Follow:
fashion, samenwerking, sieraden, winactie

Winnen! Een prachtige ketting van naamketting.nl

Van een prachtig sieraad wordt iedereen blij toch? Hoe leuk is het dan om vandaag kans te maken op een tegoedbon van maar liefst €50,00 om vrij te besteden aan een mooi sieraad?! Fenna mocht ook een mooi sieraad uitzoeken en aangezien zij een vriendje heeft sinds kort moest er natuurlijk een setje komen. Hoe zoet?!

Naamketting.nl

Ben je op zoek naar een prachtige naamketting, cadeautje of een mooi sieraad voor jezelf? Bij naamketting.nl heb je prachtige sieraden in goud of zilver voor een schappelijke prijs. Ze hebben niet alleen naamkettingen in het assortiment, maar ook sieraden voor kinderen, kettingen in diverse thema’s en vriendschapskettingen.

Ik kan mij herinneren dat toen Amy werd geboren ik ook een ‘mama-ketting’ kreeg van Andries. Ook sieraden voor kersverse mama’s kan je bestellen. Een cadeau wat bij een speciaal moment als een geboorte zeer zal worden gewaardeerd.

Fenna heeft dus al een tijdje ‘iets’ met een jongen. Ik mag het geen verkering noemen, dan krijg ik te horen: “Mam, dat heet een relatie!”. Ze appen naar elkaar dat ze verliefd op elkaar zijn, maar volgens Fenna is het nog niet officieel ‘aan’. Ik snap er niks meer van…..

Maar een set zoals hierboven wilde ze maar al te graag hebben! Zij met het hartje met de ‘J’ en haar ‘nog-nét-niet-vriendje’ met het sleuteltje met de ‘F’. Ik kan mij herinneren dat ik als tiener dol was op dit soort sieraden!

De sieraden worden netjes en verzorgd opgestuurd in een mooi doosje. Dit maakt het meteen een leuk cadeautje om te ontvangen. Ook betaal je geen verzendkosten en is de levering super snel. Prima service dus!

Winnen!

Ik mag namens naamketting.nl iemand héél erg blij maken met een voucher twv €50,00! Laat onder dit bericht een reactie achter met een geldig emailadres en wie weet mag ik jou blij maken.

Je kan meedoen t/m 10 april. Succes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Jen

  Even op de site gekeken en wat een leuke sieraden. Ik doe graag mee 🙂
  Leuk dat Fenna een vriendje heeft. Nou ja, bijna dan 😉

  Groetjes Jen

  april 3, 2019 at 06:53
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Wat een geweldige actie en schitterend kado omdat ik bijna jarig ben….
  Ik doe heel graag mee….
  Mooie en zeer overzichtelijke webshop met zoveel moois…..

  Xoxo

  april 3, 2019 at 07:40
 • Reply Maria

  Op een mooi momenten (zo)iets geven en dan samen blijvende herinneringen hebben, dat vind ik de mooiste cadeautjes!

  april 3, 2019 at 07:53
 • Reply Deborah Philips

  Oooooh Wauwie Wat een super actie Dit zou ik geweldig leuk vinden ❤ #fingerscrossed

  april 3, 2019 at 09:13
 • Reply Ina Sloot

  Leuk, leuk, leuk, leuk!!! Ik doe graag mee!
  Fijne dag vandaag!
  Grtjs Ina

  april 3, 2019 at 09:22
 • Reply Jelka

  O, wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee, dan zoek ik wat moois uit als verjaardagscadeautje voor mijn Fenna, die in juni 7 wordt. Dat vind ze vast erg leuk!

  april 3, 2019 at 09:54
 • Reply Proud mommy

  Wat een leuk artikel weer zeg. Kleintjes worden groot ik heb een kijkje genomen op de site.

  Graag zou ik meeloten en dan zou ik een naamketting bestellen voor mijn 13 jarige dochter die de bijzondere naam Youandi draagt. You and i, jij en ik spreek uit als “Djoe en die” deze naam vraagt altijd om uitleg en spellingsfouten, maar met een naamketting zou dit een stuk makkelijker verlopen

  We duimen mee en een fijne dag toegewenst!

  april 3, 2019 at 10:51
 • Reply Anita H.

  Hopelijk maken jullie mij blij.

  april 3, 2019 at 11:44
 • Reply Mariëtte

  Leuk, ik doe graag mee.

  april 3, 2019 at 12:57
 • Reply Anneloes

  Oh wat zal dit een mooi cadeau zijn om mijn nek als mijn zoontje straks naar school gaat en niet meer bij mij is op mijn vrije dagen. Is hij toch nog een beetje bij mij

  april 3, 2019 at 17:39
 • Reply Mollie

  Say my name..! Haha, superleuk, ik zoek eigenlijk iets voor mijn meisje, maar stiekem vindt ik het zelf onwijs leuk om met een naamketting, met haar naam erop te lopen. Ach, kadootje voor mijzelf op moederdag..?

  april 4, 2019 at 04:43
 • Reply Marian B

  Leuke sieraden hebben ze! Ik zou graag mijn dochter ermee verrassen. Dus ik doe graag een poging!

  april 4, 2019 at 17:11
 • Reply Veronique

  Wat mooi! Subtiel maar toch klassiek.
  Veronique onlangs geplaatst…Veronique’s Week #24: Boeken en Kunstbende Limburg 2019My Profile

  april 6, 2019 at 10:44
 • Reply Pippi

  Wat een mooie symbolische sieraden

  juni 13, 2019 at 13:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge