Follow:
lifestyle, samenwerking

Leuke kraamcadeautjes!

Bij ons in de familie zijn er de afgelopen paar jaar een hoop kleintjes geboren. En dat was eigenlijk alleen maar aan Andries’ kant van de familie. Ik hoop dat er aan mijn kant ook nog wel een paar nichtjes en neefjes geboren gaan worden in de toekomst. En ik vind het altijd heerlijk om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes voor de kersverse ouders en het lieve baby’tje. Hier wat leuke voorbeelden van gave cadeaus!

Kraampakketten

Wat tegenwoordig helemaal hip is zijn complete kraampakketten. Een pakket geeft natuurlijk ontzettend leuk! Bij Kraamcadeau vind je echt heel veel van dit soort gave pakketten om te geven. Zo zag ik een mooi olijfgroen pakket met daarin een badjasje, droogdoek en slabber met daarop de naam van de kleine. Een hartstikke leuk persoonlijk cadeau en ook nog eens heel functioneel!

En zo’n knuffeltje is altijd een geslaagd cadeau. Bij mij hebben zowel Amy als Fenna als baby een knuffeltje gekregen en deze werd echt hun vaste knuffeltje.

Eén van mijn schoonzusjes kreeg met de geboorte van haar oudste zo’n ontzettend leuk geboortestoeltje cadeau. Met de naam en details van het geboortekaartje erin verwerkt. Ik vond dat echt een ontzettend leuk cadeau! Meteen een leuk stoeltje voor op de slaapkamer van de kleine.

Tegenwoordig zijn babyshowers natuurlijk helemaal in. Je kan dan natuurlijk nog geen cadeau geven met de naam van het kindje erop als dit nog niet bekend is. Vind je het toch leuk om na de geboorte iets te geven waarop de naam vermeld staat, maak dan zelf voor de babyshower een cadeaubon voor zo’n mooi pakket, leuk met een baby badjas! Dan kom je niet met lege handen en kan je toch zo’n gaaf gepersonaliseerd cadeau geven.

Foto’s van kraam-cadeau

Er is ontzettend veel keuze aan mooie en vooral schattige kraampakketten om te geven bij de geboorte van een wondertje. Ik denk dat ik dadelijk als tante mijn hart kan ophalen om zo’n gaaf pakket cadeau te doen. Want dat zo’n pakket in de smaak zal vallen weet ik wel zeker!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge