Follow:
schoonmaaktips

Aan de slag met proWIN ALLESKUNNER ! Easy peasy!

proWIN

Leuk zo’n vriendin! Een vriendin die haar enthousiasme voor een merk op mij heeft overgebracht waardoor ik stukje bij beetje lijk te veranderen in een ware ‘Huishoud-queen!’. Eerst gaf ze mij de gouden tip om mijn oven na jarenlange verwaarlozing schoon te krijgen met de proWIN Oven & Grill reiniger, en nu heb ik bij haar de ALLESKUNNER gekocht. Zij begon ook ooit met zoetjes aan haar schoonmaakmiddelen te vervangen voor proWIN producten, puur door haar enthousiasme voor dit merk. Het lijkt alsof ze mij heeft aangestoken. En het feit dat dit product ALLESKUNNER heet is niet zomaar….

De klus

proWIN

Al een geruime tijd stond mijn keukenmachine ongebruikt in de keuken op een plank. Ik ben niet zo’n keukenprinses (nee, ook al niet ;-)), maar soms is zo’n apparaat wel handig. Toen wij flink wat jaren geleden een tweedehands keuken lieten plaatsen was dit zonder afzuigkap. Destijds niet bij stil gestaan dat het waarschijnlijk toch wel handig was geweest er eentje bij te laten plaatsen. Tijdens het koken ontsnapt er ontzettend veel vettigheid wat zich lekker hecht aan keukenkastjes √©n dus ook aan deze keukenmachine. Toen ik hem van de plank af pakte voelde ik niets anders dan vettigheid, ranzig!

proWIN

Een lekkere laag stof en viezigheid vastgeplakt door alle vettige aangekoekte zooi. Ik denk dat ik de ranzigheid goed heb omschreven zo. ūüėČ

proWIN Alleskunner

proWIN

Toen ik in Augustus bij mijn vriendin was, die na jarenlang fan van proWIN te zijn geweest nu dus consulente is, heeft zij mij wat tips & tricks gegeven om het huishouden makkelijker te maken. Hierbij kwam ook één van proWINs paradepaardjes, de ALLESKUNNER , aan bod. de ALLESKUNNER is de nummer 1 van proWIN!

“De universele, reukloze reiniger voor alle oppervlakken die met water gereinigd mogen worden. ALLESKUNNER reinigt pori√ęndiep. De oppervlakken worden schoon en vetvrij.¬†

Ideaal voor:

 • Tafels en aanrechtbladen
 • Kookplaat/fornuis
 • Leer
 • Houten meubels
 • Tegelvloeren en voegen
 • Tapijt en stoffering
 • Kleding
 • Mos- en algenaanslag
 • Sieraden
 • Muren
 • Deuren en kasten

Zuinig in gebruik

Wat mij zo aansprak bij dit product is het feit dat het zo zuinig in gebruik is. Mijn vriendin liet mij de pompflacon zien waar je de ALLESKUNNER in moet mengen met water.

Een dupe van de ALLESKUNNER bestaat ook. Of deze net zo effectief is durf ik niet te garanderen.

proWIN

Tot de penstreep vul je de flacon met water en dan nog een klein beetje ALLESKUNNER en je hebt een pompflacon vol magie! ūüėČ

Je haalt ongeveer 40 flessen (pompflacons) uit een literfles ALLESKUNNER. Mijn vriendin doet ruim een jaar met een literfles en gebruikt heel veel! Ontzettend zuinig dus.

Aan de slag!

proWIN

Ik gebruikte de ALLESKUNNER in combinatie met het HURRICANE sponsje. Deze kreeg ik bij mijn eerste bestelling bij mijn vriendin en is sindsdien mijn vaste sponsje in de keuken. De schrobvezel die één kant van de HURRICANE heeft is vele malen sterker dan een schuursponsje (waar bij mij altijd na zeer kort gebruik de boel gaat slijten).

proWIN proWIN

Ik gebruik de HURRICANE met afwassen, mijn aanrechtblad schoonmaken en leek mij ook ideaal om even te schrobben bij het schoonmaken van de keukenmachine. (prijs 9,90)

Omdat de ALLESKUNNER sterk ontvet liet ik het kort inwerken op de machine nadat ik het erop had aangebracht. Zo kon het even goed inwerken.

proWIN

Ik liet het hooguit een minuutje intrekken en kon daarna met de HURRICANE spons al het vuil en vettigheid heel makkelijk verwijderen.

proWIN

Stom dat ik soms maandenlang (of in het geval van mijn oven, jarenlang) kan aanhikken tegen een bepaalde schoonmaakklus en het in zo’n korte tijd uiteindelijk schoon heb! Gelukkig heb ik een lieve vriendin die mij zover heeft gekregen….haha.

proWIN

Zie hier het resultaat! In minder dan 10 minuten was de hele vieze vettige keukenmachine schoon! (en maar goed ook, want voor Amy haar verjaardag staat er een hoop te bakken in het vooruitzicht).

Het prettige aan de ALLESKUNNER vind ik ook dat het zo universeel is. Gewoon 1 fles in mijn keukenkastje voor ontzettend veel schoonmaakklusjes in plaats van 5 verschillende flessen. Van mijn vriendin kreeg ik nog wat afbeeldingen doorgestuurd met schoonmaaktips waarbij gebruik gemaakt is van de ALLESKUNNER. Even ter impressie:

ALLESKUNNER

ALLESKUNNER

Deze foto van de vloer met de schone voegen is van mijn vriendin zelf. Even de vloer boenen en je hebt weer mooie witte voegen!

ALLESKUNNER

ALLESKUNNER

ALLESKUNNER

De ALLESKUNNER is dus eigenlijk onmisbaar in je keukenkastje! Ik ben in ieder geval blij dat ik hem heb besteld. Ik kreeg namelijk van mijn vriendin de kerstfolder doorgestuurd met allemaal fijne aanbiedingen van proWIN. Ook de ALLESKUNNER is in een mooi pakket nu in de aanbieding samen met de super Oven & Grillreiniger!

Maar de ALLESKUNNER is ook los verkrijgbaar samen met de pomp sprayflacon en de universeel handschoen voor 57,70. Hier zal je ruim een jaar mee doen!

Los is de literfles ‚ā¨27,90 en de sprayflacon ‚ā¨5,90. Omdat het symbiotische (samenwerking) reiniging is is het beter om met de vezels van proWIN schoon te maken voor een optimaal resultaat.

Nou zijn er flink wat dupes van ProWIN online verkrijgbaar, of deze net zo goed zijn als de producten van ProWIN zelf weet ik niet. Het is wellicht het proberen waard.

Wil je informatie over proWIN of iets bestellen? Neem dan contact op met mij.

Ik ben in ieder geval weer blij dat ik weer een handig hulpje in mijn huishouden erbij heb in de vorm van de ALLESKUNNER.

Liefs Hilde

**Dit artikel heb ik geschreven nav mijn eigen ervaring ** ** Dit artikel bevat affiliate links **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijne tip om een goed schoonmaakmiddel te gebruiken om zoveel mee en goed schoon tekunnen maken

  september 30, 2018 at 09:15
 • Reply Iancu Denisa - Andreea

  From where can i order prowin allskunner please? Can You give me a site? Need to be delivered to Nederlands

  juni 18, 2019 at 18:00
  • Reply hillybillybeauty

   You can place an order with me. I live in The Netherlands and can sent it as a package. You can sent an email to hildestolk@hotmail.com

   juni 18, 2019 at 18:04
   • Reply Roland

    en wat vraag je voor zo’n literfles (inclusief verzendkomsten)?

    augustus 5, 2019 at 18:20
 • Reply Imelda Wilbrink

  ik heb ook zo’n fles allesk√∂nner en de sprayfles, geweldig !!!!
  kan ik bij zo’n fles allesk√∂nner en een paar spray flessen bestellen
  en wat zijn dan de verzendkosten?

  november 12, 2020 at 12:40
 • Reply Anja Geudens

  Hebben jullie consulente nodig en wat houd dit in hopelijk geen investering

  juni 5, 2021 at 18:30
  • Reply hillybillybeauty

   Hoi Anja, ik ben zelf niet van prowin. Voor vragen over consulentes kan je op de site van prowin zelf terecht denk ik. Groetjes Hilde

   juni 7, 2021 at 09:22
 • Reply Gerty Wijnen

  Goedeavond
  Kun je met het ramenset ook het houtwerk doen van de ramen?
  Kan ik ook informatie ontvangen over alle producten?

  juni 20, 2022 at 22:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge