Follow:
Outfit

Warm buiten? Tante Betsy en Sanita zijn de perfecte combi!

Wat is het warm hè? Ik functioneer nooit zo goed met dit weer, ik kan er niks aan doen. Met dit weer blijf ik het liefst in de schaduw met een boek. Maar ook is kleding mij al vaak veel te warm. Maar om de kids nou uit school te halen met een korte broek, slippers en een hemdje? Nee, toch liever iets stijlvoller. En daar hebben Tante Betsy en Sanita dé oplossing voor! Stijlvol en luchtig over straat, het kan!

Dit geweldige zomerjurkje van Tante Betsy is de Dress Missy Checks Red. Een heerlijk jurkje met een wat dunner stofje dan de meeste Tante Betsy jurkjes. Mouwloos, met een heerlijke lengte en een ritsje waardoor je hem heel makkelijk aan en uit krijgt, maakt dit jurkje tot mijn absolute favoriet! De Dress Missy Checks Black heb ik ook al in mijn bezit en ik ben nog héél erg aan het dubben om de blauwe versie ook aan te schaffen. (al is hij bij Tante zelf niet meer in mijn maat verkrijgbaar helaas). Ik draag de Dress Missy Checks trouwens in maat M. Hij valt dus iets groter, dus je kan een maatje kleiner nemen.

Als het in de avond wellicht wat kouder wordt zijn de vestjes met korte mouwen een uitkomst. Niet te warm, het zijn échte zomer vestjes, en door het korte mouwtje ideaal als het even iets afkoelt. (en ook om de kipfiletjes een beetje te verdoezelen ;-)). Ik draag de Cardigan Shorty Bright White bij dit jurkje.

Nou draag ik met mooi weer meestal mijn slippers. Loopt heerlijk, maar niet altijd even netjes natuurlijk. In mijn tienerjaren had ik klompjes van Esprit en die heb ik afgedragen. Dus al een hele tijd had ik mijn ogen laten vallen op de prachtige klompjes van Sanita. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de donkerblauwe trokken meteen mijn aandacht. Het werden dus de Sanita Yoleen navy! En wat lopen ze heerlijk!!!! Ik heb ze niet eens hoeven inlopen, ze zaten meteen als gegoten. (ik moest meer stoeien met de riempjes in het begin haha)

De leren riempjes moet je dus kruislings achter je hiel langs laten gaan en dan kan je ze mooi aan de zijkant vastgespen. De klompjes hebben een ideaal formaat hakje, niet te hoog zodat ik waarschijnlijk constant op mijn plaat ga, maar een prachtige hoogte die toch wat elegantie geeft.

Sanita heeft dit klompje ook in een okergele versie (fantastisch!). Maar ook klompjes met een sleehak, dichte neus of met een printje op het leer. Voldoende keuze dus! Bij 38dresses.nl zijn de klompjes nu in de sale, dus sla je slag!! Deze klompjes kan je trouwens ook prima dragen met koudere dagen, gewoon in combinatie met een gave panty lopen ze ook heerlijk!

sanita

Ik ben heel benieuwd of jullie nog leuke items in de sale hebben gescoord. Ik heb al een paar keer mijn mandje gevuld bij Tante Betsy, en ook de okergele klompjes bij 38dresses heb ik af en toe al in en uit mijn online mandje gegooid. We hebben de vakantie net helemaal betaald, dus eigenlijk moet ik nu gewoon even mijn hand op de knip. (en ook omdat de nieuwe collectie van Tante Betsy eraan zit te komen natuurlijk, en daar heb ik ook alweer zoveel moois gezien!). Volgens mij komt half juli het eerste deel van de nieuwe collectie online bij alle verkooppunten en in augustus bij Tante Betsy zelf. (Ik sta al in de startblokken om bij 38dresses meteen een favoriet in te slaan ;-)).

Nou lieve lezers, binnen nu en drie weken krijg ik de operatie (meer info lees mijn diary) dus van mijzelf mag ik van de nieuwe collectie sowieso een troostjurkje kopen. ;-). Uiteraard laat ik tzt weten welke het is geworden!

Geniet allemaal van jullie dag!

Liefs Hilde

**Het Tante Betsy jurkje ontving ik voor mijn verjaardag van de lieve dames van Tante Betsy ** De Sanita klompjes heb ik ontvangen voor mijn blog van 38dresses.nl **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Nicole Orriëns

  Wat een mooi jurkje! Die zou ik ook graag in mijn kast hebben inderdaad!

  juli 3, 2018 at 09:09
 • Reply Jessica J.

  Wat een vrolijk jurkje! En de schoenen staan je ook erg goed. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Natural Roll-On DeodorantMy Profile

  juli 3, 2018 at 10:48
 • Reply chucky1012

  Prachtige dress en mooie shoes!
  Fijn dat het zo snel kan…..

  Lieve knuffels en een fijne dag Xoxo

  juli 4, 2018 at 06:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge