Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #87

Een week met ups and downs. Soms krijg je een bericht waardoor je wereld even stil staat. Deze week was zo’n week. Ik kan er niet teveel op in gaan, maar het zorgt er wel voor dat ik weer extra geniet van de kleine dingen om mij heen.

Maandag

Iedereen is vandaag weer naar school en Andries verft vandaag de badkamer. (foto volgt snel) Ik geniet van alle rust en rommel lekker in huis. Stiekem sta ik te genieten van mijn planken vol mooie boeken.

Dinsdag

Thomas is bijna jarig en we struinen (nou ja, eigenlijk Andries) Marktplaats af voor een mooie deal voor een Wii U. Gisteravond laat heeft Andries nog een complete set met spelletjes weten te scoren. Dus onder schooltijd even stiekem opladen voor de grote dag!

Ook ontving ik nog een super gaaf boek! Ik kijk er al naar uit om hem te lezen!

Woensdag

Thomas nam uit school een vriendje mee. Ze hebben heerlijk gespeeld en ik besloot ook nog even naar het schoolplein te gaan. Even klimmen in de touwen. Maar jeetje, wat was het koud!

In de avond ging ik met Thomas mee naar karate. Uiteraard ging er een boek mee!

Donderdag

Thomas kwam zó uit bed. Ik moest zo lachen!

Vandaag kreeg ik een telefoontje die de afgelopen dagen op zijn kop hebben gezet. Een familielid heeft niet zulk leuk nieuws gekregen. We hebben er allemaal vertrouwen in dat het goed gaat komen, maar het is toch even een rollercoaster….

En dan ook nog een glazenwasser die een raampje is vergeten….

Ik had toevallig gisteren besloten mijzelf te verwennen met een boek. Die kwam vandaag binnen, alsof ik gisteren al wist dat ik vandaag wat troost kon gebruiken….

Vrijdag

In de ochtend ging ik naar het ziekenhuis. De operatie stond vandaag gepland van het familielid en ik wilde natuurlijk even langs.

Eenmaal thuis zocht ik wat afleiding en bekeek de mooie nieuwe collectie van Tante Betsy. Ik bestelde voor mijzelf de groene vogeltjes jurk….zo gaaf!

Thomas ging in de middag nog naar de kapper. Wat een knap ventje!

In de avond natuurlijk naar zwemles. Vandaag mocht Thomas langs de lijn van badje 3! Badje 4 komt in zicht!!!

Zaterdag

Vandaag ging ik 2 keer op ziekenbezoek. Ik merkte al wel in de middag dat ik last van hoofdpijn kreeg. Waarschijnlijk door het terugdringen van mijn emoties. Ik wilde sterk zijn en niet constant gaan huilen…..blijkbaar willen de emoties er toch uit.

In de avond leerde we Thomas veters strikken, trots dat hij was!

Zondag

Vandaag heb ik bijna de hele dag op de bank doorgebracht. Ik was op. Hoofdpijn, moe en gewoon down. Andries ging naar de kerk en naar Mijdrecht met de kids. Had ik even rust….ik las dus bijna de hele dag en sliep af en toe.

Even heen en weer appen met de ‘zieke’ deed mij ook wel weer goed. Morgen ga ik weer langs, dat voelt toch het beste. Ik ga lekker op tijd naar bed. Morgen weer een nieuwe dag!

xxx Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Heel veel sterkte toegewenst!

  maart 19, 2018 at 06:57
 • Reply Jessica J.

  Ziekenbezoek kan zo hard zijn. Ik ken het gevoel van iemand die je kent als sterke persoon op zijn/haar kwetsbaarst te zien. Sterkte! Thomas’ haren ’s ochtends, zo schattig, haha! Wat een knap koppie, met z’n frisse coupe. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 1My Profile

  maart 19, 2018 at 10:08
 • Reply Corry Rutten

  Hallo Hilde,wat een week
  Je krijgt in iedergeval een fijne badkamer
  En ik ben blij met de jurk.
  Geen gemakkelijke week voor je Sterkte
  Weet er alles van vandaag wordt mijn zusje geopereerd, van effe voor het eerst naar de borstbus nu 6 weken geleden en bingo ze ligt nu onder het mes borst eraf en wordt opnieuw opgebouwd, heel spannend

  maart 19, 2018 at 11:26
 • Reply Syl's leven

  Heftig Hilde, veel sterkte gewenst de komende tijd!
  Gelukkig waren er ook wat fijne dingen deze week. De Wii U heb ik ook en is superleuk!
  Syl’s leven onlangs geplaatst…Eerste week Whole 30, goede sollicitatie & een heerlijke laatste werkdag!My Profile

  maart 19, 2018 at 13:28
 • Reply Caro

  Sterkte Hil! Ik vorige week soortgelijk nieuws vrees ik. Ook bij mijn broer…

  maart 19, 2018 at 17:59
 • Reply Ellen

  Veel sterkte gewenst!

  maart 20, 2018 at 16:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge