kan écht niet meer! Kijk eens hoe hij eruit ziet!” “Mam, ik heb écht nieuwe sportkleding nodig, alles is te klein!” (met nadruk op ‘alles’ natuurlijk ;-)).

Van mij mogen ze elk seizoen wel iets uitzoeken. Vorig jaar wilden ze beide een nieuwe stick en dit jaar wordt het een nieuwe hockeytas. Zeker nu ze bijna altijd op de fiets naar de training gaan (wat toch een flink stuk is), is een goede hockeytas wel belangrijk.

Bij hockeyhuis.nl hebben de meiden al een aantal mooie hockeytassen gespot, en ook nog eens voor een fijne prijs! Binnenkort dus maar de knoop doorhakken en de meiden belonen met een gave nieuwe tas. Ze hebben beide flink hun best gedaan afgelopen seizoen, dus het nieuwe seizoen beginnen met een mooie nieuwe hockeytas hebben ze wel verdiend!

Fenna flink wat jaartjes geleden. Klaar voor haar eerste training bij de F-jes. Check die gouden schoenen! haha

Aangezien Thomas na de zomer waarschijnlijk mag beginnen moeten we voor hem bijna alles nog inslaan. Een stick, hockeykleding, hockeyschoenen, bitje en ga zo maar door. Stiekem ook wel weer leuk om dat allemaal aan te moeten schaffen. Vooral die gave fun hockeysokken, daar word ik zelfs vrolijk van!

Fenna in de F-jes bij een toernooi

In de zomervakantie gaan we dus weer flink wat inslaan voor het komende hockeyseizoen. Maar eerst nog een paar wedstrijden en toernooien te gaan voor de meiden. En met als klapper op de vuurpijl natuurlijk het NK Shoot Out in Breda 24 juni, waar Amy gaat strijden om de titel!

Ik kan jullie vertellen dat ik daar best al een klein beetje zenuwachtig voor ben!

Amy en Fenna hebben Thomas al medegedeeld dat ze hem in de zomervakantie alvast gaan klaarstomen voor zijn ‘hockey-carrière’. Fenna wil graag training gaan geven op de club, dus ze kan mooi beginnen met oefenen met haar jongere broertje. (hopelijk vindt Thomas dat ook een goed plan ;-)).

Liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Het kost nogal wat!
  Veel plezier voor je zon!

  mei 31, 2018 at 06:08
 • Reply Jobke

  Leuk! Mijn nichtjes hockeyen ook beiden. Vooral mijn jongste nichtje is mega fanatiek.

  mei 31, 2018 at 10:21
 • Reply Miranda

  Wat leuk allemaal op hockey!

  juni 7, 2018 at 20:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge