Follow:
kids, samenwerking

Verkleden is een feestje!

Verkleden is voor Thomas écht een feestje. Zodra er op school een verkleeddag is, is Thomas door het dolle heen! Het werd alleen wel weer eens tijd om iets nieuws aan te schaffen voor hem. Zijn Transformers en Spider Man pak waren toch écht te klein geworden. Gelukkig kreeg ik via de mail een leuke mail waar Thomas helemaal blij van werd. Want hoe tof is het als je iets mag uitzoeken bij een online winkel die zoveel keuze heeft dat je meteen zin krijgt in een kostuum party!

Vegaoo is een webshop met carnavalskleding, kostuums en accessoires voor jong en oud. Er is zoveel keuze dat er altijd wel een gaaf kostuum bij zit. Thomas zit sinds kort op karate, wat hij uiteraard vergelijkt met ninja’s, dus een gaaf ninja kostuum zag hij wel zitten!

Ik vind het heerlijk om te zien dat een kind zo in zijn rol kan opgaan als hij/zij verkleed is. Thomas toonde zich een ware ninja zodra hij het kostuum aan had. Het kostuum is kwalitatief echt prima. Leuke accessoires zitten erbij en je kan de kostuums vaak nog uitbreiden met extra accessoires. Alles om je kind om te toveren tot een ware ninja! (of ander personage natuurlijk ;-))

Ook voor carnaval is het natuurlijk super leuk om jezelf om te toveren tot een bepaald personage. Wij vieren hier in het westen geen carnaval, maar ik zie de nodige foto’s elk jaar op Facebook voorbij komen. Mocht ik ooit een gekostumeerd feestje hebben of iets in die geest, dan heb ik mijn kostuum al uitgekozen, haha. Mij lijkt zo’n middeleeuws kostuum wel gaaf!

En dan moet Andries natuurlijk als stoere ridder!

Bij Vegaoo kan je echt alles vinden. Van superhelden tot flower power. Ook voor pruiken, maskers en schmink kan je daar terecht. Thomas had mazzel, want hij mocht maar liefst 2 kostuums uitzoeken! En met wat feestjes op school in het vooruitzicht kwam dat ontzettend goed uit. Zijn keus viel op een kostuum van één van zijn favoriete game personages; Mario!

En vooral de snor doet het hem hè?! Geweldig! In de week dat de kostuums binnen kwamen (goed verpakt en snelle levering) kwam er een vriendje spelen van Thomas. De hele middag hebben ze beide een pak aangehad en kwamen de meest spannende verhalen tot leven. Verkleden is en blijft geweldig!

Februari staat door carnaval natuurlijk in het teken van verkleden, maar ook als je niet aan carnaval doet is het super leuk om eens een gekostumeerd feestje te geven. Ik ga er serieus over nadenken om dat eens te gaan doen, want stiekem zou ik ook wel weer een keertje mijzelf willen omtoveren tot een ander personage. 😉

Als jij een gekostumeerd feestje zou hebben, in welk personage zou jij je dan omtoveren?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooie foto’s!
  Het piratenpak is leuk.
  Leuk dat kinderen verkleed op school mogen komen.

  Xoxo

  februari 6, 2018 at 05:16
 • Reply Jessica J.

  Hahaha, suuupertoffe foto’s! Ik kijk uit naar het moment waarop mijn vriends petekindje oud genoeg is om een prinsessenjurkje of iets dergelijks te dragen. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #89 • Real Techniques bij Kruidvat en The Shape of WaterMy Profile

  februari 6, 2018 at 09:56
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik woon zelf in het Zuid Limburg waar carnaval flink gevierd wordt en ben geboren en getogen Maastrichtse. Verkleden vind ik dan ook echt een feestje, maar carnaval vieren doe ik niet meer.
  Maar er zijn heel wat fantasy festivals waar je als volwassene met eventueel je kids naar toe kunt en dat zijn echte aanraders hoor.
  Elfia is daar een hele bekende van met duizenden bezoekers die in prachtige kostuums uitgedost rond lopen. Wij gaan er twee keer per jaar heen en genieten er volop van én natuurlijk ook zelf in kostuum. Maar je kunt er ook in je gewone kleding heen. Daarnaast heb je nog Cosplay events en dus andere fantasy fairs zoals Castle Fest. Dus wie weet wel eens een leuk uitstapje om samen met Thomas te maken ;).
  Oh ja Elfia wordt dus ook echt bij een kasteel gehouden, in april bij Kasteel Haarzuilens bij Utrecht en in september in de kasteeltuinen in Arcen. Knuff!

  februari 7, 2018 at 11:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge