Follow:
boeken

Winactie ‘De weg van de Shaolin’ van Bernhard Moestl

Vandaag maak je op mijn blog kans op een boek, een internationale bestseller! En je hoeft er eigenlijk niks voor te doen, hoe tof is dat?

Waar gaat het boek over?

Vergroot je mentale weerbaarheid in acht makkelijk uit te voeren stappen
De leer van de Shaolin laat ons zien hoe we door het aanspreken van onze innerlijke kracht en ons doorzettingsvermogen confrontaties en conflicten kunnen beheersen.
Werk, gezin, de buitenwereld: elke dag worden we “aangevallen’, gemanipuleerd en beïnvloed. We zouden dan graag adequaat reageren en ons krachtig opstellen, maar slechts enkelen zijn daartoe in staat. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen.
Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (1970, Wenen) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Hij geeft cursussen aan topondernemers en is als coach op het gebied van bewustzijn en leiderschap verbonden aan verschillende Duitse internationale ondernemingen.

 

Kans maken?

Laat onder dit blogbericht een reactie achter met een geldig emailadres. Je kan meedoen t/m 10 april. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Succes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Debbie

  Oh dit boek zou zo welkom zijn! Ik doe graag mee.

  april 2, 2019 at 09:49
 • Reply Mariam

  Wow zou graag het boek winnen om te leren hoe ik bv beter nee kan zeggen, dus weerbaarder worden.

  april 2, 2019 at 10:01
 • Reply Esther

  Ik doe graag mee, aangezien ik het erg lastig vind om voor mezelf op te komen. Sta altijd met mijn mond vol tanden en achteraf denk ik dan jeetje… Ik had iets terug moeten zeggen.
  Ik duim dus hard!!

  april 2, 2019 at 11:18
 • Reply berendina

  Dit boek lijkt mij zo interessant om te lezen,ik ben erg benieuwd

  april 2, 2019 at 12:17
 • Reply Sandra Hutchison

  Ik doe graag mee lijkt me een bijzonder boek

  april 2, 2019 at 17:51
 • Reply Nicole

  Wist niet dat dit boek überhaupt bestond! Eigenlijk moet ik deze wel winnen; was “vroeger” al enorm fan van de film American Shaolin. Maak enorm graag een kansje ❤️

  april 2, 2019 at 19:16
 • Reply Ans Stier

  Ik loot graag mee

  april 2, 2019 at 21:01
 • Reply Ellen Jacobs

  Ik mag graag een kans. Lezen is iets wat ik na mijn cva gelukkig weer kan. Met mensen communiceren gaat me moeilijker af, dus wat lezen daar over zou welkom zijn.

  april 3, 2019 at 16:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge